Şimdi Ara

Dizel Clio 4 Edc otomatik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklisiniz valla birsey diyemem ama B-segmenti bir araca da 60-61 milyar gommek gercekten enayilik gibi geliyor... (Farkindayim OTV yukseldi , ureticiler zam yapti , Euro 3 civari seyrediyor) ama yine de. O zaman su onerilerime bakin:

Toyota Auris 1.6 Active Multidrive S (cvt sanzumandir , sorunsuzdur)

Kia C'eed 1.6 dizel otomatik

Hyundai i30 1.6 dizel otomatik

Citroen C4 1.6 dizel otomatik

Bu araclarin ozellikle 2013 modeli kalan varsa uygun fiyatlara temin edebilirsiniz , her turlu Clio'dan ustundurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Anlayabileceğiniz gibi aracın motoru ve şanzımanı kendini kanıtlamıştır.

Genelde iç hacim ve malzeme kalitesinden dolayı eleştirilir.

Tam bi F/P ürünüdür B sınıfında f/p olarak tek rakibi Chevrolet Aveo'dur.

Servisi çok rahat bulunur anlayan ustası da boldur.Parça fiyatları normal sayılabilir.

Alınacaksa tavsiyem Oyak üyesi bir asker tanıdık bulup önce ona alın sonra o size satsın.

Çünkü güzel biri indirim alırsınız 2.eli ile sıfırı arasındaki fark kredi ile alınıyorsa eşitlenebilir bile.

Aile için değil daha çok genç ve çocuksuz aileler tercih ediyor.

Teşekkür ederim bilgilerinize.Chevrolet Aveo'nun ne gibi + yada eksileri vardır clio'ya göre ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcadirci

Clio dizel otomatiği ağustosta falan geldi Türkiye'ye o yüzden pek ikinci eli yok. Sahibindendeki ilanların sıfır 2013 modellerden farkı yok fiyat olarak.

anladım hocam teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Haklisiniz valla birsey diyemem ama B-segmenti bir araca da 60-61 milyar gommek gercekten enayilik gibi geliyor... (Farkindayim OTV yukseldi , ureticiler zam yapti , Euro 3 civari seyrediyor) ama yine de. O zaman su onerilerime bakin:

Toyota Auris 1.6 Active Multidrive S (cvt sanzumandir , sorunsuzdur)

Kia C'eed 1.6 dizel otomatik

Hyundai i30 1.6 dizel otomatik

Citroen C4 1.6 dizel otomatik

Bu araclarin ozellikle 2013 modeli kalan varsa uygun fiyatlara temin edebilirsiniz , her turlu Clio'dan ustundurler.

Hocam beni bu "enayiliğe" sürükleyen ülkemizin saçma sapan vergi uygulamaları.
    Toyota auris 9 litre diyor şehir içi ben onu rahatlıkla 11 görürüm istanbul şehir içinde.
    Kia Ceed 1.6 Dizel otomatik de dizel ve otomatik(6 ileri şanzımana sahip ) olmasına rağmen 7.2 diyor şehir içi oda rahatlıkla 8-9 bulur.(Onun yerine volvo s40'ı kullanmaya devam ederim 11 yakar ama konforu var derim)
    Hyundai i30 1.6 dizel otomatik de aynı kia ceed gibi 6 ileri şanzımana sahip olmasına rağmen o da 7.2 diyor şehiriçi oda rahatlıkla 8-9 bulur.(Volvo s40 kullanmak daha mantıklı benim gözümde )
    Citroen ve peugeot ile ilgili tek çekincem otomatikleştirilmiş manuel şanzıman kullanmaları onun dışında gönül rahatlığı ile tercih ederim fakat otomatikleştirilmiş maneul şanzımanla ilgili çok da güzel şeyler okumadım (sorun,arızalardan bahsetmiyorum)sadece sürüş dinamiğini etkilediklerini söylüyorlar.Ama citroen c4 ve peugeot 208 için bilgi almak istiyorum şanzıman konusunda o da ayrı bir mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertasa -- 29 Mart 2014; 14:00:39 >

• mertasa M kullanıcısına yanıt
    Eksileri:
    - dizel-otomatik yok.
    Chevrolet Avrupa'dan çekilecek.
    Yakıtı biraz fazla olur clioya göre.

Artıları:
    -Clio'dan daha güvenli
    -Daha ucuz

Bunlar var ama dizel-otomatik seçeneğinde clio daha mantıklı olur.

Benzinli ve az km yapılacaksa benzinli aveo.
  • quote:

Eksileri:
    - dizel-otomatik yok.
    Chevrolet Avrupa'dan çekilecek.
    Yakıtı biraz fazla olur clioya göre.

Artıları:
    -Clio'dan daha güvenli
    -Daha ucuz

Bunlar var ama dizel-otomatik seçeneğinde clio daha mantıklı olur.

Benzinli ve az km yapılacaksa benzinli aveo.

Clio'dan daha güvenli derken ne gibi hocam ben güvenlik opsiyonlarına bakmıştım da çok fazla fark göremedim.Chevrolet'in avrupa'dan çekilmesi ne gibi bir sonuç dogurur ayrıca bu ülke de binlerce chevrolet kullancısı var.Yılda 15-20 bin km yapıyoruz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Motoru ve şanzımanı iyi ama bir Clio'ya 61.000TL verilir mi?

Bu güzel bir soru.

Heh tam da bunu diyecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKT

quote:

Bu güzel bir soru.

Sizce ne yapalım hocam ?
  • quote:

quote:

Bu güzel bir soru.

Hocam Clio için iyidir veya kötüdür diye bir yorum yapamam biz de bir ara düşündük fakat Clio' ya bırak 60 bini 45bin bile fazla bee... O fiyata ne alınır dersen üstteki abimizin dediği gibi DSG leon 1.2 benzinli bakardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 29 Mart 2014; 14:18:31 >
  • Hocam clio ya 61bin fazla satici olsam o parayi almaya demeye utanirim. Renaultu bos verin bence. Eski kasa jetta yada passat alabilirsiniz o paraya konforsa konfor tasarrufsa tasarruf...su an bizde araba bakiyoruz secimlerden sinrasina erteledik 2008 1.4 tsi jetta vardi sattik onu gene ayni kasa jetta ya da passat alabiliriz. 0km araba bu aralaruzagim 136beygir dizel cosmo astraya 89bin isteniyo. 2.ele yonelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu güzel bir soru.

Hocam Clio için iyidir veya kötüdür diye bir yorum yapamam biz de bir ara düşündük fakat Clio' ya bırak 60 bini 45bin bile fazla bee... O fiyata ne alınır dersen üstteki abimizin dediği gibi DSG leon 1.2 benzinli bakardım...

DSG her an patlayacak bomba gibi hocam vallahi şöyle birşey olsa doğuş garanti kapsamından karşılasa yada sorunsuz olsa tercih ederim ama doğuş sövüşleme işini çok iyi yaptığı ve tek elinde bulundurduğu için biraz temkinliyim maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hocam clio ya 61bin fazla satici olsam o parayi almaya demeye utanirim. Renaultu bos verin bence. Eski kasa jetta yada passat alabilirsiniz o paraya konforsa konfor tasarrufsa tasarruf...su an bizde araba bakiyoruz secimlerden sinrasina erteledik 2008 1.4 tsi jetta vardi sattik onu gene ayni kasa jetta ya da passat alabiliriz. 0km araba bu aralaruzagim 136beygir dizel cosmo astraya 89bin isteniyo. 2.ele yonelin.

2. el düşünyoruz açıkcası zaten 0 el yakıyor malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertasa

quote:

quote:

quote:

Bu güzel bir soru.

DSG her an patlayacak bomba gibi hocam vallahi şöyle birşey olsa doğuş garanti kapsamından karşılasa yada sorunsuz olsa tercih ederim ama doğuş sövüşleme işini çok iyi yaptığı ve tek elinde bulundurduğu için biraz temkinliyim maalesef.

İçinize sindiyse alın gitsin hocam foruma pek bakmayın, DSG ve doğuş otomotiv de benimde bir ön yargım var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu güzel bir soru.

İçinize sindiyse alın gitsin hocam foruma pek bakmayın, DSG ve doğuş otomotiv de benimde bir ön yargım var.

daha alma aşamasında değiliz sadece piyasa kontrolu yapıyoruz .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu güzel bir soru.

Anladım hayırlısı neyse o olsun diyelim o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mertasa M kullanıcısına yanıt
    Hocam o size kmden gelmez zaten yakıt sıkıntı yaratabilir benzinli alınırsa.

Hava yastığı sayısı fazla olması ve bir çok testte Clio'dan önde olması.

Euro ncap testleri dışındaki testlerde önemli onlara daha çok bakmak laızm.

Markalar Euro ncap şartlarını bildiği için ona karşı koruma sağlayabiliyorlar ama diğer testlerden kaçamıyorlar

Chevrolet çekilmesi parça ve 2.el olarak yansır ama piyasa da o fiyata o kadar dolu bir b sınfı da yok ama Türk milleti işte.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu güzel bir soru.

Anladım hayırlısı neyse o olsun diyelim o zaman

Teşekkür ettim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

yani dsg yerine edc'yi önerir misiniz bende çoğu kez forumlarda dsg sorunu ile ilgili konulara rastlıyorum fakat edc ile ilgili ender konulara rastlıyorum sizin gibi.Sorun ve masraf çıkartmayacak bir şanzıman isterim açıkcası.

Dostum DSG konusunda ciddi şikayetler var. Şanzumanın sorunları ile birlikte Doğuş Otomotiv den kaynaklı problemler de mevcut. Malesef bütün DSG problemlerini müşteriye ödetme gibi bir çabaları var, birde tekel olmaları sıkıntı.

EDC den yana hiç problem okumadım şimdiye kadar, kullanımı esnasında da bir sıkıntı yaşayan görmedim...

Bu bakımdan DSG ye nazaran EDC tercih etmenizde fayda var...

Bütün DSg problemlerini müşteriye ödetme gibi bir çaba YOK.
    Çevremde ve kendi kullandığım DSG li araçlarının hepsinde hiç bir ücret ödetmeden ikame araç verilerek, sorunları çözüldü. sizin hangi arkadaşınız veya kendinizin DSG li aracı için tamir bedeli istendi? yoksa sadece forumlar mı kaynağınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 29 Mart 2014; 14:40:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam o size kmden gelmez zaten yakıt sıkıntı yaratabilir benzinli alınırsa.

Hava yastığı sayısı fazla olması ve bir çok testte Clio'dan önde olması.

Euro ncap testleri dışındaki testlerde önemli onlara daha çok bakmak laızm.

Markalar Euro ncap şartlarını bildiği için ona karşı koruma sağlayabiliyorlar ama diğer testlerden kaçamıyorlar

Chevrolet çekilmesi parça ve 2.el olarak yansır ama piyasa da o fiyata o kadar dolu bir b sınfı da yok ama Türk milleti işte.

Bilgileriniz için teşekkür ettim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

yani dsg yerine edc'yi önerir misiniz bende çoğu kez forumlarda dsg sorunu ile ilgili konulara rastlıyorum fakat edc ile ilgili ender konulara rastlıyorum sizin gibi.Sorun ve masraf çıkartmayacak bir şanzıman isterim açıkcası.

Dostum DSG konusunda ciddi şikayetler var. Şanzumanın sorunları ile birlikte Doğuş Otomotiv den kaynaklı problemler de mevcut. Malesef bütün DSG problemlerini müşteriye ödetme gibi bir çabaları var, birde tekel olmaları sıkıntı.

EDC den yana hiç problem okumadım şimdiye kadar, kullanımı esnasında da bir sıkıntı yaşayan görmedim...

Bu bakımdan DSG ye nazaran EDC tercih etmenizde fayda var...

Bütün DSg problemlerini müşteriye ödetme gibi bir çaba YOK.
    Çevremede ve kullandığım DSG li araçlarının hepsinde hiç bir ücret ödetmeden ikame araç verilerek, sorunları çözüldü. sizin hangi arkadaşınız veya kendinizin DSG li aracı için tamir bedeli istendi? forumlar mı kaynağınız?

Hocam biz de bu forumu okuyup bilgi ediniyoruz forum'da bir çok dsg ile ilgili konu bulabiliyoruz benim yada arkadaşlarımın dsg ile ilgili sorunları olup olmadığını bilmiyorum çünkü dsg kullanmıyorlar.Ayrıca,doğuş'un yaptığı ikame araç denilen kavram gayet güzel fakat ben 60.000 tl verip 10.000'de dsg şanzımanım patladığı zaman ikame araç falan dinleyeceğimi sanmıyorum.Müşteriye ödetme gibi çabasını şu şekilde ortadan kaldırıyorlar "iyi niyet garantisi" adı altına örnek vermek gerekise 2100 tl tutan bir dsg sorununuz var bunu doğuş 1100 tl'ye kadar karşılayıp 1000 tl'sini size ödetiyor.Bana saçma geliyor böyle şeyler açıkcası.O zaman da garanti denilen kavram anlamını yitiriyor fakat şöyle birşey olur vag grubunun distribütor'u değişir adam akıllı bir yapıda distribütor gelirse o zaman tercih edilebilir.Yani uzun lafın kısası ben aracıma bindiğim zaman,aman bugün sorun çıkar mı ? Şanzımandan garç gurç,kılıç kalkan sesleri mi geliyor diye kendi kendime paranoyak olmak istemem.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.