Şimdi Ara

Dizim bitince sanki bi parçam eksiliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • severek izlediğim her dizide aynı şey.hepsinin sonsuz olmasını isterdim.game of thrones hariç.onda herkes birbirinin arkasından çevirdiği için pek hoşuma gitmedi.

• Benimde breaking bad biteli 2 hafta oldu hala rüyalarıma giriyor hiç bir zaman wlater white kadar zeki düşünceli olamayacağım için depresyona bile girdim okul yok iş yok günde 4 5 bölüm izliyordum sabahtan akşama kadar
  • Dizileri filmlerden ayıran özellik de işte bu zaten. Hele ki sıcacık bir dram dizisi izliyorsan ailen gibi birşey oluyorlar oradaki insanlar. Bitince çok pis üzüyor. Hele ki müthiş bitiyorsa Six Feet Under gibi.
  • fringe bitirdim bugün
  • saolun hocam
  • Peki ya biz nolucaz özledik amirimizi :(

Behzat c ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrautForKdy kullanıcısına yanıt
    çünkü çok yanlızsın be kardeşim. o dizlirde kendini buluyorsun. dizi bitince kendinde bitiyosun. miisal ekmek teknesi bitince leylayla mecnun bitince bende çok üzülmüştüm. birde lost
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Behzat Ç. Bitmiş hala walter wit felan konuşuyor bunlar.
  • abi türk dizilerini izlemiyorum çok uzun geliyorlar bazen 1 saatlik yabancı dizilerde bile sıkıldığım oluyor
  • kurtlar vadisi yetiyor bana :D the walking dead izledim daha önce sizin dediğiniz bir etki yaratmadı net olsa dexter a devam etcem 3. sezondayım ama yine yok sizin ki gibi 1 haftalık etki
  • KrautForKdy kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma nedir ya iki saat sürüyor yerli dizilir ama kardeş payı ekmek teknesi ve işler güçler birer saatlikti hatta işler güçler 40 dakikaydı on dakikasıda özet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hoca gecmis olsun hocam acin buyuk. 1hafta aklımdan cikartamadim.

1 hafta mı ? Eylülde 1 yıl olacak ... Ayrıca 2 defa baştan sona bitirdim .

• dizinin senaristi amacına ulaşmış desene :D
  • Behzat ç & Leyla ile mecnun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.