Şimdi Ara

Diyalize makinesine bağlı geçen hayatım(fotolu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
4
Favori
14.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Ulan ik defa sazan.avi videosuna kurban gittim tebrik ediyorum arkadaşı.

Bir kaç sayfa önce yazdığım mesajımı geri alıyorum.

Derdi olan adam bu kadar sayfadır nasıl yardım ederiz diyenlere cevap verirdi.

ne sazını..cevap yazıyom hepsine kör müsün kardeşim.hemen terket burayı liseli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

bunlardan hangisi, Zonguldak'ta 3 tane var toplamda

Zonguldak Diyaliz Merkezleri Listesi

ÖZEL ZONGULDAK CAN DİYALİZ MERKEZİ
    ÖZEL ÇAYCUMA CAN DİYALİZ MERKEZİ
    BURCU KDZ.EREĞLİ KOÇ DİYALİZ MERKEZİ

http://www.diyalizmerkezleri.org/zonguldak-diyaliz-merkezleri.aspx

bi git terket burayı allah aşkına. duygu sömürüsü yapıp para koparıyomuşum. ulan sıkıntılı,zor durumda insanın yardım istemesinden doğal ne olabilir? senin amacın kesinlikle benim isteklerimin gerçekleşmesini engellemek, zaten niyetin böyle. Vicdanın olsa böyle yaparmıydın? arızalı mısın nesnid

dıyaliz merkezinin adını vermiyorum,benim ailemle aramı bozmanı izin vermem.

bak beyfendi. diyalizde az önce bir görevliye sordum zonguldakta nakil sırası işlemi ve nakil yapan hiç hastane yok bu işlemleri yapan hastaneler istanbul ve ankara gibi il dışında yapılıyor dedi.

• diyaliz merkezin burcu koç telefon edip vakif vs yardımcı olucaktım babanıda ikna ederlerdi ev telefonum olsa biraz soruşturcam bakalım neler yapmışında telefon yok cebide kullanmam zaten en son mesajından sonra

Ailesiyle arası bozulmasınmış ailen seni ilgilendirir bize laf düşmez ama oğluna yardımcı olmayan bir babayla aran bozuk değilmidir bence düzgünce bir konuş

Birde evde hasta bakımı parası için facebookta grup kurulmuş ve bimere online dilekçe atılmış ve oradada küsküyü yemişsin sen işini kısa yoldan nasıl bitiririmci bir tipsin çocukça hareketlerdende kaçın oraya buraya saçma sapan yazılar yazma benden bile büyüksün

Burada insanlar sana yardımcı olmaya çalıştılar ama sen istemedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 23 Haziran 2012; 12:23:26 >

Orijinalden alıntı: White Devil

diyaliz merkezin burcu koç telefon edip vakif vs yardımcı olucaktım babanıda ikna ederlerdi ev telefonum olsa biraz soruşturcam bakalım neler yapmışında telefon yok cebide kullanmam zaten en son mesajından sonra

Ailesiyle arası bozulmasınmış ailen seni ilgilendirir bize laf düşmez ama oğluna yardımcı olmayan bir babayla aran bozuk değilmidir bence düzgünce bir konuş

Birde evde hasta bakımı parası için facebookta grup kurulmuş ve bimere online dilekçe atılmış ve oradada küsküyü yemişsin sen işini kısa yoldan nasıl bitiririmci bir tipsin çocukça hareketlerdende kaçın oraya buraya saçma sapan yazılar yazma benden bile büyüksün

Burada insanlar sana yardımcı olmaya çalıştılar ama sen istemedin

ne istememesi kardeş saçma sapan yazma. birileri engellemeye çalışıyor yardımı.

• sen boşver engeliyenlere ne istiosun şimdi ne yapabiliriz?
  • tahmin ettiğim cevabı verdin para toplanınca nolucak kadavraya yazıl diyoruz ücretsiz diyoruz yok parasız olmazmış şurda adam gibi yardımcı olmaya çalıştık halen saçma ve uslupsuzca mesaj yazıyorsun bu forumda yaşı 15 16 olan ergenler gibisin

Beyler benim hastane ve yol masrafı için hesaplarıma göre şu kadar paraya ihtiyacım var ayrıca yanıma arkadaş arıyorum durumu iyi olanlardan 1-5-10 ne kadar verebilirse sevinirim deseydin seve seve yardımcı olurduk.

Ama yok sen bunun yerine beni kurtarın,babam izin vermiyor,soru sorana hakaret edip laf yetiştirmeye çalıştın 6 sayfa oldu hala amacın ne onu bile anlamadık.Adamlar sırf senin için araştırma yapıyor ama hala söylenen işlerde para geçmediği hakaret üstüne hakaret ediyorsun sonrada vay efendim niye laf yedim vicdansızlar şerefsizler falan dua et hala konun bile kapanmamış belki akıllanırsın diye ama yok.

umut önemli hocam,umudunu kaybetmemeli insan

her konuda ki gibi burada tartışma var,sonuç ne hiç bilmiyorum,iyi dileklerim zor durumda olanların yanında olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 23 Haziran 2012; 14:09:09 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.