Şimdi Ara

diyelim para bol ve işyeri açıcan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

asgari ücretli adam doldurucaz diyelim içine.

atıyorum 2 milyon tl para gömücez o işe diyelim. yada 5 milyon tl de gömebiliriz duruma göre ama garanti olması ve para sayması lazım.

ne işi olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 15 Ekim 2022; 13:48:31 >

• Gıda toptancılığı.
    Hızlı gıda tüketimi, çok hareketli bir yer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt

hareketli olmak zorunda bekleyen mal çürür o işte hacı. bana kalırsa hiçbi işe girilmez direkt yurtdışından ev alıp pasaport alınır da, maksat forumdayız soralım dedik işte. gelişmiş bir ülkeden 2 ev alıcan birinde oturup diğerinin kirasını yiycen ve tıngırdamalık işler yapıcan. anca o olur gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 15 Ekim 2022; 14:1:58 >
  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsen gıda toptancılığı iyi iş.
    Öyle bekleme felan yok.
    Tüm müşterilerin markete, bakkala, restoranına toptan mal alacak. Koli gelir koli çıkar
    Düzine gelir düzine çıkar.

Ama ne iş yaparsan yap, 3-5 ayı gider hesapla.

Yemeden içmeden olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekstil yedek parça üretim atölyesi , işi bilen adamda alırsan iyi para kırarsın ben çalışmıştım öyle bir yerde sipariş geldikçe ürettirirsin brückner monforts santrfor fırça yada endüstriyel fırçalar falan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oto galeri

• 7/24 açık spor salonu. Amerikada olan yerler varmış lakin TR de pek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya sen, onu bunu bırak. Sıfırdan nasıl zengin oluruz? Hayatımı köle olarak geçirmek istemiyorum ve gerçeklerden kaçmaya çalışıyorum şuan. Kendi gerçekliğimi yaratmak istiyorum. Bu da çok parayla mümkün. Bi'seyler de hele müdür....

• ben forumda bu konuda çok yazdım.

kimisi hava atma dedi,kimisi zora gelmek istemedi kasacaksam ne anlamı kaldı dedi, kimisi trolledi,kimisi yalan dedi. ben kimsenin babası değilim. gidin bu konuyu babanızla konuşun zira bu konuda onunda hataları var ve deneyimlerinden faydalanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.