Şimdi Ara

DNS problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür bu sorun var desteğe yazdım, fakat modem ayarlarınız doğru yapılandırılmamış dediler tekrar sms ile kullanıcı adı ve şifremi gönderdiler. Sorunu kapadılar.

Neyse sorun şu:

Modeme DNS giriyorum örnek bende 1.1.1.1 , 1.0.0.1 dnsleri sabittir. Evdeki cihazlara otomatik bağlan derim modemdeki dns ile sorunsuz(TR şartlarında olabildiği kadar) çıkarlar. Diğer işler için VPN var, ama dns i telefondan pc den imgur gibi sitelere girerken lazım oluyor.

Dünden beri modem ip almasına rağmen, modeme bağlı cihazlar internete çıkamıyor. Ne ip ile girebiliyorum sitelere ne herhangi bir sitenin ip adresine ping te atamıyorum.

5 tane DNS denedim.
    Turknet ve Google DNS lerde sorun yok. Fakat Google dns te nanelik yapabiliyor bazı testlerimde.
    Level3,OpenDNs,Cloudflare dnslerini modem girdiğimde kesinlikle çıkış alamıyorum. Modem ip almış olsa bile.

Acaba forumdan turknet li biri test edebilir mi. modeme 1.1.1.1 , 1.0.0.1 girdiğinde internete çıkabiliyor mu ?. Pc ye değil modeme girilmesi lazım.

DNS problemi

Kıllandığım nokta dnsleri mi blokladılar ip lerinden, bize bağlandığımızda verikleri 188li, 212li, 193lü, 93lü enteresan ip bloklarından?

Not: Modemde sorun olabilme ihtimalini ortadan kaldırmak için iş yerinden başka bir modem getirdim denemek için 2 modem aynı sorun. 5-6 fabrika ayarlarına dönüş filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Ekim 2019; 19:50:23 >

• Selam,

ben 1.1.1.1 1.0.0.1 ile internete bağlanabiliyorum.
  • imgur vs dns ile açılıyormu ? coğu şey fixlenmişti ben onun için opera tutuyorum ayrıyetten
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Çok kurcalamayalım da var öyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutz

Selam,

ben 1.1.1.1 1.0.0.1 ile internete bağlanabiliyorum.
    Sen türknet alyapısından mı (YAPA) çıkıyorsun, yoksa telekom altyapısından mı ?
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    YAPA'dayım ben
  • Aynı dns'leri kullanıyorum bir sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN PROBLEMİ
    17 yıl önce açıldı
    Vpn kopma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Proxy kurulum sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğiniz DNS'ler VAE'den çalışıyor hocam.
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Yaşamış olduğunuz DNS sorununu detaylıca kontrol edelim. Size bu konu hakkında ben daha net bir bilgi vereceğim. Bana PM üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz?
  • İlginçtir ki ben de turknet DNS'leri ile internet bağlı olmasına rağmen internete giremiyorum. İki telefon Bir masaüstü PC sorunsuz bağlanırken birden böyle oldu. Cloudflare DNS'leri modeme girince şu anda bağlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    demek ki o dnsleri filitreye sokarken beceriksizlik yapmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Yaşamış olduğunuz DNS sorununu detaylıca kontrol edelim. Size bu konu hakkında ben daha net bir bilgi vereceğim. Bana PM üzerinden müşteri numaranızı iletir misiniz?
    Sizin sorununuz aile profili ile ilgiliydi. Şu an bir sorun yaşamadan sıkıntısız bir şekilde kullanımınıza devam ediyorsunuz. Bir sorun yaşanması durumunda bana PM üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.
  • 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Bu durumu daha detaylı bir şekilde bana PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletir misiniz? Ben kontrol edip size yardımcı olmaya çalışayım.
  • Mahkeme tarafından kapatılan sitelere giriş yapılmaz, VPN giriş yapılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.