Şimdi Ara

Diyalize makinesine bağlı geçen hayatım(fotolu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
4
Favori
14.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah acil şifalar versin ne diyim bende o korkuyu yaşadım karın ağrısıyla başladı arkadaşlar böyle boşluğuma vurmuşlar gibi ağrıyodu sonra acile gittim böbrek yetmezliği dediler 1 hafta öyle dediler tahlil yaptırdık kaçkere en çok Annem için üzülmüştüm ama ki Allah'a şükür geçti elimde ne varsa veririm banka hesabı açın lütfen

Orijinalden alıntı: bilgi_meraklısı

Allah acil şifalar versin ne diyim bende o korkuyu yaşadım karın ağrısıyla başladı arkadaşlar böyle boşluğuma vurmuşlar gibi ağrıyodu sonra acile gittim böbrek yetmezliği dediler 1 hafta öyle dediler tahlil yaptırdık kaçkere en çok Annem için üzülmüştüm ama ki Allah'a şükür geçti elimde ne varsa veririm banka hesabı açın lütfen

4. sayfayi bastan sona kadar oku, ondan sonra ne para veriyorsan ver.

Orijinalden alıntı: içinizden biri

arkadaşlar sizin kafanızdan zorunuz mu var ? bu adama neden para göndericeksiniz? diyaliz hastalarının hepsini devlet karşılıyor zaten siz hala ne yardımındasınız ? Diyalize giderken bile hastanenin arabası gelip evinden alıyor yapmayın allah aşkına ya 10 senedir hastaneyle iç içeyim ben yapmayın gözünüzü seviyim inanmayın böyle kişilere. Adamın ne gideri olucak devlet herşeyi karşılıyor zaten. yok nakil parası demiş onuda devlet karşılıyor.!!

tamam nakil parasını devlet karşılıyor anlıyorum ama. daha babamla konuşamadım nakil sırasına girmek için hastaneye. Az önce tarladan geldi tırpan işi vardı. Konuşma fırsatım olmamıştı. Burada rant amacında değilim,yanlış anlaşılmasın. Teşekkür ediyorum yol gösterenlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_meraklısı

Allah acil şifalar versin ne diyim bende o korkuyu yaşadım karın ağrısıyla başladı arkadaşlar böyle boşluğuma vurmuşlar gibi ağrıyodu sonra acile gittim böbrek yetmezliği dediler 1 hafta öyle dediler tahlil yaptırdık kaçkere en çok Annem için üzülmüştüm ama ki Allah'a şükür geçti elimde ne varsa veririm banka hesabı açın lütfen

4. sayfayi bastan sona kadar oku, ondan sonra ne para veriyorsan ver.

Hocam çelişkiler var ne diyim kandırmaya çalışıyosa Allah'ından bulsun

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

arkadaşlar sizin kafanızdan zorunuz mu var ? bu adama neden para göndericeksiniz? diyaliz hastalarının hepsini devlet karşılıyor zaten siz hala ne yardımındasınız ? Diyalize giderken bile hastanenin arabası gelip evinden alıyor yapmayın allah aşkına ya 10 senedir hastaneyle iç içeyim ben yapmayın gözünüzü seviyim inanmayın böyle kişilere. Adamın ne gideri olucak devlet herşeyi karşılıyor zaten. yok nakil parası demiş onuda devlet karşılıyor.!!

tamam nakil parasını devlet karşılıyor anlıyorum ama. daha babamla konuşamadım nakil sırasına girmek için hastaneye. Az önce tarladan geldi tırpan işi vardı. Konuşma fırsatım olmamıştı. Burada rant amacında değilim,yanlış anlaşılmasın. Teşekkür ediyorum yol gösterenlere.

tamamda nakil sırasına girmekte paralı değil ki ? allah aşkına şimdi neresinden tutarsak kopuyo arkadaş biraz gerçekçi ol ne istiyorsun sen bizden ? biz nasıl sana yol gösterelim ? biz uzman doktormuyuz ? o kadar devletin doktoru var git sor birilerine ..Bence Gayet açık rant amacındasın. İnsanın vicdani duygularınla oynayıp para kazanma peşindesin yapma allah aşkına ya.. Ayrıca babanın tarladan gelmesinden bize ne? bunun neden söylediğini gayet açık anlıyorum bunu okuyanlarda şu düşünce olucak " ulan bunlar çok fakir açsın banka hesabı yollayım para " yapma arkadaşım yapma.

• quote:

uludağ sözlük yazarıyım aynı zamanda. bu zamana kadar orada bana para peşindesin diyen çıkmadı. buradaki bazıların kafasına laf sokamıyorum ne yazık ki.

sen derdimi cozun dedin, burda acik acik yaz o zaman senin derdini biz ne yaparak cozebiliriz?
  • ben tekrar anlatıyorum beni anlamayan çok. 3 kez gıttim nakil sırasına olmamıştı. Sonra abim evlendi, babam borca girip nakil işini erteletmişti. Ne zaman beni hastaneye götür desem hep para gidiyor dedi, ben sgk masrafları karşılıyor diyorum anlamıyor beni onun dışında para masrafları oluyor diyor.

ben tekrar anlatıyorum beni anlamayan çok. 3 kez gıttim nakil sırasına olmamıştı. Sonra abim evlendi, babam borca girip nakil işini erteletmişti. Ne zaman beni hastaneye götür desem hep para gidiyor dedi, ben sgk masrafları karşılıyor diyorum anlamıyor beni onun dışında para masrafları oluyor diyor.

ya zonguldaktayım demişsin bak 1 tane özel hastane var ondan haberin yok bu bir. Babanla gitmene gerek yok bu 2 . istanbula gitmene gerek yok buda 3 !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 20 Haziran 2012; 20:25:15 >

quote:

uludağ sözlük yazarıyım aynı zamanda. bu zamana kadar orada bana para peşindesin diyen çıkmadı. buradaki bazıların kafasına laf sokamıyorum ne yazık ki.

sen derdimi cozun dedin, burda acik acik yaz o zaman senin derdini biz ne yaparak cozebiliriz?

ben tekrar anlatıyorum beni
    anlamayan çok. 3 kez gıttim nakil
    sırasına olmamıştı. Sonra abim evlendi,
    babam borca girip nakil işini
    erteletmişti. Ne zaman beni hastaneye
    götür desem hep para gidiyor dedi, ben sgk masrafları karşılıyor diyorum
    anlamıyor beni onun dışında para
    masrafları oluyor diyor. Hastaneye kendim bile gidemem. Anlamıyorum hastane işlerinden. Otobüs param bile yok.babam kendi başıma dahi gitmeme izin vermez.

• quote:

quote:

quote:

masrafları oluyor diyor. Hastaneye kendim bile gidemem. Anlamıyorum hastane işlerinden. Otobüs param bile yok.babam kendi başıma dahi gitmeme izin vermez.

dur orda dur şimdi. Baban borca girip abinin düğününü yaptı nakil işini erteletti ? hayatta inanmam böyle şeye. Dünyanın en kötü babasıda olsa o halde oğlunu bırakıp diğer oğluna düğün yapmaz. Senin foyan burda meydana çıktı işte.. Ayrıca hastaneye kendim gidemem demişsin gelmişsn kaç yaşına hastaneye gidemiyorsun. Ayrıca hastane işlerini bilmene gerek yok. Sora sora bulucaksın burda herkes hastanede mi büyüyor. 90 yaşındaki adam gelip soruyor gitmek istediği yeri hadi benden bu kadar bi dahada yorum yapmam. Para vermek isteyen arkadaşlar ilk 4 sayfayı okusun sonra versin parasını.

• uludağ sözlükte yazarsın ama hastalıkla ilgili hiç bir entry vs girmemişsin sapkınca başlıklar daha çok ilgini çekmiş nedense.

Koskoca adam olmuşsun çocuk değilsin babam izin vermez diyorsun gerçekten hasta olan insan ana baba takmaz kardeşim halen neyin peşindesin anlamadım bizmi gidelim başvuru yapmaya

Orijinalden alıntı: White Devil

uludağ sözlükte yazarsın ama hastalıkla ilgili hiç bir entry vs girmemişsin sapkınca başlıklar daha çok ilgini çekmiş nedense.

Koskoca adam olmuşsun çocuk değilsin babam izin vermez diyorsun gerçekten hasta olan insan ana baba takmaz kardeşim halen neyin peşindesin anlamadım bizmi gidelim başvuru yapmaya

.(nokta)

quote:

quote:

quote:

dur orda dur şimdi. Baban borca girip abinin düğününü yaptı nakil işini erteletti ? hayatta inanmam böyle şeye. Dünyanın en kötü babasıda olsa o halde oğlunu bırakıp diğer oğluna düğün yapmaz. Senin foyan burda meydana çıktı işte.. Ayrıca hastaneye kendim gidemem demişsin gelmişsn kaç yaşına hastaneye gidemiyorsun. Ayrıca hastane işlerini bilmene gerek yok. Sora sora bulucaksın burda herkes hastanede mi büyüyor. 90 yaşındaki adam gelip soruyor gitmek istediği yeri hadi benden bu kadar bi dahada yorum yapmam. Para vermek isteyen arkadaşlar ilk 4 sayfayı okusun sonra versin parasını.

uludağda vakit geçiriyom. Bunda kötü bişey yok. Hastane işlerini kendi beceremem zaten doktor hastasının babası olmalı diyor. Yalan dolan konuşmuyom burda dürüst konuşuyom. Benim işitme vs sorunum var ağır duyuyorum. Bu zamana kadar nakil sırasına girememe suçunu bana yüklemeyin. Babamı ikna edemedim ne yapayım intihar mı edem. Bilmeden bananı takmıyorsun deme bana. Sadece bazı tavırlarını kızıyorum.

• İtiraf etmek iyidir söyle asıl amacınıda rahatla artık.

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

geçmiş olsun Allah Kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez,senin böbrekler az da olsa çalışıyor olmalı bunca yıl iyi dayanmışsın makinalara,beterin beteri var herşeye rağmen imzamı yaşamaya çalışıyorum bende

kanser olup ölenlere neden yüklemiş acaba

dünya bir sınav yeridir tabi inanıyorsanız,kanser demişsiniz, kanser kötülerin iyisidir neden benimde başıma geliyor neden ben hastayım diyerek isyan etmemek gerekir tabi benim inancım böyle sizi bilemem

tabi daha 10 aylık çocuktada çıkması sınav galiba.

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.

• sen amacini soylemiyorsun, sorunumu cozun diyorsun orda lafi kesiyorsun napalim, mesela bir fikir ver.

Orijinalden alıntı: cago135

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

geçmiş olsun Allah Kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez,senin böbrekler az da olsa çalışıyor olmalı bunca yıl iyi dayanmışsın makinalara,beterin beteri var herşeye rağmen imzamı yaşamaya çalışıyorum bende

kanser olup ölenlere neden yüklemiş acaba

dünya bir sınav yeridir tabi inanıyorsanız,kanser demişsiniz, kanser kötülerin iyisidir neden benimde başıma geliyor neden ben hastayım diyerek isyan etmemek gerekir tabi benim inancım böyle sizi bilemem

tabi daha 10 aylık çocuktada çıkması sınav galiba.

Dini şartın yerine getirmesi için aklı yerinde ve buluğ çağına girmesi gerekirki yaptıklarından sorumlu tutulması için.inanmadığınız için konu uzar gider ama bir ayette,''sizleri evlatlarınız ve mallarınızla imtihan ederiz'' diye (tam aklımda değil)yazar,sınav çocuğun mu bilmem ama ailesi için büyük sınavdır,az da olsa çektikleri sıkıntıları bilirim.

• Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir - Mevlana
    Kendi sigortan var ve malülen emekli olma hakkını kazanıp, malülen emekli olmuşsan; ayda 700-800 lira civarı malüliyet maaşı alıyorsundur.. ek harcamaların > yol - yiyecek..vs ve diyaliz harici normal sosyal hayatını için bu maaş sana yeter..
    Diyalize giren bir hastanın pek çalışacak hali olmadığı için; diyaliz harici normal günlük hayatını sürdürebilmesi için bir gelire de ihtiyacı vardır..
    Arkadaş babasının sigortasından faydalanıyorsa ve onun da diyaliz harici sosyal ihtiyaçları için belki yeterli bir cep harçlığı alma imkanı yotur..
    Bir de böyle düşünün.. Sanırım sen derdini ve isteğini tam ve doğru olarak anlatamadın..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.