Şimdi Ara

GRANDE PUNTO mu FİESTA MI ?_

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
13.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sızce hangısı daha yakıt acısından ekonomık ?? bıde ben bu ıkı aracı da tanımıyorum. yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkürler...

• Hocam bu konuLarı http://resim.donanimhaber.com/forumid_351/tt.htm burda açsan daha ii oLur
  • Grande Punto görünüşü güzel ve boyutları sınıfının oldukça üzerinde. Ben fiestamı almadan önce showrooma gidip puntoya binmiştim. İç mekan fiestaya göre oldukça geniş. Ama sonuçta o bir fiat. Ben tarafsızca fiesta öneririm.
  • Soru çok saçma
    Tabiki FORD.
    Fiatın ne olduğu belli deil...
  • biraz fanatiklik yapmışsın ama motor olarak da donanım olarak da kalite olarakda fiestadan baya önde grande punto.
  • Sen hala karar veremedin mi ne alacağına?
    Yılan hikayesine döndü senin iş

quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

arkadaşlar sızce hangısı daha yakıt acısından ekonomık ?? bıde ben bu ıkı aracı da tanımıyorum. yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkürler...
  • Sağ gösterip sol vuracak o...

Focus alacak sonunda ama civarında dolaşıyor şimdilerde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    palio mu skoda felicia mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Punto mu Corsa mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Focus'a gel doğruyu bul...
    Maddi durum müsaitse TDCi Focus
    Değilse LPG'li Focus...

quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

arkadaşlar sızce hangısı daha yakıt acısından ekonomık ?? bıde ben bu ıkı aracı da tanımıyorum. yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkürler...
  • puntonun işçiliği ve malzeme kalitesi çok kötü ve adi, sonuçta fiat sadece boyutları biraz daha büyük. bence kesinlikle fiesta.
  • gpnin işçiliği ve kalitesi kötü doğru ama bir corsa bir polo bir 207e göre kötü bir fiestaya göre değil. fiestanın içi palio seviyesinde nerdeyse
    quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

puntonun işçiliği ve malzeme kalitesi çok kötü ve adi, sonuçta fiat sadece boyutları biraz daha büyük. bence kesinlikle fiesta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xenox

Sağ gösterip sol vuracak o...

Focus alacak sonunda ama civarında dolaşıyor şimdilerde...

bence sessizsaglıkcı arkadasın ne düşündüğü belli değil birsürü marka var kafasında
  • Sen neden 2008 Opel Corsa Sport 3d CDTI aldın? Grande Punto alsaydın ya
    Madem beğendin.Kalitesi kötü deil.İşçiliği güzel.Al o zaman?
    Bahsettiğiniz araç Fiat.Bunu polo ile yanyana yazıyosan sen bu aracı baya sewmişsin.Biz seni tutmayalım.
    Bi araç sizce iç konsoldanmı ibaret.Konsol ve malzeme kaliteliyse tmm güzel araba.Bu arabaları bi tokuşturun bakalım noluyo.O zaman tanırsınız Grande Puntonuzu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F93BE544A -- 14 Ocak 2008; 21:43:20 >
  • TiFoSi_BJK arkadaşım asıl senin yaptığın fanatiklik.Fiat gibi bir arabayı Polo Corsa hatta 207 gibi arabalarla kıyaslıyosan seni uzaktan gören Fiat satış danışmanı sanacak yaw.Dürüst olun neresi güzel bu arabanın.Max hızı 177 200 yapıyo fiesta.Motoru fiestadan çok çok önde demişsin işte buna gülerim
  • YORUMSUZ.... BAHSİ GEÇEN HER İKİ FİRMANIN ARAÇLARI HALEN AŞAĞIDAKİ SIRALAMADA 1. VE 3. SIRADAKİ MOTORLARI KULLANIYORLAR...

http://paultan.org/archives/2005/06/05/bmw-dominates-2005-
    international-engine-of-the-year-awards/

2005 international-engine-of-the-year 1 Litre to 1.4 Litre

1. Fiat-GM Diesel 1.3-litre (Panda, Punto, Lancia Ypsilon, Opel/Vauxhall Tigra, Corsa)
    2. Honda 1.3-litre IMA (Civic)
    3. Peugeot-Citroën/Ford Diesel 1.4-litre (C2, C3, Fiesta, 1007)
    4. Volkswagen 1.4-litre FSI (Polo, Golf)
    5. Toyota Diesel 1.4-litre (MINI, Yaris/Echo/Vitz)
    6. Daihatsu 1.3-litre (YRV, Terios)

düzeltme:link eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 14 Ocak 2008; 23:02:18 >

• FİAT 1.3 m-jet motor 75 bg 1750d/dk da max.190nm tork üretiyor.
    FİAT 1.3 m-jet motor 90bg 1750d/dk da max.200nm tork üretiyor.
    FORD 1.4 tdci motor 68 bg 2000d/dk da max.160nm tork üretiyor.

1.6 tdci motor ise 90bg ve 2000d/dk da max.204 nm torka sahip...

Not:Değerler markaların resmi sitelerinden alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 14 Ocak 2008; 23:13:54 >
  • Yani yokuş yukarı yüklü bi şekilde Punto tokatlarmı ? Eğer böyleyse Punto satış rekorları kırar.Hem 1,3 hemde 200 nm tork üretiyo rampa tırmanıyo.Bu Astrayıda tokatlar rampada
    Biz Astradan 1,3 gitmiyo diye vaz geçtik.Bilsek Punto alırdıkk...
  • ben yukarıdaki değerleri polemik için yazmadım. marka fanatizmi yapmadan önce git kullan
    sonra kahkahalarına devam edersin...ben ikisini de kullandığım için ikisini de biliyorum...
    fiestanın içinde gürültüden kafam şişti..teknik verilerden bir parça anlayan herkes 1.3 m-jet
    motorun daha güçlü olduğunu görür...
  • şöyle söyliyeyim neden corsa aldığımı ilk başta. puntoya göre çok daha iyi bir araç hatta sınıfına göre. bunu yıl sonu kampanyasındada gösterdi diğer makrlara 4-5 bin ytl indirimi direk verirken corsa sadece 1500 ytl indi oda sadece o anda bayide olan araçlar için. ford fiyat garantisi ile sipariş açıp özel sipariş bile aldı hatta arkadaşım focus aldı o arada. gp bilindiği üzere corsanın platformunda üretiliyor. donanım olarak corsadan da üstün olduğu özellikler var. çift bölgeli klima 90lık dizellerde standart esp. fiat markasını bu kadar kötülemeyin ferrarilerde fiata ait. ülkemizdeki imajı kötü hatta ben fiat almayı istemem. ama bir fiesta ile kıyasladığında absnin opsiyonel sunulduğu iç mekanın sönük olduğu dizaynının artık bittiği yeni kasasının her an çıkabileceği bir araç. şahsen punto ilk çıktığında bir ara almayada niyetlenmiştim ama testten sonra ilk araçlardaki düşük malzeme kalitesi biraz beklemem o sırada yeni corsanın resimlerinin internette yayılması ve benim 35bin ytl gibi bir para harcicak olmam beklememe neden oldu. iyikide beklemişim sınıfında şu anda en iyi araç beğensenizde beğenmesenizde. yeni polo 1.6 tdi 130hp civarı motorla çıktığında belki tekrar öne çıkabilir ancak unutulmaması gerekn tahminen o motor seviyesi trye gelmeyecek ve o gelse bile 192 hp lik bir gti versiyonu düşünülmüyor corsa da olduğu gibi. fiesta belki st donanımlı alınabilir ama diğer modellerinin hiç bir albenisi yok. belki şirktet ve filolar için cazip olabilir çünkü çok ucuz bir araç. sadece fiyat listelerine bakarak bir aracı ayırt edebilirsiniz. fiesta sınıfında en ucuz araç. bu fordun üstün üretim teknolojisinden kaynaklanmıyor. aracın zaaflarından kaynaklanıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

TiFoSi_BJK arkadaşım asıl senin yaptığın fanatiklik.Fiat gibi bir arabayı Polo Corsa hatta 207 gibi arabalarla kıyaslıyosan seni uzaktan gören Fiat satış danışmanı sanacak yaw.Dürüst olun neresi güzel bu arabanın.Max hızı 177 200 yapıyo fiesta.Motoru fiestadan çok çok önde demişsin işte buna gülerim

• gendarme boşa uraşma anlatamassın fiestanın durumunu körü körüne fanatik olmuşlar. dediğim gibi ben gp de almam şahsen zaten almadım. ancak fiestamı gp mi sorusunun yanıtıda belli. o sınıfta corsa 207 veya clio alırdım şu an tekrar araba alcak olsam. yani sınıfında bu 3ü öne çıkmakta ancak fransız antipatim yüzünden ve alman sevdam sayesinde corsa tercihim oldu çok da memnunum
  • 1.3 75 BG M-JET 0-100 KM=13,6 SN.

1.3 90 BG M-JET 0-100 KM=11,9 SN.

1.4 68 BG TDCİ 0-100 KM= 15 SN.

M-JET TRİGER ZİNCİRLİ...DEĞİŞİM MASRAFI YOK..
    TDCİ TİGER KAYIŞLI DEĞİŞİM ZORUNLU.....

YILLIK MOT.TAŞ.VERGİSİ( 1-3 YAŞ) M-JET 351 YTL , TDCİ 561 YTL

GÜLMEYE DEVAM EDEBİLİRSİN...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.