Şimdi Ara

DNS ler kapandı :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kez olsun bizde hata var dedile rmi yooo olur mu ?
  • Acaba sadece TTNetmi yoksa hepsimi böyle :D
    Eski sorun yine başladı

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomaya Su Sıkan Sikörtıl -- 14 Kasım 2010; 19:58:56 >
  • Bu problemler ne zaman düzelir acaba. Adsl çıktığından beri yurt dışında hep problem var... Ama Telekomda her sene "Net Kar Rekoları" kırıyor. Ama o kadar kar yaptıkları halde yıllardır yurtçıkışı problemi düzeltilmedi.
  • google dnsler geldi opendnsleri beklemediyim
  • Beyler dns alakasi yok galiba?
  • Dns kapanmadı bazılarında sorun var bu netsel bir sorun alt yapı çalışmasımı yapılıyor anlamadım gitti özellikle yurt dışı çıkışları yerlerde sürünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler dns alakasi yok galiba?

Zaten asıl sorun DNS değil trafiği azaltsın diye kapattılar DNS leri yurtdışında sorun var bırak engelli olanları hiçbirine girmiyor
  • adamlar pazar günü prime time da yapıyorlar .... nedense hep maç saatlerine geliyor.
  • Sadece Dh ye girebiliyorum şu an.
  • Imm, bazı siteleri kapatıyorlar heralde, girdiğim bazı illegal film siteleri kapanıyor, sanırım temizlik çalışması :)
  • Ne çalışması... Gecenin bir vaktinde altyapı üstyapı olmaz... Hem de Pazar günü ve de TTNet gibi hantal bir kuruluşta... Büyük ihtimalle beklenmeyen bir arıza oldu ve nöbetçi TTNet'çiler işin içinden çıkamadılar... İnşallah hepsi tatile gitmemiştir de işler Bayramdan sonraya kalmaz...

quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Dns kapanmadı bazılarında sorun var bu netsel bir sorun alt yapı çalışmasımı yapılıyor anlamadım gitti özellikle yurt dışı çıkışları yerlerde sürünüyor.
  • garena ya giremiyorum şu anda ayrıca bazı sitelere girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

ahaha hiçbi yabancı siteye girmiyor aradım yurt dışı çıkışlarında arıza çıktı düzeltmeye çalışıyoruz dediler

o da yeni yalanları.
    bu hikaye müşteriyi oyalar bir süre diyorlar.
    ama artık hiç bir mazeretleri kalmadı.
    3 aydır internet berbat!
    70 gün bozuk, 20 gün kör topal.
    başlarım böyle hizmete de böyle kuruma da, yalakalarına da!
    ya abonelikleri iptal ettireceğiz ya da soyulmaya devam edeceğiz. ama şunu bilin ki net hiç bir zaman düzelmeyecek!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palamedy

Imm, bazı siteleri kapatıyorlar heralde, girdiğim bazı illegal film siteleri kapanıyor, sanırım temizlik çalışması :)

Sayfa görüntülenemiyor diyorsa kapanıyor demek değil eğer erişim engellendi diyorsa DNS yok diyedir eğer başka bir hata varsa pm atarmısın siteyi
  • Vatana millete hayırlı olsun düzeldi
  • dammak alt yapı çalışmasını dalga geçmek amacıyla söyledim genelde derler ya ararsan müşteri hizmetlerini sizin bölgede alt yapı çalışması yapılıyor diye saçma sapan laflar ederler o manada.
  • 1 saattir net gitti diyorum kendi kendime modeme bakıyorum saglam.Girdigim dns numarasını silince girebildim sitelere.Arkadaşların dediği gibi yabancı çoğu site açılmıyor. Eski girdiğim Dns numarasını da kaydetmemiştim bir yere. Sağlam bir Dns no vericek arkadaş varmıdır? Veyahut şuan girebilinen bir Dns numarası ?
  • Sorun düzeldi ayrıca DNS ayarlamadım fakat şuan yasaklı sitelere giriyor
  • Düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.