Şimdi Ara

DIY Elektrikli Bisiklet İnverter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler ben bir elektrikli bisiklet projesi yapıyorum Elimde bir ekmek yapma makinası motoru var 110V ,220V
    1300-1600rpm bunu 12 akülerden besliyecem bunun için bir 12 v - 220 v inverter yapmaya ihtiyacım var inverter yapmakla ilgili hiç bilgim yok biraz detaylı anlatırmısınız birde motor işimi görürmüDIY Elektrikli Bisiklet İnverter

• Bu motorla invertörle bu işler olmaz.
    Kaldıki bilgim yok diyorsun.
    Google amca ne güne duruyor.
    Araştır öğren.
    Buradan hazır bekleme.Zaten google yazsan bir sürü proje çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnvertere emek ve para harcayacağına 12 voltluk bir motora para harcasan çok daha sağlıklı olur kardeş. İnverter demek kayıp demektir. Ayrıca motor zorlandığında yüksek akım çeker, direkt aküye bağlı olan 12 volt motorla sorun yaşamasın ama inverterle çok sorun yaşarsın.

Motor seçerken de bir elektrikli bisiklet kullanıcısı olarak diyebilirim ki motorda 250 wattan aşağısı çöp.
    O yüzden alacağın motorun öyle 10-20-30 watt gibi şeyler olmamasına dikkat etmelisin.

Bende de 150 watt 220 volt motor var, ve tam da ona göre 150 watt inverter var. 12 volt 35 Ah lityum akü de var. Ayrıca kenarda bisiklet de var.

Ama tüm malzemeler hazır olmasına rağmen, bu işin inverterle olmayacağını bildiğim için hiç uğraşmadım, gittim hazır bisiklet aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motosiklet tavsiyeniz
    3 yıl önce açıldı
    Elektrikli Bisiklet Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.