arkadaslar 6 gündur diyetteyim. 121den 117.8e dustum. bu hizla kilo verirsem derilerim sarkar mı? sarkarsa sonradan spor yapsam düzelir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diyet yapıyorum derilerim sarkar mı?

-
-
sarkma konusunu bilmiyorum ama hızlı kilo vermek o kadar sağlıklı değil ayda 4 kilo civarı ideal. mikro besinleri(vitamin, mineral) de eksik almamaya çalışın
şu siteyi öneririm hesaplama için:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 4 Ocak 2022; 14:17:14 > -
sarkar
-
Hocam ilk hafta giden 4-5 kilo vücudun ödem atmasından dolayı o kadar hızlı gidiyor. Sonra baya bir duruluyor merak etme.
29 Eylül'de haftada 3-4 gün 45'er dakika spor salonuna başladım. Günlük kalori alımımı da 1500 civarına indirdim.
29 Eylül'den bugüne kadar 16 kilo vermişim. Bunun 9 kilosu ilk ay ödem atmanın da etkisiyle oldu. Geri kalan 7 kiloyu son 2 ayda verebildim ama bu 2 ayın 15 günü spora gidemedim hastalıktan dolayı.
Kısaca, sporsuz böyle yüksek kilolar vermek illa ki sarkmalara yol açar. Aman diyeyim eğer 120-130 üstüysen mutlaka spor ile kilo vermeye bak.
140'tan 124'e indim 3 ayda herhangi bir sarkma olmadan. Hedefim hazirana kadar en azından 100-105'i görmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 4 Ocak 2022; 14:53:21 > -
Dal sarkar, kartal kalkar.
Kartal kalkar, dal sarkar.
Dal sarkar, kartal sarkar.
Kantar tartar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X