Bildirim
dizel auris ses yalitimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dizel aurisiniz var ve motor sesini içeriye kadar duyabiliyormusunuz :S Adamlar motorun sessizliği yüzünden arkadaki D4-D yazısını dahi kaldırdılar. Ya sizin araçta bir problem var yada hiç dizel focus a binmemişsiniz. _____________________________ -
benim aracim da bir problem olabilir tabii fakat ne olabilir yardimci olabilirseniz sevinirim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: afrain
benim aracim da bir problem olabilir tabii fakat ne olabilir yardimci olabilirseniz sevinirim.
Aracınıza koydurduğunuz yağdan kaynaklı olabilir. Serviste yağ değişimi yaptırıyorsanız 10w40 yağ kullanıyor servis. 0w40 koydurursanız motor sesi hissedilir şekilde azalacaktır._____________________________ -
En sessiz dizel motor Toyota'da. Ama yol sesi için aynı şeyi söyleyemem. Bence siz başka bir dizel Toyota'ya binin, kıyaslama yapın. İzolasyon için de, pek işe yaramıyor diye biliyorum. _____________________________ "Dünyanın sorunu akıllı insanlar şüphelerle doluyken, aptalların özgüvenle dolu olması." -
quote:
Orijinalden alıntı: SxXXxN
Dizel aurisiniz var ve motor sesini içeriye kadar duyabiliyormusunuz :S Adamlar motorun sessizliği yüzünden arkadaki D4-D yazısını dahi kaldırdılar. Ya sizin araçta bir problem var yada hiç dizel focus a binmemişsiniz.
Motor sesi gerçekten yok._____________________________ 2006 Mercedes-Benz Axor 1840-Kögel Maxx-Auris(Special Edition)*Vitesi Çatt! Diye 4'e Atanlar Klübü
DH Trakyalılar Club
-
motor yagindan olabilr benim renocu bi ustam var hangi yagi koydu bilmiyorum ayrica araba yuksek oldugundan galiba ruzgar seside rahatsız ediyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X