Şimdi Ara

Diyet islerinden anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta once fitness'a basladim. 4-5 kg fazlam var gibi duruyor. Is dolayisiyla gec yatip gec kalkiyorum. 12 de kalkip tam tahal ekmek ile kahvaltimi yapiyorum. 4-5 gibi ikinci ogunu yiyorum fakat isimden dolayi aksam yemegi 9-10 yani bu saatlere denk geliyor. Simdi mesela zeytinyagli fasulye yicem bundan bir iki saat sonrada meyve yerim. Bu arada seker, tuz ve sabah yedigim harici ekmek yemiyorum. Sizin bana onerileriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bol su ve gece yatarken yogurt limon pul biber kürü ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Açılın ben tokturum -- 23 Ekim 2016; 21:48:35 >
  • Diyanet İşleri diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: tekstilcibayan

Bol su ve gece yatarken yogurt limon pul biber kürü ye

Basur sikintisi var

• Gece yoğurt süt çak meyve yapıştır hocam tok tutuyor

• Akşam yemeği o saatlerde sıkıntı çok geç yiyorsun yeme içme işini 19.00 en geç 19.30 da bitirmen gerekiyor. Bu düzeni değiştiremem diyorsan zayıflaman için 2 öğün yiceksin akşamı pas geç yada sadece bir kase yoğurt ile geçiştir. Ekmeği şekeri kes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Akşam yemeği o saatlerde sıkıntı çok geç yiyorsun yeme içme işini 19.00 en geç 19.30 da bitirmen gerekiyor. Bu düzeni değiştiremem diyorsan zayıflaman için 2 öğün yiceksin akşamı pas geç yada sadece bir kase yoğurt ile geçiştir. Ekmeği şekeri kes.

Ekmek,şeker,tuz ağzıma sürmüyorum. Sadece kahvaltıda 2 dilim tam tahıl ekmek yiyorum. 2 öğün yediğim zamanda geceleri çok acıkıyorum, ne yapıcam şaşırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende diyetteyim 3 gunde 3 kilo verdim ama su hep. boyle devam ederse 5-6 gun daha devam edicem
  • 1.si; kardeşim su en az 3 litre ve hep limon sık içine kendini alıştır.
    2.si; en geç saat 6-7 arasında yemek ye.
    3.sü; ekmeğin tam tahıllısınında kalorisi yüksektir. Light yani kalorisi düşürülmüş kepek ekmek yemen lazım.
    4.sü; tuz çok aşırı değilse sorun olmaz vücutta tuttuğu suyu sen zaten sporla atarsın ama şekeri ve unu kesinlikle kes.

Bu dediklerimi 2 hafta uygula 4-5 kg verirsin.

edit: mevsimsel olarak kilo alıp veririm en önemli noktalar bunlardır.(evet kışın yağ kaplanırım ki üşümiyim diye) ayrıca ben yeri geldiğinde saati kurup kalkıp ymeek yiyip geri yatıyodum sabahları. yani yemek düzenini iyi ayarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 24 Ekim 2016; 1:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

Akşam yemeği o saatlerde sıkıntı çok geç yiyorsun yeme içme işini 19.00 en geç 19.30 da bitirmen gerekiyor. Bu düzeni değiştiremem diyorsan zayıflaman için 2 öğün yiceksin akşamı pas geç yada sadece bir kase yoğurt ile geçiştir. Ekmeği şekeri kes.

Ekmek,şeker,tuz ağzıma sürmüyorum. Sadece kahvaltıda 2 dilim tam tahıl ekmek yiyorum. 2 öğün yediğim zamanda geceleri çok acıkıyorum, ne yapıcam şaşırdım.

Akşam öğününü yoğurt kürleriyle geçiştir. Acıkırsın geceleri normaldir ama zayıflamak istiyosan dayanmak zorundasın senin bileceğin iş.

• quote:

quote:

quote:

Akşam öğününü yoğurt kürleriyle geçiştir. Acıkırsın geceleri normaldir ama zayıflamak istiyosan dayanmak zorundasın senin bileceğin iş.

Gece yedigim meyvede mi zararli?

• Kalktığın saat 3 öğün yapmak için çok geç bende 11 gibi kalkarım 2 ana 2 ara öğün yaparım.

3 öğün sabah erken kalkan insanların yapması gereken birşeydir.

Edit:Birde ben şunu anlamıyorum insanlara diyette sınırsız salata meyve yenilir diye pompalıyorlar yok öyle birşey.

Yediğin salatadan meyveye hepsinde kalori vardır.Meyveleri hiç hafife alma derim kararında tüket.Akşam çay dışında birşey yiyip içmeni tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcloth -- 24 Ekim 2016; 12:31:55 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gece yedigim meyvede mi zararli?

Tabii ki zararlı hocam. Yeme içme işi en geç 19.30 da bitmeli. Gece dayanılmaz bi açlık gelirse dediğim gibi yoğurt ile geçiştirin. Bu diyet işleri gerçekten zor iş 2 gün yapıp bırakmamak lazim bu işte süreklilik çok önemli.

şöyle bi konum var bu kilo verme ile alakalı dilerseniz inceleyebilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/m_121223892//tm.htm#121223892

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.