Şimdi Ara

DİZEL ARAÇ KİRALAMA GÜNLÜK 50TL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel corsa ve albea kdv dahil günlük 50tl...

http://www.autonetrental.com

• Pek bi fırsata benzer yanı yok...
  • İstanbuldada olsaydı keşke 50tl gayet güzel fiyat daha ne olcakki.Yılda sigorta, kasko,vergi,araç bakımı pul parası zart parası zurt parası derken arabaya 3000 yada 3500tlpara ödüyüruz durduğu yerde bu parayla kaç gün araç kiralanır dertsiz tasasız.Kendi arabama bile doğru düzgün binmiyorum istanbul trafiğinde bi haftasonu işim olursa onda bile bu trafiği çekiceğime toplu taşıma kullanıyorum.Araç kiralamak çok iyi bi çözüm bence böyle ucuz araç kiralayan yerler çoğalmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezzer -- 17 Şubat 2011; 23:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

İstanbuldada olsaydı keşke 50tl gayet güzel fiyat daha ne olcakki.Yılda sigorta, kasko,vergi,araç bakımı pul parası zart parası zurt parası derken arabaya 3000 yada 3500tlpara ödüyüruz durduğu yerde bu parayla kaç gün araç kiralanır dertsiz tasasız.Kendi arabama bile doğru düzgün binmiyorum istanbul trafiğinde bi haftasonu işim olursa onda bile bu trafiği çekiceğime toplu taşıma kullanıyorum.Araç kiralamak çok iyi bi çözüm bence böyle ucuz araç kiralayan yerler çoğalmalı.

Açık senet imzalayabilecekseniz sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandjak

quote:

İstanbuldada olsaydı keşke 50tl gayet güzel fiyat daha ne olcakki.Yılda sigorta, kasko,vergi,araç bakımı pul parası zart parası zurt parası derken arabaya 3000 yada 3500tlpara ödüyüruz durduğu yerde bu parayla kaç gün araç kiralanır dertsiz tasasız.Kendi arabama bile doğru düzgün binmiyorum istanbul trafiğinde bi haftasonu işim olursa onda bile bu trafiği çekiceğime toplu taşıma kullanıyorum.Araç kiralamak çok iyi bi çözüm bence böyle ucuz araç kiralayan yerler çoğalmalı.

Bende bunu soracaktım :)

Araçta sorun olursa aracın yattığı gün başına birer 50 lira daha hazırlayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

quote:

quote:

Bende bunu soracaktım :)

Araçta sorun olursa aracın yattığı gün başına birer 50 lira daha hazırlayın :)

bu husus oto kiralama şirketlerinin nerdeyse tamamında var diye biliyorum.
    büyük profesyonel olanlar hariç, onları da anadolu şehirlerinde bulamayız zaten.

• Aman sözleşmeye dikkat diyorum.

"Aracın çalınması durumunda araç kasko sigorta bedeli ödenmemiş ise kiracı, araç 45 gün içinde bulunursa, aracın bulunduğu tarihe kadar olan kira bedelini; araç bulunamazsa aracın o günkü 0 km anahtar teslimi resmi satış bedelini ve kira bedelini ödemekle sorumludur."

Bu sadece okurken ilgimi çeken kısım bu gibi firmalardan araç kiralarken 2 kere düşünmek gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesin ödenmesi unutulmuş yada yeni dolmuştur...
  • sakat işler bunlar.kiralayacaksanız da büyük şirketlerden kiralayın ki mağdur olmayın sonra.kiraladıgınız arabanın bir arızası varsa geri götürdüğünüzde ihale size kalır
  • araç kiralamak isteyenler 3-5 e bakmayın ben hertz den kiraladım. ford focus 10.000 km de süper araç. reklam falan değil yaptığım bunun gibi budget fix var. bu firmalarda rent a car kasko ve küçük çaplı kazalara karşı sigorta da var.
  • İstanbulda yaşıyorsanız ne kiralayın nede kullanın benim gibi satın arabanızı alın bir tane akbil 120 tl ye full doldurun kafanız en rahat biçimde dolaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantutuncu
    İstanbulda yaşıyorsanız ne kiralayın nede kullanın benim gibi satın arabanızı alın bir tane akbil 120 tl ye full doldurun kafanız en rahat biçimde dolaşın

Hakılsın hocam, istanbulda olsam bende aynısını yapardım.
    toplu taşıma çok iyi istanbulda, yazın 5 günlüğüne gelmiştim de, merkezi yerlere neredeyse günün 24 saati otobüs var, bayağı şaşırmıştım :)
    o trafikte araba da kullanılmaz zaten, alacaksın akbili, fulleyeceksin depoyu fuller gibi, bir ay doya doya bineceksin :)
  • quote:

İstanbulda yaşıyorsanız ne kiralayın nede kullanın benim gibi satın arabanızı alın bir tane akbil 120 tl ye full doldurun kafanız en rahat biçimde dolaşın

• Araç kiralama işi (zorda kalmadıktan sonra) herzaman beni korkutmuştur. Sözleşmeyi okuyunca oto kiralama bürosundan kaçarak uzaklaşası geliyor insanın :)) Allah darda bırakıp da araba kiralatmasın :))
  • izmirde olması güzelmiş ama araştırmak gerek. sixt budget gibi bilindik yerler dışına çıkınca malum alırken görmediğiniz zararlar verirken size kalabiliyor.

quote:

Araçlarımızda hasar meydana gelmesi durumunda kiralayan kişi hasar bedelini karşılamak ve bakım süresince kira bedelini ödemekle sorumludur. Kiracının kira bedeline ek olarak günlük kasko sigortası ücretini ödemesi durumunda sorumluluk ortadan kalkar

kasko ücretini bile ayrıca ödemezseniz hasarları size bırakıyorlar hoşmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 18 Şubat 2011; 17:46:46 >
  • valla bizim buranın otobüsleri her zaman kalabalık oluyor full akbil olunca tek otobüs yerine 4-5 otobüsle gidiyorum eve boş olanlara bine bine en son 3-4 durak kala biniyorum buranın otobüsüne ayrıca evet 24 saat otobüs var taksimden her yere var ama sadece saat başları kalkıyor şu metroyuda 24 saat yapsalar daha iyi olacak ama bakalım
    quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Hakılsın hocam, istanbulda olsam bende aynısını yapardım.
    toplu taşıma çok iyi istanbulda, yazın 5 günlüğüne gelmiştim de, merkezi yerlere neredeyse günün 24 saati otobüs var, bayağı şaşırmıştım :)
    o trafikte araba da kullanılmaz zaten, alacaksın akbili, fulleyeceksin depoyu fuller gibi, bir ay doya doya bineceksin :)

• vurmayın öldü
  • 5 kişilik bir alem var izne cıktım izne cıktıgım için araçı şirkete bıraktım ve bir yaz günü toplu taşımayla adalar gitmeye karar verdik saat 10 gibi evden cıktık :)İşe gidiş trafiği olmasın diye akşamda erken döndük ve asla bundan sonra çok ciddi bi durum olmasa toplu taşımayla ailemle bir yere gitmem.okadar zor olduki akşam eve geldikten sonrada yorgunluktan bitmiştik ve verdimiz yolparası :) araç kiralama bedeli geçti Gaziosmanpaşada otoruyorum
  • ben ist atatürk havaalanından 10 kere kiraladım. hiç bir sorun ile karşılaşmadım herkese de tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Bu açık senet olayı rent a car kaskosu olmayan araçlar ya da firmalar için geçerli oluyor sanırım ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.