Şimdi Ara

DJI Phantom 2 Vision #Uçan Kamera# TÜRKİYE'DE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
13
Favori
30.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: excexc

    Bende baya bir araştırmadan sonra

    http://www.technomodel.com/urun/DJI-1200-2/Yeni-Phantom-2-Vision-Plus-Multikopter-Seti

    adresinden bugün siparişi verdim.

    Yurtdışından getirmek pek mantıklı değil gibi,
    sonuçta narin aletler, kırılma vs durumlarda destek bulmamız parça desteği bulmamız lazım
    İşi bilmeyenler için ekstra uğraş gerektirecek

    technomodelde bakımı vs ücretsiz size uygun şekilde gönderiyorlar
    Fiyatta şu an internete en ucuzu alacaklara tavsiye :)

    Gelsin ilk uçuşları paylaşırım

    saygılar

    Yurtdışından getirmek gayette mantıklı Tabiki aradaki 1 1,5 milyarlık farklar sizin için sorun değilse sizin tercihiniz olur. Yurtdışından doğru düzgün sitelerden hertürlü ürün problemsiz şekilde gelmektedir. En fazla %20 vergi ödersiniz.

    Bu tarz ürünleri aldığınız zaman yedek parçalarınıda ürün ile birlikte sipariş vermeniz gerekir ki sahaya çıktığınızda herhangibir problemde müdahale edebilesiniz. Hepsini yurtdışından aldığınızda hatrı sayılır bir fark oluşur.. bu iş emek ister ..




  • Bir de başımıza phantom 3 çıktı :)

    http://www.donanimhaber.com/diger-bilim-ve-teknoloji/haberleri/DJidan-insansiz-hava-araclari-arasina-4K-video-cekebilen-yeni-alternatif-Phantom-3.htm

     DJI Phantom 2 Vision #Uçan Kamera# TÜRKİYE'DE


    DJI'dan insansız hava araçları arasına 4K video çekebilen yeni alternatif: Phantom 3

    em profesyonel hem de normal kullanıcılara yönelik hazırladığı insansız hava araçlarıya sektör lideri haline gelen DJI, Phatom ailesini genişleterek yeni geliştirdiği Phantom 3'ü resmi olarak duyurdu.

    Dört pervanesiyle serinin diğer modelleri gibi "quadcopters" sınıfında yer alan Phantom 3, tasarımsal olarak da mevcut modellerle aynı çizgiyi taşıyor ve "Professional" ile "Advanced" olmak üzere iki farklı versiyon halinde geliyor. Phantom 2'den farklı aşağıya doğru bakabilen bir kamerası bulunan ve böylece GPS sinyallerine bağlı kalmadan görsel olarak pozisyonunu koruyabilen (İç mekan için) Phantom 3, artık GLONASS (Rusya merkezli uydu tabanlı navigasyon sistemi) desteğini de bünyesinde barındırıyor. DJI'ın yeni insansız hava aracı ayrıca şirketin Inspire One ile yayınladığı "Pilot" isimli iOS ve Android uygulamasıyla da aktif olarak kontrol edilebiliyor.

     DJI Phantom 2 Vision #Uçan Kamera# TÜRKİYE'DE



    Batarya ömrü de eskiye oranla geliştirilen ve böylelikle 23 dakika boyunca havada kalabilen Phantom 3, isteğe bağlı olarak daha önce ayrı satılan Lightbridge sistemiyle de elde edilebiliyor. Bu sistem artık insansız hava aracının içerisinde dahili olarak paket halinde sunuluyor ve kişilerin 2 KM mesafe içerisinde canlı HD görüntü aktarımı yapabilmesine imkan tanıyor. Kamera tarafında Professional versiyonu 4K saniyede 30 kare çekimler, Advanced versiyonu ise 1080p HD saniyede 60 kare video çekimleri yapabilen, aynı zamanda 12MP çözünürlüğünde fotoğraflar da çekebilen ve bu çekimleri dahili görüntü sabitleme teknolojisiyle oldukça etkili şekilde gerçekleştiren araç, DJI Phantom Vision 2+'dan 1/2.3-inç ile daha geniş bir sensörle gelirken, görüş açısı olarak da 94 dereceyle daha geniş bir kapsama alanı ortaya koyuyor.

    DJI'ın 4K çekim özelliğiyle dikkat çeken yeni insansız hava aracı Phantom 3, Professional versiyonu için 1250$, Advanced versiyonu içinse 1000$ fiyat etiketleriyle önümüzdeki haftalarda satışa çıkıyor. Araç hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.











  • yeni kral bu phantom serisinde.
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 4 Mayıs 2015; 14:45:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurFB1453

    Bunların düşme riski nedir ve düşüyorsa neden düşüyor.

    Merhaba geçen yıl getirttiğim vision plus GPS i bozuk çıkmıştı yeni modül taktırıp kenara koymuştum havalar ısındı yavaş yavaş kıpırdanıp ilk uçuşlarımı yapmaya başlamadan önce bu konuyu iyice okumak hatırlamak ve pratikten önce kullanma kılavuzundan da değerli olan paylaşımlarınızı deneyimlerinizi okumak için uğradım.

    Evde pervaneleri çıkararak kumanda pozisyonlarını iyice kontrol ediyorken alçalma joistiğini (bende sağdaki sizde soldaki olan) aşağıda tuttuğumda motoru kapadığını gördüm ki zaten bunu bilmekteydik. En güzel motor stopunun sadece alçalma joistiğini aşağıda tutarak yaptığımızı biliyorum fakat! Sorum ve dikkat çekmek istediğim iki konu şudur.

    Sorum: Uçarken, yüksekteyken, alçalma joistiğini aşağıya çekip tutarsak (panikleme acil iniş isteme durumları) phantom Altimetredeki yüksekliğini bildiği için yukarıda olduğunu algılayıp motoru kapatmaz mı kapatır mı?
    Eğer kapatırsa kırımların en önemli sebebi olabilir bu konuya dikkat etmenizi önerebilirim.

    Eğer uçarkende alçalma çubuğunu birkaç saniye en altta tuttuğumuzda motorları kapatıyorsa bunun yazılımla önlenmesi şarttır, ben evde yani sıfır metrede denediğim için kapatıyorsa sorun yok derin bir oh çekerim :)

    Diğer konu da benim gibi deneyimsiz olanların önce evde pervane olmadan atti modun, gps in ve safelanding in tuşlarını software üzerinden hariç canlı olarak da denemelerinde fayda vardır. Eğer solaksanız kumanda yazılımı ile kumandayı bilgisayara bağlayıp modu u değiştirip sol joistiğin görevini sağ ile değiştiriniz böylece sağ yükselme alçalma sol ise hakim olduğumuz el yani uçarken en çok kullandığımız yönlenmeleri yapabilecektir.




  • djalpha kullanıcısına yanıt
    Phantom uçuş sırasında motoru kesinlikle kapatmıyor, endişeniz olmasın (bir anomali, pil arızası vs. olmadığı sürece). Şiddetli rüzgar nedeniyle acil iniş yaptığım durumlarda, dakikalarca throttle çubuğunu aşağıya doğru basılı tuttuğum oldu. Phantom sadece yükseklikten değil, asıl uçuş parametrelerinden havada olduğunu algılayabiliyor. Ayaklar yere basmadığı sürece motorları kapatmaz. Dediğiniz gibi olsaydı, yüksek bir noktada ya da bir gökdelenin çatısında uçuş yapıldığında motorları pil bitene kadar durduramazdık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Vision, Vision Plus V1 ve P2 V1'de defalarca denedim, kesinlikle motorların stop ettiğini görmedim. Yalnız bir iki hafta önce Türkiye'deki Vision plus V3 sahibi bir kişinin moturun havada stop etme olayını yaşadığı paylaşıldı. Başka da bir örnek görmedim, duymadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phantompilot


    2.BÖLÜM






    Yukarıdaki açıklamalar için öncelikle bende kendi adıma teşekkür ederim. 2 bölümün 7.40 saniyesinde belirtildiği gibi bir deneyim yaşayan var mı. "joistiği çok hızlı inmek için aşağı dayamamalıyım çünkü phantom hızlı alçalmak için motorları kapatır" denmekte.




  • Beyler istanbul bilişim de satmaya başlamış.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/dji-phantom-2-vision-plus-v3-0-multikopter-kamera-fiyati,151905.html

    Bu arada yeni model Phantom 3 çıkmış galiba.

    http://www.dji.com/product/phantom-3#page3

    http://www.erenhobi.com/DJI-Phantom-3-Professional-Tam-Set-Multikopter-Onsiparis-icin-satistadir,PR-34191.html

    http://www.erenhobi.com/DJI-Phantom-3-Advance-Tam-Set-Multikopter-Onsiparis-icin-satistadir,PR-34193.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 28 Nisan 2015; 7:46:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne kadar çok firma satarsa o kadar iyi. multikopterlerin yaygınlaştıkça fiyatının düşeceğini umuyorum. Çok pahalı Türkiye şartlarında.
  • Merhaba Phantom Severler

    DJI yetkili satıcısı helisis elektroniğin yeni sayfası açıldı.www.helisis.net
  • Arkadaşlar en fazla ne kadar yukarıda durabiliyor bu cihazlar. Örneğin Maç çekimi yapmak istiyorum 45 dakıka çekim yapabiliyorlar mı? Vİsion Plusta 25 dakıka diyordu. Batarya değişincemi süre yüksleiyor. Bilgi vereiblirmisiniz. Max yukarıda beklebileceğim süre bu cihazlarda ne kadar. Örneğin en son çıkan phantom 3te.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helisis

    Merhaba Phantom Severler

    DJI yetkili satıcısı helisis elektroniğin yeni sayfası açıldı.www.helisis.net

    evet kazıklamakta çok yetkili, 1250$'lık alete 5000 istiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır kullanmıyordum vision'u dün son güncellemeleri yükledim bataryaları şarj ettim ve uçurmak için dışarıya çıktım. havalandıktan bir kaç saniye sonra batarya zayıf hatası vermeye başladı %90'dan 5 saniye içerisinde %30'a düştü ve iniş yaptı diğer bataryaylada denedim yine aynı sorun. Acaba güncellemeden sonramı bozuldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    Uzun zamandır kullanmıyordum vision'u dün son güncellemeleri yükledim bataryaları şarj ettim ve uçurmak için dışarıya çıktım. havalandıktan bir kaç saniye sonra batarya zayıf hatası vermeye başladı %90'dan 5 saniye içerisinde %30'a düştü ve iniş yaptı diğer bataryaylada denedim yine aynı sorun. Acaba güncellemeden sonramı bozuldu?

    Bataryalar bitmişti , sıfırdan mı şarj etmiştiniz? Normalde bekleyen batarya ile uçuş yapıldığında bu sorun yaşanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    Uzun zamandır kullanmıyordum vision'u dün son güncellemeleri yükledim bataryaları şarj ettim ve uçurmak için dışarıya çıktım. havalandıktan bir kaç saniye sonra batarya zayıf hatası vermeye başladı %90'dan 5 saniye içerisinde %30'a düştü ve iniş yaptı diğer bataryaylada denedim yine aynı sorun. Acaba güncellemeden sonramı bozuldu?

    Full cycle ve trickle şarj yapın. Pilleri %3-5 seviyesine kadar indirip sonra tam şarj edin. %100 tamamlandıktan sonra 1-2 saat şarjda kalsın. Li-Po piller bir süre bekledikten sonra performansları düşer ama bu yöntemle eski haline getirebilirsiniz. Hiçbir şey olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üç çizgisi vardı şarja koyduğumda. Pilleri bitirip şarj etmeyi deneyeceğim teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar


    quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    Uzun zamandır kullanmıyordum vision'u dün son güncellemeleri yükledim bataryaları şarj ettim ve uçurmak için dışarıya çıktım. havalandıktan bir kaç saniye sonra batarya zayıf hatası vermeye başladı %90'dan 5 saniye içerisinde %30'a düştü ve iniş yaptı diğer bataryaylada denedim yine aynı sorun. Acaba güncellemeden sonramı bozuldu?

    Full cycle ve trickle şarj yapın. Pilleri %3-5 seviyesine kadar indirip sonra tam şarj edin. %100 tamamlandıktan sonra 1-2 saat şarjda kalsın. Li-Po piller bir süre bekledikten sonra performansları düşer ama bu yöntemle eski haline getirebilirsiniz. Hiçbir şey olmaz.



    Bu mesajı nasıl sileceğimi bilemedim! Sil tuşunu nereye saklamışlar bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barak hp -- 9 Ekim 2015; 2:54:30 >




  • Ankara'da dji phantom 2 vision plus tamirini nerede yaptırabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.