Şimdi Ara

Doblo mylife mı premio mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ali uğurlu dan yeni doblo anlaşması yaptım. 1.6 mylife ile premio arasında kararsız kaldım mylifedaki Bluetooth ve USB girişinin olması bana cazip geliyor premioda bunların olmaması tercihimi etkileyecek gibi arkadaslar siz nedersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Premioda da bluetooth ve usb girişi olan donanım paketi var isterseniz ekletebilirsiniz.
  • bluetooth ve usb olmasını tavsiye ederim tercihini bunlar üzerine yap
  • Bu aradabaya yakışan renk kişisel tercihim derin bordo, ön konsol teknospance kırmızı, koltuklar da kırmızı döşeme.. Premio de neo bej rengine katlanmak zorunda bırakılması değişik bi olay.. Sırf bu yüzden mylife almayı planlıyoruz artık..

Haa illa premio diye tutturursak renk çöl grisi, ön konsol+koltuk neo bej..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMANCANERim -- 27 Ağustos 2012; 0:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgufer

Premioda da bluetooth ve usb girişi olan donanım paketi var isterseniz ekletebilirsiniz.

Adam haklı premionun her zaman bir albenisi vardır ve paket olarak taktırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANCANERim

Bu aradabaya yakışan renk kişisel tercihim derin bordo, ön konsol teknospance kırmızı, koltuklar da kırmızı döşeme.. Premio de neo bej rengine katlanmak zorunda bırakılması değişik bi olay.. Sırf bu yüzden mylife almayı planlıyoruz artık..

Haa illa premio diye tutturursak renk çöl grisi, ön konsol+koltuk neo bej..

Bahsettiğiniz kombinasyon bana göre dobloya en çok yakışan kombinasyon , bluotooth sonradan da takılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Dacia Sandero mu Clio mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.