Şimdi Ara

Diyalize makinesine bağlı geçen hayatım(fotolu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
4
Favori
14.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Prestige

Öncelikle allah acil şifalar versin kardeşim benimde ablam giriyor diyalize 16 senedir 4 sene önce trafik kazasından ölen birisinden böbrek takıldı herşey normal gidiyordu 6 ayda bir kontrollere gidiyordu ve doktor amileyatta damarı tam dikemediği için oradan sızan idrar böbreği çürüttü 2 sene normaldi ama sonra gene diyalize düştü ve son 2 senedir yine diyalize gidiyor umudunu yitirme dostum hayat herşeye rağmen güzeldir

kötü ve acı durum. üzüldüm ablana. çok geçmiş olsun, rabbim şifalar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: 4Prestige

Öncelikle allah acil şifalar versin kardeşim benimde ablam giriyor diyalize 16 senedir 4 sene önce trafik kazasından ölen birisinden böbrek takıldı herşey normal gidiyordu 6 ayda bir kontrollere gidiyordu ve doktor amileyatta damarı tam dikemediği için oradan sızan idrar böbreği çürüttü 2 sene normaldi ama sonra gene diyalize düştü ve son 2 senedir yine diyalize gidiyor umudunu yitirme dostum hayat herşeye rağmen güzeldir

kötü ve acı durum. üzüldüm ablana. çok geçmiş olsun, rabbim şifalar versin.

Sağol kardeşim.

• Beyler adam hasta olabilir ama ne yapmaya çalıştığını anlayabilen yok, ona göre yazın.
    Yinede geçmiş olsun.

• Öncelikle acil şifalar dilerim. Ben tüm organlarımı bağışladım, sizde mutlaka bağışlayın. Geçenlerde ufak bir kızcağız ranzadan düşüp öldü, gözleri, kalbi, böbrekleri başka hastalara yaşam kaynağı oldu. Organ nakli insani bir konudur ve bu konuya dini bulaştıranların Allah cezasını versin! Organlarınız sizinle beraber toprak olmasın başka insanlara umut ışığı olsun!
    -
    Leyla ile Mecnun - Avrupa Yakası - İşler Güçler - Kardeş Payı - Beş Kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

quote:

quote:

quote:

nakil masrafı konusunu anladım ama babam hastaneye gitme, yol arası vs için para lazım diyor hep. Nakli devlet karşılasa bile para gerekiyor diğer şeyler için diyor.

Zonguldakta nerde oturuyorsunda hastaneye gitmek masraf oluyor ? Ya herşeyini bir bir anlatırsın ya da burda böyle şeylerle karşı karşıya kalırsın, Unutma herkes vicdanlı olabilir ama saf değil. Diğer şeyler için kaç para gerekecek, sanki yurt dışına tedavi olmaya gidiyorsun. Nakil sırasına girmeden sen şuan hastaneye diyaliza gidip gelmek için burdaki insanlardan maddi yardım bekliyorsun bennce. Gördüğüm o

başhemşiremin demesine göre nakil sırası kaydı özel hastanelerde oluyor ve dolayasıyla masraf oluyor.

Arkadaşım sen buraya girip bu forumda post atmayı becerebiliyorsan internetten araştırma yapmayı da becerebilirsin.
    Zonguldaktayım demişsin bu bölgede tek olan Özel Gaziosmanpaşa hastanesini şimdi aradım, bilgi aldım, Böbrek nakil listesine ücretsiz kayıt yaptırabilir hastamız dediler, ayrıca hemodiyaliz merkezimiz var buraya gelip yararlanabilirler diyor, ayrıca özel hastane artık "para" demek değil devlet karşılıyor bilmem haberin var mı?
    Sen hangi hastanedesin bilmiyorum, yerinde olsam bu özel hastaneye giderim işinde uzman doktorlara bırakırım kendimi, bunları yapman için "İMKAN" 'ın olmasına gerek yok.
    Sen başkalarının ağzına göre iş yaparsan bu hayatta biyerlere gelemezsin.

Buyur adamlar; çapraz nakil (aileden) böbrek diyaliz merkezi (hemodiyaliz) nakil listesi kayıt ,CANLI VERİCİLERİN ve ALICILARIN NAKİL HAZIRLIK TETKİKLERİ SSK, BAĞ-KUR ve EMEKLİ SANDIĞI MENSUPLARINA ÜCRETSİZ

İşlerinin ehli. Sen hala bize burda hikaye anlatıyorsun bence...

Diyalize makinesine bağlı geçen hayatım(fotolu)

bütün yazdıklarına katılıyorum hocam. Adam nakil parası diyor. Ulan daha böbrek buldundamı nakil parası istiyorsun. Ayrıca 8 yılda 3 kere gittim demişsin senin hayatın bu kadar mı kıymetsiz. Yaşamak isteyen adam değil 3 kez 30-40 kez giderdi oraya. Açık Açık belli ediyorsun durumunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

quote:

quote:

quote:

nakil masrafı konusunu anladım ama babam hastaneye gitme, yol arası vs için para lazım diyor hep. Nakli devlet karşılasa bile para gerekiyor diğer şeyler için diyor.

Zonguldakta nerde oturuyorsunda hastaneye gitmek masraf oluyor ? Ya herşeyini bir bir anlatırsın ya da burda böyle şeylerle karşı karşıya kalırsın, Unutma herkes vicdanlı olabilir ama saf değil. Diğer şeyler için kaç para gerekecek, sanki yurt dışına tedavi olmaya gidiyorsun. Nakil sırasına girmeden sen şuan hastaneye diyaliza gidip gelmek için burdaki insanlardan maddi yardım bekliyorsun bennce. Gördüğüm o

başhemşiremin demesine göre nakil sırası kaydı özel hastanelerde oluyor ve dolayasıyla masraf oluyor.

Arkadaşım sen buraya girip bu forumda post atmayı becerebiliyorsan internetten araştırma yapmayı da becerebilirsin.
    Zonguldaktayım demişsin bu bölgede tek olan Özel Gaziosmanpaşa hastanesini şimdi aradım, bilgi aldım, Böbrek nakil listesine ücretsiz kayıt yaptırabilir hastamız dediler, ayrıca hemodiyaliz merkezimiz var buraya gelip yararlanabilirler diyor, ayrıca özel hastane artık "para" demek değil devlet karşılıyor bilmem haberin var mı?
    Sen hangi hastanedesin bilmiyorum, yerinde olsam bu özel hastaneye giderim işinde uzman doktorlara bırakırım kendimi, bunları yapman için "İMKAN" 'ın olmasına gerek yok.

Buyur adamlar; çapraz nakil (aileden) böbrek diyaliz merkezi (hemodiyaliz) nakil listesi kayıt ,CANLI VERİCİLERİN ve ALICILARIN NAKİL HAZIRLIK TETKİKLERİ SSK, BAĞ-KUR ve EMEKLİ SANDIĞI MENSUPLARINA ÜCRETSİZ

bütün yazdıklarına katılıyorum hocam. Adam nakil parası diyor. Ulan daha böbrek buldundamı nakil parası istiyorsun. Ayrıca 8 yılda 3 kere gittim demişsin senin hayatın bu kadar mı kıymetsiz. Yaşamak isteyen adam değil 3 kez 30-40 kez giderdi oraya. Açık Açık belli ediyorsun durumunu.

anlamadan yorum yapma. ben keyfimden mi nakil sırasına girmedim? babamı laf dinletemedim, böyle oldu. para mara alıyor hastaneler vs dedi. onun için böyle oldu. bunda benim suçum ne? param olsa çoktan giderdim kendim. gelirim param yok. Doğal olarak kendi başıma da gitmem imkansız.

• kabahati bende aramayın beyler ve bu kadar sığ olmayın. Konuyu en başta anlattım zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

quote:

quote:

quote:

anlamadan yorum yapma. ben keyfimden mi nakil sırasına girmedim? babamı laf dinletemedim, böyle oldu. para mara alıyor hastaneler vs dedi. onun için böyle oldu. bunda benim suçum ne? param olsa çoktan giderdim kendim. gelirim param yok. Doğal olarak kendi başıma da gitmem imkansız.

tamamda dostum sen nakil parası falan lazım diyorsun. Daha böbreği bulmadan ne nakil parası? ayrıca sen hangi yy'da yaşıyorsun artık özelde bile nakilleri devlet karşılıyor.

Tek Soru Soruyorum sana BURAYA BU KONUYU AÇMANDAKİ AMAÇ NEDİR? bu sorumu cevapla ben başka birşey istemiyorum.

• Yaşın kaç senin ? Elin ayağın tutuyo çok şükür git gaziosmanpaşa hastanesine kendi başına kayıt ol işlemleri yaptır para mara isteyen yok zaten senden. Çocuk değilsin ki her işi babanla yapasın laf anlatamamak ne demek ailen seni düşünmüyomu hiç ? seni düşünmüyolarsa kalkıp kendin git kendini düşünüyosan.
    Nerden tutsak elimizde kalıyo bilader anlatabildim mi ?

Yaşın kaç senin ? Elin ayağın tutuyo çok şükür git gaziosmanpaşa hastanesine kendi başına kayıt ol işlemleri yaptır para mara isteyen yok zaten senden. Çocuk değilsin ki her işi babanla yapasın laf anlatamamak ne demek ailen seni düşünmüyomu hiç ? seni düşünmüyolarsa kalkıp kendin git kendini düşünüyosan.
    Nerden tutsak elimizde kalıyo bilader anlatabildim mi ?

adam zonguldaktan zonguldakta özel hastane olduğunu bilmiyor dostum sen diyaliz merkezinde mi yatıp kalıyorsun o kadar dışarı çıkıyor. DH'De takılacağına mobil'den gir google'ye araştır biraz bu kadar mı acizsin araştırmaya? 2012 Senesinin AĞIR DOLANDIRICILIK Konusuna ADAY !
    I don't wanna dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin. Yukarıda arkadaşların dediği gibi ir banka hesabı açarsan yardım edebiliriz.

Helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum

Orijinalden alıntı: isosem19

Allah acil şifalar versin. Maddi olarak sıkıntı varsa dh olarak bir fon oluşturulabilir herkes elinden geldiğince yardımcı olabilir. Umarım yakın zamanda iyileşirsiniz.

+1

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Allah acil şifalar versin. Maddi olarak sıkıntı varsa dh olarak bir fon oluşturulabilir herkes elinden geldiğince yardımcı olabilir. Umarım yakın zamanda iyileşirsiniz.

+1

banka hesabı açsam ne olcak bazı kafalar halime inanmıyorken.

• arkadaşlar sizin kafanızdan zorunuz mu var ? bu adama neden para göndericeksiniz? diyaliz hastalarının hepsini devlet karşılıyor zaten siz hala ne yardımındasınız ? Diyalize giderken bile hastanenin arabası gelip evinden alıyor yapmayın allah aşkına ya 10 senedir hastaneyle iç içeyim ben yapmayın gözünüzü seviyim inanmayın böyle kişilere. Adamın ne gideri olucak devlet herşeyi karşılıyor zaten. yok nakil parası demiş onuda devlet karşılıyor.!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.