Bildirim
DNS ler kapandı :D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben comodo dnsleri kullanıyorum ve normal. Sen bu dnsleri modem arayüzüne mi yoksa işletim sisteminde TCP/IP kısmına mı giriyorsun? -
Aynen öyle bendede durum aynı.DNS leri engeleyebilme özelliğimi var ttnetin acaba? -
Hocam google dns vardı bende sildim internet gitti -
Comodo şuan çalışıyor fakat yavaş yavaş hepsi gidiyor az önce girdiğim DNS yine gitti birşeyler oluyor ama haydi hayırlısı -
Bendede google dnsleri vardı.Tak kapattı ttnet düngece.Şimdi başka dns deniyorum ama girmiyor.Bazıları giriyor ama çok yavaş:) -
Open DNS gitti. Şuan otomatik dns al şeklinde bağlandım ama yavaş ve bazı siteler açılmıyor. -
evet open dns gitti open dnsyi girdiğim an bağlantı tamamen gidiyo dns olmadanda cogu sitelere girmiyor. -
dnsler gitti ttnet gözümde bir daha bitti. -
Zaten çekilmiyordu Youtube v.b. de gitti -
Google dnsleri tekrar denedim şimdi sorun yok gibi.Deneyen varmı? -
altyapı iyileştirme calışması olabilir yatırım yapmak yerine DNSleri kapatıp trafigi biraz olsun rahatlatmaya calışıyolardır. ztn internet kullanılamayacak duruma geliyo bu saatlerde... -
Bi film zevkimiz vardı internette oda gitti kb yi bırak byte olarak indiriyor -
open dns çalışmıyor şuan google dns sağlam -
yasaklı olmayan yabancı sitelere dahi girmiyo alıştık artık sorunlara eskiden olsa çıldırırdım -
şimdi ttnet'i arasam böyle böyle bir sorun var desem, sizin bilgisayarınızda sorun var dicekler yada modemi açıp kapatın dicekler deli olucam, o yüzden aramıyorum bir hayırsever kardeşimiz arasada belki güzel bir bilgi alır :D
dns'leri iptal ediyorsun tamamda arkadaşın dediği gibi yasaklı olmayan sitelere niye girmiyor ya !!! -
ahaha hiçbi yabancı siteye girmiyor aradım yurt dışı çıkışlarında arıza çıktı düzeltmeye çalışıyoruz dediler -
Bu sorunsalın nedeni nedir arkadaşlar?
Ne zaman düzelir?
Bilgi verirseniz sevineceğim, teşekkürler. -
Neyse allahtan hotfile çalışıyor :) cod inmiş kurayımda oyunuma bakayım :P o arada düzelir inş -
Ttneti aradim cevap veren yok uyiz oldum....
Benzer içerikler
- modemden ses gelmesi
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- turktelekom cayma bedeli öğrenme
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- cep magnet nedir
- telsiz kullanım ücreti 2025
- ağda kayıtlı değil ne demek
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X