Şimdi Ara

DNS ler kapandı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNet galiba bir önlem alıyor DNS ayarlıyken sadece ip adreslerine v.b giriyor mesela 209.85.229.99 (google) fakat DNS kaldırınca heryere giriyor 5-6 DNS ayarladım hepsi öyle arkadaşlara sordum onlardada öyleymiş

• Ben comodo dnsleri kullanıyorum ve normal. Sen bu dnsleri modem arayüzüne mi yoksa işletim sisteminde TCP/IP kısmına mı giriyorsun?
  • Aynen öyle bendede durum aynı.DNS leri engeleyebilme özelliğimi var ttnetin acaba?
  • Hocam google dns vardı bende sildim internet gitti
  • Comodo şuan çalışıyor fakat yavaş yavaş hepsi gidiyor az önce girdiğim DNS yine gitti birşeyler oluyor ama haydi hayırlısı
  • Bendede google dnsleri vardı.Tak kapattı ttnet düngece.Şimdi başka dns deniyorum ama girmiyor.Bazıları giriyor ama çok yavaş:)
  • Open DNS gitti. Şuan otomatik dns al şeklinde bağlandım ama yavaş ve bazı siteler açılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet open dns gitti open dnsyi girdiğim an bağlantı tamamen gidiyo dns olmadanda cogu sitelere girmiyor.
  • dnsler gitti ttnet gözümde bir daha bitti.
  • Zaten çekilmiyordu Youtube v.b. de gitti
  • Google dnsleri tekrar denedim şimdi sorun yok gibi.Deneyen varmı?
  • altyapı iyileştirme calışması olabilir yatırım yapmak yerine DNSleri kapatıp trafigi biraz olsun rahatlatmaya calışıyolardır. ztn internet kullanılamayacak duruma geliyo bu saatlerde...
  • Bi film zevkimiz vardı internette oda gitti kb yi bırak byte olarak indiriyor
  • open dns çalışmıyor şuan google dns sağlam
  • yasaklı olmayan yabancı sitelere dahi girmiyo alıştık artık sorunlara eskiden olsa çıldırırdım
  • şimdi ttnet'i arasam böyle böyle bir sorun var desem, sizin bilgisayarınızda sorun var dicekler yada modemi açıp kapatın dicekler deli olucam, o yüzden aramıyorum bir hayırsever kardeşimiz arasada belki güzel bir bilgi alır :D
    dns'leri iptal ediyorsun tamamda arkadaşın dediği gibi yasaklı olmayan sitelere niye girmiyor ya !!!
  • ahaha hiçbi yabancı siteye girmiyor aradım yurt dışı çıkışlarında arıza çıktı düzeltmeye çalışıyoruz dediler
  • Bu sorunsalın nedeni nedir arkadaşlar?

Ne zaman düzelir?

Bilgi verirseniz sevineceğim, teşekkürler.
  • Neyse allahtan hotfile çalışıyor :) cod inmiş kurayımda oyunuma bakayım :P o arada düzelir inş
  • Ttneti aradim cevap veren yok uyiz oldum....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.