lojman'da kalıyorum ve türkiye'de ki lojmanlara malesef bakım yok nasıl yapıldıysa öyle kalınmış ne kurumlar nede lojmanda kalan hak sahipleri tek kuruş masraf yapmamışlar. neyse
banyom çok kötü ve bakımsız tüm fayansları kırıp döktürüp yeniden yaptırmam hem masraflı hemde hoş karşılanmaz kimse teşebbüs etmemiş bu zamana kadar.
internette araştırma yapınca fayans boyama bloglarını gördüm kimi yerde yapışkanlı folyo gördüm. fayans boyama ummdugum gibi olur mu yada yapışkanlı folyo ile hem fayansları hemde zemin döşemesini kaplamak.
birde fayansın üstüne astar boya atıp sprey boya ile boyasam görüntü açısından kurtarır mı beni.
fayanslar sağlam ama renkler 30 yıllık en igrenç renklerden seçilmiş.
az maliyetle banyoyu makyaklamak istiyorum kısaca
bulunduğun ilde bahause var ise fayans kesme makinesi kirala, diğer malzemeleride al kendin biraz uğraş ile yaparsın. fayans döşemek zor bişi değil. en uygunu bu şekilde olur.
Merhabalar.
En iyisi ucuz ve kolay bişi istiyorsanız fayasları boyamaktır. Yeniden kırıp dökmek fayans yapmak zordur ağır işçilik ister.
Kaplama size pahalıya maal olur çok uğraşmanız gerekecektir.
En iyisi ve basit yolu aster sürüp üzerine istediğiniz boyayı sürmenizdir. Yanlız şöle bir durum var her aster fayans üzerine tutunma sağlamaz bu yüzden size önerim:
Polisan multi astar sürüceksiniz fayans zeminine 24 saat bekledikten sonra istediğiniz boya türünü üzerine sürebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme