Şimdi Ara

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (6 Mayıs 2022) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
6
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filmden az önce çıktım. Daha önceden sızıntıların hepsini görüp yalayıp yuttum. Filmin ne filmi olduğunu bilerek izlemeye gittim yani bir bakıma. Tüm poster easter eggleri vs vs her şeyi inceleyip hypelandıysanız filmden zevk alamazsınız. Malum bazı sahnelerde ben şahsen çok eğlendim. Resim ve video işlerinden çok anlamadığım için de görsel efektler hakkında konuşamayacağım. What if dizisini sevdiyseniz eğer bu filmi de seversiniz. Benim filme puanım 8.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç beklentim olmadan gittim. Hadi şu gözüksün o gelsin bu gelsin diye de beklentim yoktu. Çoğu kişi için bu ve benzeri beklentileri filmin önüne geçiyor ve bu çok saçma. Filmden ziyade film sonrası sahneleri beklemeler falan.


    Sam Raimi için gittim desem yeridir. Filmde dokunuşları hissediliyor. Ortalama bir filmdi kısaca, kötü değil iyi de değil. America Chavez denen karaktere gerek var mıydı, başka türlü bir hikaye anlatılamaz mıydı diye düşündüm. Filmi çok değiştirmişler öyle deniliyor. Marvelde istediğin gibi bir film yapmak gerçekten zor, zırt pırt her şey değişebiliyor. Birkaç sahne hoşuma gitti onu da söylemeden geçmeyelim.


    Marvel filmleri için bu filmdeki bazı sahneler şiddet dozajı yüksek gibi görünebilir ama bunların zaten olması lazım, az bile. Raimi bu tarz daha çok sahne çekmek istemiştir tahminimce ama Marvel'in pek buna razı olduğunu sanmıyorum. No way home'da mesela Spidey vs. Goblin kapışmasında suratına o kadar yumruk atıyor, normal şartlarda dağılması gereken suratta bir damla bile kan yok. Ancak 2002'deki Raimili Spiderman filmindeki son kapışmada müthiş bir iş vardı her açıdan.





  • Olnamış
    Açıkçası yönetmende sıkıntı yok. Efektler falan iyi.
    Sıkıntı senaryoda.


    Ben artık bu filmi unuttum love and thunderı beklemeye koyuldum.

    Bir daha izleyeceğimi bile zannetmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 6 Mayıs 2022; 23:25:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi. Spiderman filminin zamanlaması bu filmi etkilemiş gibi.


    Bu kitap yok olduysa nasıl oluyor hala Doctor Strange i etkilemeye devam ediyor? Bu 3. Göz olayı kitaptan daha öte bir şey. Tamam wanda güçlü eyvallahta çizgi romanda komple gerçekliği değiştiriyor oradan yürüyüp gitseler daha mantıklı olurmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Mayıs 2022; 0:1:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben filmi hic begenmedim malesef. Hatta bana göre tüm marvel filmleri arasinda en kötülerine girer. Senaryo berbat. Müzikler kötü. Cok süper olacak bi filmi batirmislar bence. Dr. Strange en sevdigim karakter oldugundan ötürü extra hayal kirikligina ugradim. Coklu evren isini beceremediler. Spiderman senaryosunuda begenmemistim zaten.
    cok aceleye getirmisler filmi. Hemen oldu bitsin istemisler sanki. Sahneler birbirinden kopuk kopuk. Sanki 5 6 bölümlük dizi cekmislerde sonra birlestirmisler. Her gittikleri evren coklu evrenden haberdar. Bi bizim dünya bilmiyor sanki. Öyle bi hava katmislar. Chavez karakterine isinamadim. Birden pat diye ortaya cikiverdi. Scarlet witch olmasaydi filmde bence daha iyi olurdu. Düsman baska bi dr. Strange olmaliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok reklamı yapılan filmler neden kötü çıkıyor ya.

    Sanki biliyorlar kötü olacak hani yükseltelim de bir gazla ilk 1 haftada parası çıksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Mayıs 2022; 2:44:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden yeni çıktım, çöp. Korku gerilim kategorisine soksalar yeridir, sürekli bi jumpscare havası falan. Marvel filmlerinin en kötüsü olabilir. 6.6/10.


    Ayrıca o kızı çok mu aramışlar ana karakterlerden biri yapmak için ya? Klişe dolu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kısa ve
    Superior Iron Man yok.


    Beklentinin çok altında. Onca şey söylendi çoğu yok.

    Puanım 10/6.2

    Ha birde, Hayley Atwell ve Rachel Addams ne güzel kadınlar yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi bir kaç saat önce izledim . Beklentim kötü yorumlardan dolayı düşmüştü ama filmi beğendim arkadaşlar. Kesinlikle kötü bir film değil ama çok iyi bir film de değil . Tam olarak doctor strange filmide değil. Doctor strange ve wanda filmi arkadaşlar.
    Efektler gayet iyiydi , korku temasını çok sevdim bazı sahneler gerçekten vahşiydi ama çok göstermemeye çalışmışlar. Bence bu film diğer Marvel filmlerinden ton ve işleniş bakimindan farklı . Standart Marvel formülünü göre gitmiyor film kesinlikle. Bence çoğu kişinin filmi begenmemesinin sebebi bu . Tabi bir diğer sebebi fazla beklenti . Çok fazla karakter , büyük olaylar görme ümidiniz varsa film mutlu etmeyebilir. Ama doctor strange ve wanda görmek istiyorsanız gayet keyif alirsiniz.
    Bence filmi sinemada izleyin renkler ve zevkler farklıdır bir başkasının düşüncelerine göre hareket etmeyin ama IMAX 'e para vermeye gerek yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    what if bu filmden bin kat daha iyi sanki. What if izlemeyen eksik kalır bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılmış en boş MCU filmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bize 1sezon boyunca TVA konulu dizi izlettirip sonra filmde böylesine bütün evrenleri etkileyebilecek olay varken TVA lafının geçmemesi nasıl bir saçmalık nerede abi bu adamlar Wanda'nın sadece çocuklarım çocuklarım diye tutturup farklı evrendeki çocuklarının peşine düşmesi Vision'un hiç lafının geçmemesi de ayrı bir saçmalıkDiğer bir olayda illuminati getiriyorsun ironman yok Filmi kese kese mahvetmişsiniz bir anda oradan oraya atlanıyor kesildiği o kadar belli ki Multiverse gibi bir konu sanırım ancak bu kadar kötü işlenebilirdi çok büyük hayal kırıklığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 7 Mayıs 2022; 11:21:20 >
  • Pandemi nedeniyle film takvimlerinin yer değiştirmesi olumsuz etki yapmış.Normalde sanırım Loki öncesinde bunu çoktan izlemiş olacaktık.Ama bu film tekrar yazılırken Loki çekilmiş değil miydi ? Niye hiç bağlantı yapmadılar.Yani tekrar tekrar yazıyorum ama bu büyük sıkıntı yani.Ant-Man filmini mi bekleyelim yani ? Orada da saat sınırlaması olacak.Nasıl tek film ile "oh nihayet "dedirtecekler ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 7 Mayıs 2022; 12:47:35 >
  • Hiç beğenmedim.Çok beklentim vardı ancak hiçbir şey göremedim sayılır filmde.

  • Marvel’ın atladığı bişey var, eskiden mesela solo filmler çekerken diğer karakterleri çok dahil etmelerine gerek kalmıyordu ama artık filmlerde multiverse işliyorlar ve haliyle konuyla alakalı karakterleri ve olayları da işin içine dahil etmeleri gerekiyor.

    ben TVA ve Loki ile alakalı şeyler görmek isterdim mesela bu olaya bi son vermeleri şart yoksa yeni fazda gelecek filmler kimseyi tatmin etmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yum marvel fılmlerını ızledım. Bu fılmle ılgılı pek detay bılmıyordum. Film süper manyak bısey. En ıyı uc fılm arasına gırer bence. Bekledıgımız karakterlerı bu fılmde gorunce sasırdım. Bu ne laan dedım. Burdalar mı bunlar.
    Evren olayını bu fılmle anlıyoruz. Ve gecısı baslayıyoruz. Gorsel efektler, fılm akıcılıgı ve korku ogelerı İyi. Surukleyıcılık var. Can sıkıntısı boş konusma yok. Action var savas var. Sasırtma var. Ne olsun. Su gıbı ıkı saat zamanı bır anda akıtıyor. On numara beş yıldız.
    Thor dan beklemtım yok. Komedı fılmı gıbı olur heralde. Galaksı yıldızcılarıyla.
    Birde world war hulku beklıyom. Butun evrendekıler bu hulka savasır heralde.
    Evet pekı xmen vs avenger filmi ne zamana acıklanır. Kımın evrenınde kalacagız bakalım. Insallah. Avengers eskı kadrosuyla savaşır. Demır adamsız kaptan amerıksız avengersı avengers saymam.
    Bazıları dıyor yenı avengers da spoderman+chostrider+darkknıght+bayanamerıka+grıdemıradam+shehulk+drstrange falan olacak dıyorlar. Dogru mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.