Şimdi Ara

Diyarbakır'da 7 polisimizi Şehid eden yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kaynak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

kaynak yok.

Kaynağı da biz verelim

http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-saldirisinin-faili-gundem-2220053/

http://www.tarafsizbolge.com/gundem/diyarbakir-da-7-polisi-sehit-eden-terorist-yakalandi-h55680.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 2 Nisan 2016; 13:00:36 >

• Yakarak öldürülmedikçe her ceza hafif kalacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derisi yüzülüp tuz dolu bir konteynıra aç susuz bırakılmalı 1 hafta orada kaldıktan sonra eğer acıdan ölmediyse tırnakları tek tek çekilmeli. Bunun yanında eğer ki iyileşicek gibi olursa lağım suyuna atılmalı güzelce mikrop kapması sağlanmalı sonra tedavi edilmemek üzere yaşadığı dağa geri salınmalı.. belki onu gören diğer hainlerde bu işten vazgeçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IQ testi yapıtırılıp sınırda patlatsınlar.
  • Bombalı aracın içine koyup Nusaybin veya Yüksekova'da teröristlerin yuvalandıgı yerde patlatsınlar, en iyi çözüm bu!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye sıkılmıyor hala kellesine
  • Içeri atilicak kendi gibi teror sucu işleyenlerin yanina.Ne anladim ben bundan ? Ceza degil mukafat.

• yahu bir insan bunu nasil yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

yahu bir insan bunu nasil yapar.

İnsan olsa yapmazdı bu yüzden derisi yüzülmeli tuza gömülüp köpeklere servis edilmeli. Belli ki bu teröristin ülkeye zeka olarak faydası yok hiç olmazsa etindeki proteininden köpekler faydalanmalı.

• Sağlam makyaj yapmışlar. Bence yetmez ama evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

İnsan olsa yapmazdı bu yüzden derisi yüzülmeli tuza gömülüp köpeklere servis edilmeli. Belli ki bu teröristin ülkeye zeka olarak faydası yok hiç olmazsa etindeki proteininden köpekler faydalanmalı.

hocam yok ben atilan dayaga demiyorum. yani bir insan nasil olurda bombayla baska insanlari öldurur. ben terorist icin soruyorum soruyum. yani aklim almiyor. bu adam nasil bir psikolojiyle baska insanlari bombayla parcalayarak yok etti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

hocam yok ben atilan dayaga demiyorum. yani bir insan nasil olurda bombayla baska insanlari öldurur. ben terorist icin soruyorum soruyum. yani aklim almiyor. bu adam nasil bir psikolojiyle baska insanlari bombayla parcalayarak yok etti.

Bende ona diyorum işte insan olsa bunu yapmazdı diye..

• Hain kalleş.

• Sadece milletin gazini almak icin herhangi bir kisiyi harcayip yakaladik demis olamazlar mi? Ozellikle boyle yakalandi deyip foto servis ettiklerine gore bu ihtimal cok yuksek. Medyaya guvenmiyorum.

• içim rahatladı birde canlı yayında işkenceyle öldüğünü yayınlasalar kanallarda süper olur

• Hala sağ yakalıyorlar arkadaş.. Sıkın kafasına atın bir yere..
  • insana benzemiyor çok daha fazla dövülmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 2 Nisan 2016; 20:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Sadece milletin gazini almak icin herhangi bir kisiyi harcayip yakaladik demis olamazlar mi? Ozellikle boyle yakalandi deyip foto servis ettiklerine gore bu ihtimal cok yuksek. Medyaya guvenmiyorum.

Medyaya değil askerine polisine güveneceksin zaten. Öyle bir durum söz konusu değil, bu işin faili şerefsiz köpek bu ve akşam saatlerinde yardımcı olan bir diğer şerefsiz köpeği daha yakaladılar ki ona daha bir güzel estetik yapmışlar burnu şekil değiştirmiş falan.
    İçeriden yani özel harekatçıların söylediğine göre de bu iti savcı kurtarmış yoksa zaten canlı bırakmayacaklardır. Hem bölgeden tanıdıkları olan hem 2 kuzeni de Şırnak'ta komanda olarak görev yapan biri olarak söylüyorum bunu zira asker polis böyle durumlarda öç almaya çalışır yani onu orada gömmemelerinin sebebi yasalar buna emin olun. Kuzenimin ölü yaalananlara yaptıklarını anlattıklarını duyduktan sonra gayet rahat inanıyorum bunlara zira az önce muhabbet ettiğin adamı şehit ediyor birisi ve sen onu ölü veya diri yakalıyorsun haliyle ölüyse ona göre diriyse ona göre ayrı muamele yapılıyor hıncını alabilmek için ama yine de normal çatışmalarda yakalanan yahut bu tarz bilindik eylemlere karışmamış olanlara yakalandığında mümkün olduğunca dokunulmaz zira bu itlerin en büyük propaganda ve beyin yıkama aracı zaten foşik TC işkence ediyor, asıyor kesiyor olduğundan sadece normal bir örgüt militanı olarak yakalanırsa mümkün olduğunca insani davranılmaya çalışılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.