Şimdi Ara

Dizel mi, benzin mi, elektrik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kendi memleketimize taşındık, ilçeye gidip geliyorum ilçe ev arası 75 km, çok virajı yolları var, 1000 rakimdan 2000 rakima çıkıp tekrar 1000 rakima iniyoruz, ayda en az 6 defa gidiyorum, bu Seneryoda sizce hangi yakit türü mantıklı olur hem az yakmasi hemde ilerde sorun çıkarmamasi acısından benim düşüncem normalde elimdeki aracı satip 0 faizli togg almaktı ama arkadaşlar diyor elektrikli veya turbolu arac yerine dizel egea, focus tarzı bir araç almak yönünde. Yılda toplam 20000 yakın yol yapıyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dizel diyorum ben şahsen. Hem rakım farkı hem de sonraki satışta kilometrenin yükselmesinden dolayı. Rakım farklarında elektriklinin cazipliği bitiyor. Şehirler arası yollarda da kullanılacağı için mantıksız. Elektrikli olup yüksek kilometre olunca araç satılmıyor. Dizeli bir şekilde satarsın. Forumun %90'ı dizele karşı tabi yorumlarda birazdan görebilirsin.

• Dizel diyorum ben şahsen. Hem rakım farkı hem de sonraki satışta kilometrenin yükselmesinden dolayı. Rakım farklarında elektriklinin cazipliği bitiyor. Şehirler arası yollarda da kullanılacağı için mantıksız. Elektrikli olup yüksek kilometre olunca araç satılmıyor. Dizeli bir şekilde satarsın. Forumun %90'ı dizele karşı tabi yorumlarda birazdan görebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Mayıs 2026; 19:58:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.