Şimdi Ara

Dmax 'tadilat tamirat' programi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiliz al-satçıları.Araç alıp tadilat tamirat yapıp satıyorlar.Dmax kanalinda yayinlaniyor.

https://www.dmax.com.tr/tamirat-tadilat/tamirat-tadilat-9-sezon-1-bolum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yillari discovery c.programi.

Bu sezon ed.china ayrildi programdan.Baska bir projede yer aliyor.

Arastirin bakin.

Cok ozel olabilecek araclarda yapiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün sabah 10 da discovery channel da cuma 21 de ise yeni bölümü yayınlanıyor :)
    ben boyalı araba almam takıntısı olan bi millette tutmaz malesef ama
    suç hile hurda yapıp milleti orjinal takıntısına iten üç kağıtçılarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yillarin efsanesi, eskiden discoveryde bir kac bölümü seyretmiştim suan dmaxte yayinlaniyor, baya takip ediyorum. Harika bir program, bu akşamki programda yaptıkları dino ayrı bir güzeldi.

• "İşte sürat işte ses", programına göre biraz amatör sayılırlar ama yine de fena değil.
  • Program iyi. Arada bilgilendirme de yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seyrediyorum ama seslendirmeyi sevmedim ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Home Ofis Oto Galeri Isi Yapmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllardır izlerim , tamirci eleman çok pratik
  • Doğal antidepresan niyetine izlenilebilir.
  • Allahım sonunda şu program internette <33333 ( Dmax diyince aklıma Isuzu geldi bir an noluyor lan dedim )
    Tamirci elamanın hastasıyım adam her şeyi tamir etmenin hem yolunu buluyor hem de anlatıyor.
  • Fiat coupe efsaneydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan bişiler öğreniyor o tamirci abiyi izlerken
  • Al-sattan ziyade kötü durumdaki araçları genellikle orijinal haline sadık kalarak düzeltiyor ve kendi tabirleriyle trafiğe geri kazandırıyorlar. En sevdiğim programdır, diğer yapmacık Amerikan programlarına benzemez.

• Bozkırınoğlu B kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar çoğu zaman hiç modifiye yapmayıp orjinal ama çalışan parçalar kullanarak mümkün olan ve masraflı olmayan en orjinal haline çevirmeye çalışıyorlar.

Boya var

Değişen var

Türkiyede ilk sordukları şeyler. Tamam sorulsun ama boyaysa niye boyanmış değişense niye değişmiş neyle değişmiş, önemli olan bunlar.

Bizde olması gereken dürüstlük malesef çoktan kaybedilmiş. Bunun üstüne bu tür şeyler de insanları yalana ve hileye biraz daha sürüklüyor. Bahane değil ama etkisi muhakkak var.

Bütün bunlar bi yana adamların istediği parçaları bulabilmeleri bazılarını (farklı programlarda) ürettirebilmeleri yani Küçük ölçekli firmaların olması ve işlerine kıymet verilmesi gibi şeyler ülkemizde bulamayacağımız konular maalesef. Yani sen bir araç parçası üretsen ve 50 tl olsa adam gider 150 tl ye yabancı büyük marka diye tanıtılanı ya da çok tanımasa da yabancı olanı alır. Bunda da hile yapanların suçu büyük ama yapmasan da artık anlatamazsın. Çorap söküğü gibi.

Herkes de büyüme büyüme büyüme. Devlet bile şirket kafasına geçmiş. Asıl olması gereken üretim. Küçük olsun sadece bir ilde var olsun. Kaliteli olsun sahibini de müşterisini de tatmin etsin yeter. Böyle küçük ama becerikli işletmelere ihtiyacımız var

• zaten bi TLC bi DMAX güzel ücretsiz kanal olarak yayın yapıyor, başlıca kanalların gündüz kuşakları ve diziler malum
    birde bu TLC ve DMAX aynı yayınları tekrar tekrar vermeseler çok iyi olacak, adamların arabaya bakış açısı ile bizim millet tam zıt yönde.
  • Ed reyiz yok izlenmez yeni gelen gevşeği beğenmedim

• Eski bölümlerini gösteriyor discoveryde yeni bölümleri mevcut bazen güzel işler yapıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlığı görünce bir an ısuzu d-max zannettim.
  • Denk geldiğimde izlerim, güzel program

• Herkesin Ed China gibi bir arkadaşa ihtiyacı vardır.

En sevdiğim araba programı diyebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.