Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarikay93

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

@maximof sapına kadar katılıyorum.. 98'den beridir oyun oynarım ama gerald kadar iyi bi karakteri henüz görmedim.. witcher'da iyi ki karakter yaratma ekranı yokmuş diye düşünüyorum. yani rpg'leri oynuyoruz gelişiyoruz ama karakterlerimiz aynı hareket ediyor, aynı vuruşları yapıyor ve sadece vuruş gücü artıyordu ama witcher'da skilleri yatırdıkça gerald'ın dantel gibi işlene işlene gelişimini görebiliyorduk ve yaşayabiliyorduk, üstelik şimdiye kadar yapılmış en iyi kılıç animasyonlarıyla... bazı dingil oyun siteleri de karakter yaratma ekranı yok diye düşük puan vermişti oyuna, nefret ediyorum sürekli eski usül diye tutturup yeni ve başarılı yapımlara çamur atan levreklerden..

98'den beri oyun oynuyorsun. Witcher'a "en iyi kılıç animasyonlu oyun" diyorsun. Sanırım Blade of Darkness'ı o yıllar arasında pas geçtin. Ona da bir göz at bence; dediğinin yanlış olduğunu anlarsın...

Divinity 2'yi ben de oynamak istiyordum ama karşılaşılan sorunlardan dolayı bu isteğimden vazgeçtim. En azından oyun çıkana kadar.

Blade of Darkness'ı bende öneririm herkese. Nam-ı diğer Severence. 2001 yılında piyasaya çıkmıştı. Zamanının çok ötesinde ışık ve gölge grafiklerine sahipti hatırlarım, üniversitede yememiş içmemiş harçlıklarımla para biriktirip Geforce 2MX almıştım 64 mblık. Ne oynardım be onla. İlk açtığımda zorluğundan dolayı becerememiş, bir kenara koymuştum. Sonra bir gaza geldim tekrar başlamıştım, oyunu bitirene kadar başından kalkamamıştım. Zorlu bosslar vardı, ama feci hırs yaptırıyordu insana. Kılıç animasyonları konusunda hangi oyun daha iyi bilmem ama gördüğüm en gerçekçi kılıç dövüş sistemine sahip oyundur, bir kılıç kullandığımı bu kadar iyi hissettiren bir oyun daha gelmedi onca senedir. Oynamayan arkadaşlar internetten bulup baksın, zaten 1 cdlik bir oyundu, bulup çekmesi uzun sürmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximof

1.02 versiyonunda kitap okuyamama var. Yoksa sende, çok ilginç bir durum, bize de söyle nerden bulduğunu ilaçlarını yada bize yolla bin klasörünü biz de okuyalım

Büyük ihtimalle seninkisi 1.02 öncesidir.

Level cap bende olmadı. Yani 22. level şu an karakterim. Sorun yok. Sadece kitap okuyamıyorum o kadar. 1.02 den önce okuyabiliyordum ama.

Resmi forumlarını araştırdım oyunun 1,02 patchinden sonra, patch yalnızca alman patchi olduğundan kitaplar okunamaz hale geliyormuş. Dili ingilizceye çevirdiğimizden bu sorun gerçekleşiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_2002

1- lvl 32 oldum ama lvl sisteminde hiçbirşey değişmedi tıkır tıkır çalışıyor,
    2- neden kitap okuyamıyorusun ki? ben okuyorum ve hakkaten çok iyi ince düşünülmüş esprili güzl kitaplar var, crack yapınca kitapları ve tum diyalogları ing ye çeviriyor zaten
    3- ekranın blur olması da yok bende :D
    alla alla

Sen dt + yasu'yu mu kullanıyorsun merak ettim. Blur olayı da sanırsam oyunun lighting sisteminden kaynaklanıyor. Oyunda bug değil, bir özellik ama beni kıl eden bir özellik. Sen hangi ayarlarda çalıştırdın oyunu? Lightingi alt seviyelere çekip bir daha deneyeceğim.

Resmi forumlarda baktım nodvd crack kullananların 14. levele geçmeleri ile birlikte 3000 küsur tane skill pointi oluyormuş. Ayrıca bazı teleportlar çalışmıyormuş galiba. Size nasıl denk gelmedi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 20 Ekim 2009; 11:29:24 >

• Bende hiç bir aksaklık yok. Sadece kitap okuyamıyorum. Zaten o da senin dediğin gibi Alman yamasıysa, İngilizce text uyumsuzluğundan. Bunun haricinde tıkır tıkır oynuyorum. Yalnız exe halinde ilaç yaptığımda, oyun takıla takıla ilerliyor. No DVD yapıca gidiyor bu sorun. Yeni farkettim zaten.

Ayrıca yukarıda sorduğun soruya cvp verebilen yok mu???
  • Yasu bende çalışmadığı için exe ile çalıştırdım. exe yapanlarda 15.levelden sonra sapıtıyormuş.

Blur olayını da yanlış tanımladım galiba, aslında tam blur değil. Zaten bende değil herkeste var bu durum. Neyse biraz oynayınca o efekte de alışıyor insan.

Ben zaten oyunu asıl ingilizce sürüm geldiğinde oynayacağım. Şimdi takılıp etrafta iki üç yaratık kesiyorum, zindanlara giriyorum. İngilizce dialogları okumaya çalışırken arkadan hatunun 'zamzak damzak' giye almanca konuşması atmosferi yerlerde süründürüyor. Tamamen kısınca da olmuyor, çok alışmışız seslendirmelere. Kitap okuyamama ayrıca kıl etti. Cracklerin zaten herbiri ayrı bir problem. Bir de biraz daha optimize edilir diye düşünüyorum.
  • bitiren var mı?

1.yi bitiren arklar bilir; kendimizi tadmin edebileceğimiz tavern varmı x)
  • Ben kaptırdım valla. alıştım iyice Almanca'ya zaten alt yazılar var. bir tek kitap okuyamama kıl o kdar. Geri kalan hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. Büyük ölçüde ilerledim oyunda. Okul+iş iyi idare ediyorum :))

Oyunun en büyük eskiklerinden bir tanesi, satılan eşyaları tutma özelliği yok. Yani npc ye sattığınız tüm mallar diyaloğu kapadığınız anda siliniyor. Len yanlış sattım bi bakayım demeyeceksiniz yani.

İşlemciyi 2.93 ghz. e OC ediyorum çok iyi çalışıyor takılmadan. Yalnız bios tan yapmak mı daha iyidir yoksa arayüzlü programlarla mı? Anakartım Gigabyte. Kendi programı var onu kullanıyorum.

@VII_outlaw

Bitirmedim ben ama tavern o kadar da güzel değil oyunda. Şu ana kadar bir tane tavern rastladım o kadar. Kasabada falan yani. O konuda NeverWinter Nights serileri iyidir. Ve tabikii Baldur's Gate serisi. Tatminden kastın nedir onu anlamadım ama, yani ben mi tatmin olcam yoksa karakter mi? He bensem, oyun zaten her yönüyle ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Ben kaptırdım valla. alıştım iyice Almanca'ya zaten alt yazılar var. bir tek kitap okuyamama kıl o kdar. Geri kalan hiçbir sorunla karşılaşmıyorum. Büyük ölçüde ilerledim oyunda. Okul+iş iyi idare ediyorum :))

Oyunun en büyük eskiklerinden bir tanesi, satılan eşyaları tutma özelliği yok. Yani npc ye sattığınız tüm mallar diyaloğu kapadığınız anda siliniyor. Len yanlış sattım bi bakayım demeyeceksiniz yani.

İşlemciyi 2.93 ghz. e OC ediyorum çok iyi çalışıyor takılmadan. Yalnız bios tan yapmak mı daha iyidir yoksa arayüzlü programlarla mı? Anakartım Gigabyte. Kendi programı var onu kullanıyorum.

@VII_outlaw

Bitirmedim ben ama tavern o kadar da güzel değil oyunda. Şu ana kadar bir tane tavern rastladım o kadar. Kasabada falan yani. O konuda NeverWinter Nights serileri iyidir. Ve tabikii Baldur's Gate serisi. Tatminden kastın nedir onu anlamadım ama, yani ben mi tatmin olcam yoksa karakter mi? He bensem, oyun zaten her yönüyle ediyor

zuhhaha tabiki karakterin x) tavernlerde seçeneklerin war kadın-erkek adamlar senin için 2sinide koymuş...

• Ne tatmini, ne kadını noluyor hiç bir şey anlamadım ben bu muhabbetten valla
  • g.ev gibi tavernlerden bahsediliyor x)

Bunun ( divinity2 ) ingilizcesi ne zman çıkıcak arkadaş ya oynamadan oynadık gibi bisey oldu yaz yaz
  • Bence de çıksın artık. Sıkıldım topal aksak almanca versiyonundan. Aynısı geçtiğimiz sene Drakensang de başımıza geldi. Almancası çıkmıştı oyunun, ingilizcesi için bekle Allah bekle, tam 7 ay sonra çıktı piyasaya. Benim anlamadığım Divine Divinity ve Beyond Divinity diye iki tane baba RPG yapmış Larian, nasıl kendine dağıtımcı bulmakta zorlanır bu kadar.

Divinity 2 çıksın, üzerine de Venetica çıksın. Sacred 2: Ice&Blood, Torchlight ve A Farewell To Dragons da gelsin. Ağır toplar Dragon Age ve Mass Effect 2 de gelip tahtlarına otursunlar. Piyasa RPG dolsun, hangi oyunu oynayacağımızı şaşırıp kafayı yiyelim.
  • Manyadım arkadaşlar, evet. Ego Draconis, NWN 2, Baldur's Gate, Fallout, Venetica, Gothic 2 5'lisi arasında gidip geliyorum, bir karar veremedim hangisini oynayayım.

Kısıtlı oyun zamanına en iyisini sığdırmam lazım, çünkü oyunu soğurmadan bırakmama anlayışım vardır. Aslında her rpg'ye de en az 30 saat ayırmak delirme sebebi be... Basit oyunlar değil ki anam 5 saatte bitirip atayım kenara. Neyse, bir sıralama yapmam lazım. Bir de ara verdiğim Witcher var, 4. bölüme geldim haftaya bitireceğim sanırım. Bir de Dragon Age illallahı var, çünkü o gelince tüm oyunlarla bağım kopacağı için, bu 2 haftaya hangisini sığdırsam diyorum... Sığmaz hiçbiri de, Witcher'ı da sayarsak(dumurluk kısımlar başladı onda da, dumurum düzelsin diye bekliyorum aslında).

Ben en iyisi Witcher'ı bitireyim, format attık iso'larda gitti. Allahtan save'ler duruyor. 7 gb'lık ilk diski indir şimdi işin yoksa, bödöf... Sonra da Borderlands akar...

Dipnot: Kafası karışık bir asker rolünü üstlenmiş olabilirim. Da hakkaten öyle, bir yandan okul bir yandan bastıramadığım oyun açlığı... their mothers s*cks dwarf c*ck, hepsi durmak bilmeyen yapımcılar yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Manyadım arkadaşlar, evet. Ego Draconis, NWN 2, Baldur's Gate, Fallout, Venetica, Gothic 2 5'lisi arasında gidip geliyorum, bir karar veremedim hangisini oynayayım.

Kısıtlı oyun zamanına en iyisini sığdırmam lazım, çünkü oyunu soğurmadan bırakmama anlayışım vardır. Aslında her rpg'ye de en az 30 saat ayırmak delirme sebebi be... Basit oyunlar değil ki anam 5 saatte bitirip atayım kenara. Neyse, bir sıralama yapmam lazım. Bir de ara verdiğim Witcher var, 4. bölüme geldim haftaya bitireceğim sanırım. Bir de Dragon Age illallahı var, çünkü o gelince tüm oyunlarla bağım kopacağı için, bu 2 haftaya hangisini sığdırsam diyorum... Sığmaz hiçbiri de, Witcher'ı da sayarsak(dumurluk kısımlar başladı onda da, dumurum düzelsin diye bekliyorum aslında).

Ben en iyisi Witcher'ı bitireyim, format attık iso'larda gitti. Allahtan save'ler duruyor. 7 gb'lık ilk diski indir şimdi işin yoksa, bödöf... Sonra da Borderlands akar...

Dipnot: Kafası karışık bir asker rolünü üstlenmiş olabilirim. Da hakkaten öyle, bir yandan okul bir yandan bastıramadığım oyun açlığı... their mothers s*cks dwarf c*ck, hepsi durmak bilmeyen yapımcılar yüzünden

ilk witcher'ı oynadığım zaman ben de yanlışlıkla format atmıştım ve gitmişti.. neredeyse ağlayacaktım tabii save dosaları da gitmişti.. sonra tekrar indirdim başladım vs vs oyun beni iyice manyak etmişti.. sen bu 2 haftada witcher'ı bitir ki zaten çok az kalmış bitirmene, baldur's gate'e de dal.. ardına dragon age ve borderlands için benim gibi beklemede kal..

• Borderlands geliyor yahu 26'sında, pek bir şey kalmadı ona. Hatta co-op takımı toparlamaya çalışıyorum

İlgilenirsen, oynayabiliriz.
  • adıma oyun yapmışlar nası sevindim anlatamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Borderlands geliyor yahu 26'sında, pek bir şey kalmadı ona. Hatta co-op takımı toparlamaya çalışıyorum

İlgilenirsen, oynayabiliriz.

Co-op'u çok zevkliymiş Borderlands'in. Single player'ı biraz yavan diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

adıma oyun yapmışlar nası sevindim anlatamam

sen şimdi bunun başından kalkmasında

• Tamunda'dan Divinity 2 + Venetica indirdim.İkiside rusça çıktı.İngilizceyede çeviremedim sap gibi kaldım mı ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

Tamunda'dan Divinity 2 + Venetica indirdim.İkiside rusça çıktı.İngilizceyede çeviremedim sap gibi kaldım mı ortada.

Geçmiş olsun birader. Keşke uğrasaydın bizim forumlara indirmeden önce.
  • Çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.