arkadaşlar 1,3 doblo karter kapağının kaç numara allen anahtar açar, yada hangi kaç numara açar, kaç kişiye sordum bir bilen çıkmadı.
Nerden biLsin eğiLip altına bakmayı denemedinizmi ?
altına baktık bakmaya da yazmıor ki numarası kardeş
yapı marketlerinde alyen takımları satılıyor.. 1-23 arası büyüklükler mevcut. deneme yanılma yöntemi..yada servise ustaya gidip ona açtıracaksınız..
Zaten bakmakla olmaz. vidaların ne tip olduğuna bakacaksınız sonra takımı alıp tek tek deneyerek öğrenirsin.Zaten onu sökcek kişi bilir. Sizin düşünmenize gerek yok.
ya yağı ben değiştireceğim benim elimde anahtar olmadığı için ben soruyorum kaç numara açar diye arkadaşlar, birkere açmıştık ama unuttum, şimdi alacam bir tane kendime ama hangisi açar bilmeden nasıl alayım, tüm takımı alsam pahalıya geliyor, bir anahtar içinde tüm allen takımını almak mantıklı gelmiyor açıkcası, o yüzden soruyorum., bu işle uğraşan varsa aramızda yada bilen yazsın diye,
yardımlarınız için hepinize teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: idevrim
ya yağı ben değiştireceğim benim elimde anahtar olmadığı için ben soruyorum kaç numara açar diye arkadaşlar, birkere açmıştık ama unuttum, şimdi alacam bir tane kendime ama hangisi açar bilmeden nasıl alayım, tüm takımı alsam pahalıya geliyor, bir anahtar içinde tüm allen takımını almak mantıklı gelmiyor açıkcası, o yüzden soruyorum., bu işle uğraşan varsa aramızda yada bilen yazsın diye,
Sanayiye gidip tanıdık birisinden 1 günlüğüne ödünç almayı deneyebilirsin
Sanayiye gidip tanıdık birisinden 1 günlüğüne ödünç almayı deneyebilirsin
şimdi sorunca birden aklıma gelmedi ama :D
büyük ihtimalle 12 alien açıyor en azından 2 yıldır bütün dobloların yağını 12 alien ile açtığımı iyi biliyorum
45 numara yıldız tors alien açar.kolay gelsin
arkadaşlar 12 numara allen açıyor,, sanayiden dün aldım 9tl verdim. ayrıca doblo 1,3 için yağ filitresi, mazot filitresi, 4lt yağ opetin 5w-40, hava filitresi, 12 numara allen anahtar, karter somonu hepsi 105 tl opardan aldım bilginize...
quote:
Orijinalden alıntı: idevrim
arkadaşlar 1,3 doblo karter kapağının kaç numara allen anahtar açar, yada hangi kaç numara açar, kaç kişiye sordum bir bilen çıkmadı.
merakınız birşey yapma azminiz çok iyi.amma soru yanlış.karter kapağı deyil"KARTER TAPASI"olacak doğrusu.kapak sadece üst karterde olur.
hortlatıyorum belki ... karter tapasını parçacıdan alırsınız, kaç mm olduğunu oradan öğrenirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme