Şimdi Ara

Kilo VERMEK İSTEYENLERE TAVSİYELER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yapacağınız işleri burda anlatmak kolay gelsede diyet işi gerçekten çok zorluyor ilk başta kafanızda bu işi bitirmeniz gerekli.Kesin olarak karar verip bu diyet ve spor işine başlamanız gerekiyor ilk zamanlar çok zorlayici olsada 20 gün içinde vücut bu döngüye alisiyor ve canınız çekmemeye basliyor.

Ekmeği yağlı abur cubur tarzi şeyler, şekerli ürünler bunlari tamamen birakmaniz gerekiyor tamamen kesmek çok zor geliyorsa azaltarak devam edebilirsiniz ama sonunda mutlaka bırakın bunlari hele hele içlerinde en tehlikelisi ŞEKER.

Akşam 19.30 dan sonra yemek yememeye calisin gece eğer çok çok fazla acıkırsanız ben bir kase yoğurt yiyorum açlığı biraz gideriyor iyi geliyor tavsiye ederim onun dışında bir şey yemeyin hele şeker yüklemesi kesinlikle YAPMAYIN.

Gün içinde kendinize ara öğünler koyun vücudu aç bırakmayın metabolizmaniz yavaşlar.

Ekmek yemeye cok alıştıysanız bırakmaniz zor olacaktir sofradan aç kalkacaksinizdir ama buna alışırsınız ilk zamanlar zorluk olur sadece. 1-2 dilim ekmek yenebilir ihtiyaca göre daha fazlasini yemek oldukca zararli olacaktır. Zaten alıştıkca 1-2 dilim de yemek istemeyecek canınız.

Sadece bunlari yapsaniz bile zayıfladığınızı farkedeceksiniz. Gün içinde mutlaka yürüyüş veya yapabiliyorsanız koşu yapın buda sizi destekleyecektir.Ama unutmayin zayıflamada en önemli iş diyet yapmaktan geçer istediğiniz kadar ağır spor yapabilirsiniz ama yemeyi kesmezseniz bu hiç bi işe yaramayacaktır.

Arkadaslar bu benim uyguladiğim bi düzen sadece onu anlattim herkesin bünyesi farklıdır tabi ona göre dikkatli olun gerçi çok detayına girmedim ama geneli bu şekilde artık siz ayarlayacaksınız geri kalanını.

Unutmayin iş kafada bitiyor isterseniz gerçekten başarılı olursunuz kafanızda bitirmeniz lazim. İnşallah yararli olur bu konu.

• 40 günde 4.7 kilo verdim :D tavsiyeleriniz diyetisyeninkilerle örtüşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 19 Ekim 2016; 23:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

40 günde 4.7 kilo verdim :D tavsiyeleriniz diyetisyeninkilerle örtüşüyor

Basarilarinin devamını dilerim birakmadan devam edin vücut zamanla açılıyor bi bakmışsın 10-15 kg birden gitmiş
  • zamanında bu taktikle 19 kilo verdim gerçi 22 kilo aldım geri bir daha başlıyacak motivasyonu toplayamadım ama tecrübeli olduğum için daha rahat veririm yaptığım yanlışardan tecrübe edindim şuanda çok ağır bi programın var o yüzden yemek konusunda sıkıntı çekiyorum spor yapamıyorum ama bir şekilde başlmam gerek Üniversteye hazırlanmak baya kilo alırıyor heleki kilo almaya eğiliysek :) neyse 1 senedir vericez bakalım inşallah veririz :)
  • Hazırladığım diyet programını harfiyen uydum, akşamları 4 km yürüdüm, eve gelince de son 2 haftadır 4x10 mekik ve şınav yapıyorum. 1 ay bitti 7kg verdim. Allah'a şükür bu şevkle devam ederim. Hepinize de tavsiye ederim. Allah izin verirse mart gibi hedeflediğim kiloya veya onun +5-7kg üstüne ulaşcağım. Kasım ortası gibi de spor salonuna yazılacağım inşallah, yani kasım ortası gibi havalar iyice bozacağı için bende o zamana planladım. Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuKaGa

zamanında bu taktikle 19 kilo verdim gerçi 22 kilo aldım geri bir daha başlıyacak motivasyonu toplayamadım ama tecrübeli olduğum için daha rahat veririm yaptığım yanlışardan tecrübe edindim şuanda çok ağır bi programın var o yüzden yemek konusunda sıkıntı çekiyorum spor yapamıyorum ama bir şekilde başlmam gerek Üniversteye hazırlanmak baya kilo alırıyor heleki kilo almaya eğiliysek :) neyse 1 senedir vericez bakalım inşallah veririz :)

O motivasyon gitti mi gerçekten bi daha geri toplamak çok zor oluyor. Spor yapmadan verilen kilolar çok cabuk geri alınabiliyo sporla desteklemek lazim bu işi. 19 kg vermişsin işi artık az çok biliyorsun ne yapacağınıda biliyorsun senin için kolay olacak ama o moda girebilmen çok önemli. Üniversiteye hazirlik döneminde çoğu arkadaş kilo alıyor ye iç otur yat spor yapacak pek vakit olmadığından o dönemde çok kilo alınabiliyo buna dikkat etmek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Hazırladığım diyet programını harfiyen uydum, akşamları 4 km yürüdüm, eve gelince de son 2 haftadır 4x10 mekik ve şınav yapıyorum. 1 ay bitti 7kg verdim. Allah'a şükür bu şevkle devam ederim. Hepinize de tavsiye ederim. Allah izin verirse mart gibi hedeflediğim kiloya veya onun +5-7kg üstüne ulaşcağım. Kasım ortası gibi de spor salonuna yazılacağım inşallah, yani kasım ortası gibi havalar iyice bozacağı için bende o zamana planladım. Hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar

Öncelikle maşAllah çok iyi vermişsin kesinlikle bu kararlılıkla ilerlersen hedeflediğin kiloya ulaşırsın vücut duraklayabilir canın sıkılmasın sonra bir açılıyor ki daha da durduramazsın Basarilarinin devamını dilierim inşAllah herkes istediği vücuda sahip olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fleleo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Darısı hepimizin başına. Spor her gün sıksada, diyeti asla bırakmamak lazım. Yoksa gidiyor onca emek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.