Şimdi Ara

Sağ Boşlukta Karın Ağrısı (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
31.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ayda olmuştu aynısı doktora gittim tahlil ultraason filan bişey çıkmadı tam kasık kısmında değil göbek deliğinin 3-4 cm sağında kalıyor.Ve 3 Gündür devam ediyor bu ağrı 3 gün önce ağır bir spor yaptım uzun süre sonunda herhangi bi ateş kusma mide bulantısı iştahsızlık vs. yok Yalnız elimle bastırınca acıyor oturunca yürüyünce filan ara ara batma hissi oluyor apandist olma ihtimali varmı lanet olası ne zaman karnım ağrısa apandist geliyor aklıma

• Yalanci bobrek agrisidi r iki gun proteinlii beslen . Vucut gelistirme sporu yapanlarin hep basina geliir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyledigin yerde karaciger yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

Yalanci bobrek agrisidi r iki gun proteinlii beslen . Vucut gelistirme sporu yapanlarin hep basina geliir

biraz hızlı giriştim spora hiç ısınma harektleri yapmadım ilk gün kaburgalarım ağrıyordu şimdide işte 3 gündür karın ağrısı var apandistten korkuyorum daha dogrusu ameliyat olma fobisi var
  •  Sağ Boşlukta Karın Ağrısı (Ciddi)

kırmızı işaretlediğim alan ağrıyor bastırınca filan hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 8 Aralık 2012; 12:00:57 >
  • Böbreğinin üstüne mi oturdun ?
  • ASlında şöyle gece uyurken hep uyandıgımda tshirt filan açılmış oluyor yani göbek kısmım açık kalıyor.Bide sabahları soguk sıvılar tüketiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bende spora gidiyorum arada bi ağrıyor pek önemsemedim ama önemsemelimiyim ?
  • Kasiklarinda agri ve yanma yoksa apandist degildir.

• sexy guys :D
  • Kardeş apandisit olabilir dikkat et.Gaz var mı karnında?Ya da gaz varmış gibi hissediyor musun?
  • Gaz varmış gibi hissediyorum..ama kasıklarda hiç ağrı filan yok tam göbeğin sağ kısmı böbreğe doğru ağrıyor
    Ama dediğim gibi 3 gün filan oldu ağrıyalı Ateş,bulantı,kusma,iştahsızlık vs. yok
  • apandisit olabilir
  • fazla koştugumda oluyor bende de. nedendir bilmiyorum
  • bi yerde okumuştum, apandist mi değil mi anlamak için şunun yapılmasını öneriyorlardı:
    Parmak ucunda dikilin 2-3 saniye öyle durun sonra birden kendinizi bırakın ve taban basın. Eğer orası birden ağrı katsayısını arttırırsa apandist olabilir bu durumda go to doctor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 8 Aralık 2012; 12:25:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.