Şimdi Ara

Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Türkçe Yama Çalışması [AnimusProjesi.com] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
34
Favori
116.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya sen bağış yapıyor musun? Yapıyorsan git projeyi yürüten ekibe serzenişini belirt. Bağış yapmıyorsan benim cebimden çıkan paradan sanane? İstediğime istediğim kadar parayı veririm. Neredeyse bütün Türkçe Yama konularında aynı kirliliği yapıyorsun. Her zaman bir aşağılama, laf sokma ya da hakaret etme çabası. İşiniz gücünüz yok mu? Çok mu boş zamana sahipsiniz?

Animusprojesinin yaptığı/yapacağı işlere laf söyleme hakkı 1. elden sadece ve sadece bağışçılarındır. Bağışçıların da bunu yapacağı bir çok yer var ama burası değil. Discord grubu, grubun yöneticilerinin kişisel facebook hesapları ya da mail olarak halledebilir.

Yukarılarda bir bağışçı çok güzel özetlemiş. Bizim yaptığımız bağış üzerinden prim yapmaya burada post kasmaya çalışmayın komik oluyorsunuz. Yeter artık konuyu da bulandırmayın.

• sanane? sen misin animusun avukatı?

bu arada ciddi ciddi bişi soracam sana ve senin gibi düşünenlere.

- tüm çıplaklığı ile gerekli açıklamaları yapmama ve gerekli tüm ön bilgiyi vermeme rağmen burada ve bazı yama konularında ölümüne savunmaya geçmenin ve sonuçları bariz olmasına rağmen savunmaya devam etmenin motivasyon kaynağı nedir?

ben, r0ket olarak size diyorum ki; savunmalarınızda haksızsınız, anlattığım ve söylediğim şeylerde 1 tane bile yanlış nokta yok ki aksini ne iddia edebilir ne de kanıtlayabilirsiniz buna rağmen halen ben bildiğimi okurum diyerek avukatlık pozisyonunda devam ediyorsunuz hayatınıza? sebep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 2 Mayıs 2019; 1:28:6 >
  • Beyler soğukkanlılığınızı ve sükunetinizi koruyunuz lütfen. Yama olabilecek en iyi şekilde çıkacaktır. Oyunun dili çok ağır ve zor. Sabırlı olunuz.
  • Bashare kullanıcısına yanıt
    "Yama olabilecek en iyi şekilde çıkacaktır. Oyunun dili çok ağır ve zor."

bu konuda benim zaten bi tepkim yok, iyi olacağını bende bilyorum.

benim tepkim en iyi ihtimalle 2020 sonunda çıkacak bi yama için (bende bu proje başladığında ilk 3 ay azda olsa destek verdim, sebebi bana dc chatinde en fazla 7-8 ayda ilk chapterın tamamlanacağı yönündeydi) göz göre göre her ay insanlardan bağış toplanması ve yama çıktığında da bu yamayı yine satacak olmaları beni çileden çıkarıyor. çünkü bu yapılan bağış yolu ile çeviri yapmak/yaptırmak değil insanların cebinden her ay para çalmaktır.

ilk 3 ayda ben olayın nereye nasıl evrildiğini fark edince zaten kestim bağışı filan. bunların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

biraz u-crew den ne biliyim fallout 4 ü çeviren sarkis den feyz alsınlar, en olmadı karapathian dan utansınlar adam ilk oyunu neredeyse tek başına ücretsiz çevirdi.

bu işi yapıyoruz sonunda şu fiyata satacaz desinler yada reklam tıklatıp, isteğe göre bağışlı bir sistem yapsınlar. tek kelime etmem desteklerim hatta destekledim de en başında. bundan hariç bir çok çevirmeni de.

ancak aylık ödemeli bir bağış sistemi kabul edilemez çünkü çevirme süresi ne kadar uzarsa o kadar yolmaya devam ediyorlar onları destekleyenleri, bu gerçekten utanç verici bir şey.

para benim veriyorum sanane diyen insanların zerre kadar samimiyetine inanmıyorum, bu kabul edilemez. ayriyeten bunu söyleyen insan yamanın yapılış sürecinin uzamasına kendi eli ile yardımda bulunduğunu da bilsin. "para benim veririm diyenler var madem neden 1 yılda yapabileceğimiz yamayı 3 yılda yapmıyoruz ki?" derler ki diyorlar buna adım kadar eminim.

basit bir karşılaştırma ve örnek vereyim.

animusun batman yaması testti, betaydı zırttı pırttı diye kaç aydır sündürülüyor ve halen bağış alınmaya devam ediliyor oyun için.

u crewin de nier oyunu için bir yama çalışması var ve bi çok kez konuştuğumda türkçe yamanın çoktan bittiğini ama uyumsuzluk sorunları ve test süreci sebebi ile yamayı çıkaramadıklarını söylediler. bu adamlar nier e başladıkları günden bu yana bağış alsalar ve bu durum devam ederken lütfen sabırlı olunuz deseler ne kadar etik olurdu? peki şuan u crew e benim bir sitemim varmı, nier neden çıkmadı diye? tabiki yok çünkü yama çıkarsa 20 tl verip oynayacam çıkmazsa beklemeye devam edecem. söz söyleme hakkım yok çünkü her ay cebimden para almıyorlar.

ne kadar basit, görmemek ve anlamamak için ne olmak lazım gifte gördünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 2 Mayıs 2019; 2:1:34 >

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Ne zamandır tartışmaları okuyorum. Dediklerinde katıldığım şeyler var ama kullandığın dil bence fazla saldırgan.

Her ay bağış toplayarak çevirmekte bence sıkıntı yok ama ne kadar sürede ne kadar ilerleneceği, oyunun 1. bölümünün tahminen ne kadar sürede yayınlanacağı bunların daha proje başlaman hedef olarak açıklanması lazımdı. 1 ay içinde %8-9 çevirmeyi hedefliyoruz, 1. bölüm 4 ay sonra çıkacak şeklinde. Sonuçta bağış toplandığı sürece bu durum gönüllü çeviri olmaktan çıkıyor. Hedeflere uyulmasın veya aksasın, bence bu durum da dürüst bir şekilde açıklandığı sürece bir sorun yok. Sonuçta projeye giren çıkan insanlar oluyor ama bunların açıklanması, anlatılması lazım. Kapalı bir kutu şeklinde çeviri sürdüğü sürece insanların güveni azalıyor. Çevrilen yüzdeler herkese açık olmalı, herkese açık bazı raporlar yayınlanmalı. Yayınlanması lazım ki ben böyle böyle olmuş şu kadar ilerliyor diyip destek olayım.

Ben de bir süre destek verip bir gelişme görmediğim için desteği kestim. Oyunun dili ağır, kelime sayısı çok, çevirmenlerin zorluk çekmede yerden göğe kadar hakkı var ama 8 aylık süreyi yüzdeye vurduğunuzda aylık ilerleme belki %4. Yapılabiliyorsa benim görüşümce bu geçmiş süre bu projeye yoğunlaşarak kapatılmalı. İlk zamanlarda yazdım bu projenin havada kalmayacağını ve çevirinin iyi olacağını zaten biliyorum ama destek bekleniyorsa destek almaya yönelik hareketler de yapılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Ya sen bağış yapıyor musun? Yapıyorsan git projeyi yürüten ekibe serzenişini belirt. Bağış yapmıyorsan benim cebimden çıkan paradan sanane? İstediğime istediğim kadar parayı veririm. Neredeyse bütün Türkçe Yama konularında aynı kirliliği yapıyorsun. Her zaman bir aşağılama, laf sokma ya da hakaret etme çabası. İşiniz gücünüz yok mu? Çok mu boş zamana sahipsiniz?

Animusprojesinin yaptığı/yapacağı işlere laf söyleme hakkı 1. elden sadece ve sadece bağışçılarındır. Bağışçıların da bunu yapacağı bir çok yer var ama burası değil. Discord grubu, grubun yöneticilerinin kişisel facebook hesapları ya da mail olarak halledebilir.

Yukarılarda bir bağışçı çok güzel özetlemiş. Bizim yaptığımız bağış üzerinden prim yapmaya burada post kasmaya çalışmayın komik oluyorsunuz. Yeter artık konuyu da bulandırmayın.
    Ya sende de ne para varmış bitmiyor ... Hangi Türkçe yamanın yorumuna girsem sen varsın, 'yok parasını verdim, parasını verecem, parasını vermeyen konuşmasın, parasını verdim konuşurum, para vercem, para' o kadar çok paran varsa git gofret al. Bizde destekçiyiz, bizimde paramız pulumuz var, çoğu oyunu destekliyoruz bu da dahil daha şimdiye kadar hiç yazmadım ki 'parasını verdim' diye. Verdiysen verdin, oyna geç ne reklam yapıyon. Senelerdir farklı gruplardan farklı oyunlara büyük küçük demeden hep destek verdim,bir kere daha şu forumda yazmadım. @R0ket hocam, ben parasını verdim, benim cebimden çıkan para ile konuş. Ayrıca dediklerinin bazı yerlerine katılıyorum bazı yerlerine katılmıyorum. Yine de konuşma özgürlüğümüz var. Eğer para ile konuşabiliyorsak, para vermek istemiyorsan ben senin yerine de bağış atarım.

• adamlardan başka bu oyunu çeviren yok ve çeviriyi bilerek uzatmıyorlar gibi geldi bana. şöyle birşey var 30 günün 10 gününe çevirye ayırıp plan proje yaptılarsa siz buna cevap olarak bunlar çeviriyi uzatıyor ve bizi inek gibi etimizden sütümüzden yararlanmaya çalışıyor diyemeyiz adamların sistemi böyle demek zorundasınız.

'KALBİNİN İÇİNİ AÇIPTA BAKTINIZ MI YADA BEYNİNİN BU ADAMLARIN BİLEREK PROJEYİ UZATTIGINI NERDEN BİLİYORSUNUZ?'

Adamlar aylık yani 30 günlük zaman zarfında 5 gün yada 10 günde çeviriye enerjilerini verebilir 20 günde yada full 30/30 günde verebilirler enerjilerini. Bu çevirmenlerin tercihidir. çevirmenlerin tercihlerine siz bu çeviriyi bilerek uzatıyorsunuz diyemezsiniz dedigim gibi beyninin içini açıp baktın mı? Adamlar belki bukadar motive oluyor veya enerjilerini bukadar verebiliyorlar projeye. Eger çeviriye yeteri kadar zaman ayırmadıklarını düşünüyorsanız bunu belirtebilirsiniz ve destegi kesersiniz. Diger durumda sizin yaptıgınız aynı oyun frimalarının oyunu yapan kişilere baskı yapması gibi birşey oluyor. günün 15 saatini oyun yapımına ayır yoksa kovulursun gibisinden

• azor ahaii kullanıcısına yanıt
    Dediklerimden bunu anlayabilmeniz benim değil kendi eksikliğinlz, sizin adınıza sizden özür dilerim. Ayrıca bagiscilar hesap sorabilir çünkü karşılık bekleme hakkı varsa tek onlarındır. Her yama konusunda olmam sizi rahatsız etmişse bahsettiğiniz özgürlük mevzusunda yine kendi çelişkiniz oluyor uyarayım. Bir çok gruba destek olduk hiç birinde alenen gereksiz yere muhabbetini yapmadık. Cevap verdiğimiz kişi mütemadiyen her konu da gereksiz tartışmalara neden oldu. Şimdi size denecek laflardan en güzellerini kendiniz seçin, teredutte kalırsanız pm den yardımcı olurum. Iyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu animus aylık ücret alıyor değil mi? Peki yamalar biye bu kadar geç sürüyor? Bakınız Seçkin Sefa ekibine animusun aylardir yapamadığı yamayı amatör olarak nasıl hemen çıkardılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bu animus aylık ücret alıyor değil mi? Peki yamalar biye bu kadar geç sürüyor?"

İşte bu soruyu sorabilme hakkınız olması için siz de parasını verip üye olmalısınız yoksa yamanın ne zaman çıkacağı üyeler harici kimseyi ilgilendirmeyen bir durum. Yama üyeler için yapılıyor sizin için değil aslında! Ve üye olupta şikayetçiyseniz de yeri burası değil ki girip discord kanalına sorun ne oldu diye? İnsanlar üye olup para vermeye devam ettiklerine ve bu projede sonlanmadığına göre açıklamalar ve beklentileri karşılama düzeyinde öyle ya da böyle bir ikna edicilik mevcut demek ki! Sadece siz akıllı değilsiniz bu niye gecikti diye sorabilecek kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 2 Mayıs 2019; 11:29:14 >
  • adam doğruları yazdığı için animusun kankisi blogkaan tarafından 4 ay bu konuya mesaj gönderememe cezası almış vallahi çok komik dh forumunun geldiği nokta yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

adam doğruları yazdığı için animusun kankisi blogkaan tarafından 4 ay bu konuya mesaj gönderememe cezası almış vallahi çok komik dh forumunun geldiği nokta yazık.
    Doğrular dediğiniz şahsıma yapılan suçlama, iftira ve hakarettir. Eğer bir şikayetiniz varsa şikayet bölümünü kullanabilirsiniz diye defalarca söyledim. Onun yerine konularda insanların adını bu şekilde kirletemezsiniz.

Mesajı bu:https://store.donanimhaber.com/bb/f3/71/bbf371f45a6409ccf9fe9325054b047a.jpg

Animusun kankisiymiş. Kanıtınız nerede? Bu dediğiniz de bir ithamdır. Benim yaptığım çalışmalar ortada o yazılanlardan hiçbirini kabul etmiyorum.

Şunu da ekleyeyim ben direkt olarak uzaklaştırma veremiyorum, bunu öğrenirsen sevinirim, sonraki yorumlarını da ona göre yaparsın.

Siz sadece konuşuyorsunuz, hakaret edip iftira atıyorsunuz ama size bir trol dendiğinde şikayet etmesini biliyorsunuz. Yok öyle iki yüzlülük kusura bakmayın.

İyi forumlar.

@emrecan12bjk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1 yılda ingilizce ögrenilirdi diyen arkadaş kursa gitseydi de CAHİL kalmasıydı. Oyunu inglizceyi anlayarak oynardı.
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    O zaman sahsiniza bir soru sorabilir miyim. Uyelere gecici uzaklastirma cezasi verebiliyor musunuz. Veya bolum uzaklastirma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

O zaman sahsiniza bir soru sorabilir miyim. Uyelere gecici uzaklastirma cezasi verebiliyor musunuz. Veya bolum uzaklastirma.
    Biz direkt ceza ya da uzaklaştırma veremiyoruz. Sadece bildirim gönderebiliyoruz ve bunları onaylayıp onaylamamak üst yönetimin yetkisi dahilindedir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Dediklerimden bunu anlayabilmeniz benim değil kendi eksikliğinlz, sizin adınıza sizden özür dilerim. Ayrıca bagiscilar hesap sorabilir çünkü karşılık bekleme hakkı varsa tek onlarındır. Her yama konusunda olmam sizi rahatsız etmişse bahsettiğiniz özgürlük mevzusunda yine kendi çelişkiniz oluyor uyarayım. Bir çok gruba destek olduk hiç birinde alenen gereksiz yere muhabbetini yapmadık. Cevap verdiğimiz kişi mütemadiyen her konu da gereksiz tartışmalara neden oldu. Şimdi size denecek laflardan en güzellerini kendiniz seçin, teredutte kalırsanız pm den yardımcı olurum. Iyi forumlar.
    Tereddütte falan kalmadım. Ayrıca kendimle çeliştiğim falanda yok. Her yorumda yama konusunda olmana da karşı değilim, sadece sonradan görme gibi her yorumun altında 'para' muhabbeti yapıyorsun. Yoksa sabahtan akşama kadar yamalara yorum yaz banane. Kendime söyleyeceğim en iyi şey ' Durmak yok yola devam' olur. Yamaların hakkını veriyorsun, destekliyorsun eyvallah saygı duyarım yaptığın şey takdire şayan. Bende destekliyorum, ama hocam her yorumda para muhabbeti yapma. Uzatmaya gerek yok siz mesajı aldınız. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Doğrular dediğiniz şahsıma yapılan suçlama, iftira ve hakarettir. Eğer bir şikayetiniz varsa şikayet bölümünü kullanabilirsiniz diye defalarca söyledim. Onun yerine konularda insanların adını bu şekilde kirletemezsiniz.

Mesajı bu:https://store.donanimhaber.com/bb/f3/71/bbf371f45a6409ccf9fe9325054b047a.jpg

Animusun kankisiymiş. Kanıtınız nerede? Bu dediğiniz de bir ithamdır. Benim yaptığım çalışmalar ortada o yazılanlardan hiçbirini kabul etmiyorum.

Şunu da ekleyeyim ben direkt olarak uzaklaştırma veremiyorum, bunu öğrenirsen sevinirim, sonraki yorumlarını da ona göre yaparsın.

Siz sadece konuşuyorsunuz, hakaret edip iftira atıyorsunuz ama size bir trol dendiğinde şikayet etmesini biliyorsunuz. Yok öyle iki yüzlülük kusura bakmayın.

İyi forumlar.

@emrecan12bjk

Alıntıları Göster
    okudum heralde niye bir daha etiket atıyorsun ?

kanıtlar konulara yazdığın cevaplarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

okudum heralde niye bir daha etiket atıyorsun ?

kanıtlar konulara yazdığın cevaplarda.

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.