Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam yükledim yeni versiyonu. Tamamıyla ingilizce oyun, aylar sonra almanca konuşmayan bir Divinity 2 ile karşılaşmak güzel oldu. Sonunda sağlam versiyonu elimizde. Kitapları da okuyabiliyoruz artık, ancak belli bir süreden sonra skill sapıtması halen var mı bilmiyorum, ama herhalde yoktur.

Kararsız kaldım, Risen bitince Divinity 2'ye mi başlayayım, Dragon Age'e mi? İki baba RPG ardarda gelir mi yaw, aralıkta bekliyordum Divinity 2'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Dün akşam yükledim yeni versiyonu. Tamamıyla ingilizce oyun, aylar sonra almanca konuşmayan bir Divinity 2 ile karşılaşmak güzel oldu. Sonunda sağlam versiyonu elimizde. Kitapları da okuyabiliyoruz artık, ancak belli bir süreden sonra skill sapıtması halen var mı bilmiyorum, ama herhalde yoktur.

Kararsız kaldım, Risen bitince Divinity 2'ye mi başlayayım, Dragon Age'e mi? İki baba RPG ardarda gelir mi yaw, aralıkta bekliyordum Divinity 2'yi.

Aynı kararsızlık içerisindeyim. Dragon Age biraz daha ağır basıyor benim terazimde.
  • quote:

Dün akşam yükledim yeni versiyonu. Tamamıyla ingilizce oyun, aylar sonra almanca konuşmayan bir Divinity 2 ile karşılaşmak güzel oldu. Sonunda sağlam versiyonu elimizde. Kitapları da okuyabiliyoruz artık, ancak belli bir süreden sonra skill sapıtması halen var mı bilmiyorum, ama herhalde yoktur.

hiç bişey yok elimden acıyın nan bana x) Divitiny'nin ingilizce olması iyi olmuş ya sevindim
  • Bu oyun niye rağbet görmüyor yaw, dragon age ciddi kendine bağlıyor ama Divinity 2'ye bir şans verin. Oyunda garip bir filtreleme sistemi olup 5-6 saat oynadıktan sonra gözlerden yaş akmasına neden olsada senaryo gayet hoş bazen hangi quest hangi oyuna aitti karıştırsamda rpg rpgdir lakin velakin aralıkta askeriz off offf neyse çok vakit kaybettik sabahlamalara devam..
  • yukarıda bir yerlere yazmıştım, buraya da yazayım. bu oyunun almancasını bitirmiştim (ki dragon age'den sonra ingilizcesini alacağım ki daha dragon age geçmedi sağolsun elime). oyunun en büyük handikapı oyun dünyasının küçük olması ve her bir şeyin (flying fortlar, caveler vs...) haritaya sıkış tepiş yerleştirilmesi olmuş. bunun dışında gayet oynanası bir oyun. özellikle harika sonu için bile bir kere oynanabilir.
    dragon olarak giriştiğimiz dövüşler pek renkli olmasa da kara savaşları bir hayli renkli geçiyor. allah ne verdiyse dalmak terimi bu oyun için ortaya atılmış bile olabilir. hatta daha ileri gidip dragon combatların son derece özensiz, sıkıcı, tekdüze olduğunu söyleyebilirim. yani olmasa da olurmuş.

şimdi oynanacak oyun sıralamam şöyle olacak;
    1- Dragon Age: Origins
    2- Divinity 2 (tekrar)
    3- Risen (evet hala oynayamadım ne yazıkki, zamansızlık ve oyunu ne bimeks'te ne de d&r'da bulamamam)
    4- Venetica (ingilizcesi gelince/gelirse)
    5- King Arthur (ilgimi çekti, bekliyorum)

bunlar beni 2011'in ortalarına taşır zaten

not: bu arada bir tane daha gothic yapılıyordu, ona ne oldu yau. hiç bir yerde haberini falan göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludendorff

Bu oyun niye rağbet görmüyor yaw, dragon age ciddi kendine bağlıyor ama Divinity 2'ye bir şans verin. Oyunda garip bir filtreleme sistemi olup 5-6 saat oynadıktan sonra gözlerden yaş akmasına neden olsada senaryo gayet hoş bazen hangi quest hangi oyuna aitti karıştırsamda rpg rpgdir lakin velakin aralıkta askeriz off offf neyse çok vakit kaybettik sabahlamalara devam..

oyununun rağbet görmesi için biraz beklemen gerek 1 hafta bile olmadı ingilizce versiyonu çıkalı;Alman sitelerinde bir çok ii puan almış bakabilirsek akıcaz bizde x)

Divinity'nin yalan olmayacağına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: satanic

dostlar pek ing. ve almanca iyi deil pek bişey anlamıom ama ittire ittire buraya kadar getirdim bu bolumu daha dorusu bu kapıyı nasıl acacaz adayı santim santim dolastım gırılmeyecek yerlerıne bıle ıkındım girdim ama bu kapıyı çözecek bulmacayı bulamadım yardım edebılecek varmı berde hata yapıom sinir oldum resmen şimdiden teşekkur ederim

ya herkes konuşuyor ama icraat yok boş konuşuyor 1 aydır beklıyorum kımse yardım etmıyor sadece laf olsun oynadık oynuoruz dıyorsunuz bence kımsenın oynadığı felanda yok kulaktan dolma şeyler herzamankı geyıkler yapılıyor oynarız oynuyoruz vs vs gercçketen oynayan varsa burayı nasıl gecerim bı tarıf edebılırmı oynamıyorsanız ve oynamıyacaksanız sırf laf olsun dıye yazmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: thausael

yukarıda bir yerlere yazmıştım, buraya da yazayım. bu oyunun almancasını bitirmiştim (ki dragon age'den sonra ingilizcesini alacağım ki daha dragon age geçmedi sağolsun elime). oyunun en büyük handikapı oyun dünyasının küçük olması ve her bir şeyin (flying fortlar, caveler vs...) haritaya sıkış tepiş yerleştirilmesi olmuş. bunun dışında gayet oynanası bir oyun. özellikle harika sonu için bile bir kere oynanabilir.
    dragon olarak giriştiğimiz dövüşler pek renkli olmasa da kara savaşları bir hayli renkli geçiyor. allah ne verdiyse dalmak terimi bu oyun için ortaya atılmış bile olabilir. hatta daha ileri gidip dragon combatların son derece özensiz, sıkıcı, tekdüze olduğunu söyleyebilirim. yani olmasa da olurmuş.

şimdi oynanacak oyun sıralamam şöyle olacak;
    1- Dragon Age: Origins
    2- Divinity 2 (tekrar)
    3- Risen (evet hala oynayamadım ne yazıkki, zamansızlık ve oyunu ne bimeks'te ne de d&r'da bulamamam)
    4- Venetica (ingilizcesi gelince/gelirse)
    5- King Arthur (ilgimi çekti, bekliyorum)

bunlar beni 2011'in ortalarına taşır zaten

not: bu arada bir tane daha gothic yapılıyordu, ona ne oldu yau. hiç bir yerde haberini falan göremiyorum.

Ben galiba hem Dragon Age Origins hem de Divinity 2 oynayacağım. İkisi de uzun oyun, aylar sürer. Birine başlasam diğerinde aklım kalacak, hem Divinity 2 daha aksiyon. Dragon Age'in yoğun dialoglarından sıkılırsam Divinity 2'ye kaçış yaparım.

Risen'ı Türkiye'de satıcılarda bulamazsın. Ben shopto.net'ten satın aldım. Kargo dahil 55 liraya mal oldu bana. Bu siteyi sana da tavsiye ederim. Uygun fiyatlı pekçok oyun var, ama çabuk bitiyor bu yüzden. 4-5 günde ürün elinde. Divinity 2'yi de alacağım oradan ayın 20.sinde çıkacakmış.

Venetica'yı ben de merak ediyorum. Eğlenceli bir oyuna benziyor, grafikleri çok güzel Fable gibi bir yapım olacak herhalde. King Arthur'u ise duymadım herhalde RPG değildir.

• quote:

quote:

dostlar pek ing. ve almanca iyi deil pek bişey anlamıom ama ittire ittire buraya kadar getirdim bu bolumu daha dorusu bu kapıyı nasıl acacaz adayı santim santim dolastım gırılmeyecek yerlerıne bıle ıkındım girdim ama bu kapıyı çözecek bulmacayı bulamadım yardım edebılecek varmı berde hata yapıom sinir oldum resmen şimdiden teşekkur ederim

ya herkes konuşuyor ama icraat yok boş konuşuyor 1 aydır beklıyorum kımse yardım etmıyor sadece laf olsun oynadık oynuoruz dıyorsunuz bence kımsenın oynadığı felanda yok kulaktan dolma şeyler herzamankı geyıkler yapılıyor oynarız oynuyoruz vs vs gercçketen oynayan varsa burayı nasıl gecerim bı tarıf edebılırmı oynamıyorsanız ve oynamıyacaksanız sırf laf olsun dıye yazmayın

Dostum o kadar reaksiyon göstermeye gerek yok Merak etme, varsa bilen senden bilgisini esirgemez..Neyse hocam oyunu 1680:1050 oynadığın anlaşılıyor. Ben bu oyunu 1680 :1050 ayarlarda bir türlü açamadım. Tüm grafik ayarlarını en düşüğe getirmeme rağmen oyun sadece 1680:1050 de kafayı yiyor. (Kaplamalar birbirine giriyor ama akıcı) Aynı oyun 1440 :900 de tüm ayarlar sonda akıcı aynanıyor ve hiç bir grafik sorunu yok. Valla çözemedim bu tezatlığı..

• quote:

Burası oyunun yardım masası sayfası değil. Burası Divinity 2 konusu. Forum kurallarına uymak kaydıyla oyun ile ilgili aklına geleni yazar insanlar kimseden izin almak zorunda değildir. Buna katılırsan belirtirsin sen de birşeyler yazarsın, katılmazsan da dikkate almazsın olur biter. İngilizcen iyi değil, ilerleyemiyorsun diye kimse burada sana oyun açıklaması yapmak zorunda değildir. Burada kimsenin bölüm geçemeyenlere yardım etme gibi bir görevi yok. İsteyen içinden gelir yardım eder, isteyen etmez. RPGyi herhangi bir FPS, TPS gibi oynayıp her dialoğu hızla tuşa basarak geçer, hiçbir açıklamayı okumazsan bir yere gelir takılır kalırsın. Al eline bir sözlük anlamadığın kısımlara bak. Pekçok ipucu yazar o dialogların, açıklamaların içinde. Gir oyunun resmi forum sayfasına, orada büyük olasılıkla senin takıldığın yere ait bilgi bulursun.

• :D
    ortaokul hazirliktan kalma, cat pat almanca bilgim var.
    Risen ve divinity 2 yi almanca olarak oynayayim diyorum, elde sozluk $eklinde. Acaba toplar miyim bir miktar?
    Biraz hirpalayacagi olacagi kesin ama
  • Adamım bak şimdi telaş olma daha yolun başındasın orada bir vukuat filan yok sidequest zaten yapmasanda olur ama yap tabi ıska geçme hiçbir şeyi oyunu uzatabilme rekoru kırmak üzereyim ben şahsen :D ,

SPOİLER : **** map'in en sağ tarafında gözden kaçıramayacağın bir ağaç var ağaç tepesinde de bir gemi, dragon forma dönüştükten sonra battle tower teleport'unun önünde zor bela hoplaya zıplaya kendime yer açarak dragon forma dönüşüp o agac'a ulasıp questi yapmıstım. Sentinel Island'ın son main questini yapınca alacağın dragon form ile tamamlayabileceğin bir quest.****

**** Burayı iyi dinle lütfen senin sorunun bu quest değil dediğim gibi bu sorduğun side quest. O bariyeri aşmak için Sentinel Island'ın girişinde Beach shrine galiba yanlış hatırlamıyorsam onun arkasında bir mezar taşı var Rest in peace denilemeyecek bir abla var icinde quest'in adı muhtemelen candles in the wind idi. quest itemların içerisinde bir parşomen olucak elfrith'ten alıcaksın o spell book'u runic sözleri söylediğinde rüzgarı kesicek böylelikle mezar etrafındaki 3 mumu yakıcaksın, sonra cıkan abla ile konuşup bir kaç chain quest yapıcaksın ve devam edicek.. Zaten bittiğinde abla seni peşine takıcak haldır haldır kopacaksınız . The breaking an entry olması lazım seni orda mahsur tutan main quest ****

Relax don't do it
    When you want to go to it
    Relax don't do it
    When you want to come
    Relax don't do it

Editçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludendorff -- 9 Kasım 2009; 21:27:43 >

• Slm arkadaşlar bana bi konuda yardım edebilir misiniz bu kapıyı geçtikten sonra bir sürü banditle savaşıp içeri girdim içerde sasan mı ne o zombi kadın yolu tıkadı patlayıcıları aldım yolu açtım asansöre geldim orda demon un adını öğrenmem gerekiyor ama orda takıldım kaldım 2. katta ki kapı kitli 3. kattaki bütün zombileri öldürdüm
    işkenge aletinde yatan zombi vardı oda uyandı onuda öldürdüm mumları yaktım ara bölme açıldı 3. kata çıktım oradaki kapı da açılmıyor zaten öyle kaldım biri bana yardım edebilir mi yada orayı geçtikten sonraki save dosyasını verebilir mi ?
  • Arkadaşlar bu oyunda questlerin yerlerini dolaşarak kendimizmi bulmamız gerekiyor. 6-7 tane quest aldım ama haritada hiçbirinin yeri gösterilmiyor. Questleri haritada işaretleme gibi bir şeçenekte yok sanırım yada ben bulamadım. Dön dolaş başım döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

:D
    Risen ve divinity 2 yi almanca olarak oynayayim diyorum, elde sozluk $eklinde. Acaba toplar miyim bir miktar?

Gerek yok almanca ile debelenmeye, paşa paşa ingilizcelerini oyna bence. Ama ben illa almanca geliştireceğim dersen sen bilirsin. Venetica'yı da oynarsın almanca, Drakensang 2'nin almancası da şubat 2010'da geliyormuş.

Dün akşam Risen'ı bitirdim. Divinity 2'ye resmen başlamış bulunuyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Zorluk seviyesini hard'a getirdim, delikanlı RPGciyi aşağısı kesmez. Divinity 2'nin grafikleri tam istediğim tarzda canlı, parlak renkler, cıvıl cıvıl ortamlar. Yaratık tasarımları hakkaten çok güzel yaw, mesela hayaletler inanılmaz tırsınç olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

Arkadaşlar bu oyunda questlerin yerlerini dolaşarak kendimizmi bulmamız gerekiyor. 6-7 tane quest aldım ama haritada hiçbirinin yeri gösterilmiyor. Questleri haritada işaretleme gibi bir şeçenekte yok sanırım yada ben bulamadım. Dön dolaş başım döndü.

el atmadım ama daha 1.oyunda öyleydi ve haritada önemli yerleri işaretleme seçeneğinde wardı galiba;haritaya göre lwl alabildiğimiz bi oyundu
  • Divinity 2 için güzel bir kaynak, ayrıca skill'leri seçme konusunda da önerilerde bulunulmuş.
    http://guides.gamepressure.com/divinityiiegodraconis/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursunmana

Slm arkadaşlar bana bi konuda yardım edebilir misiniz bu kapıyı geçtikten sonra bir sürü banditle savaşıp içeri girdim içerde sasan mı ne o zombi kadın yolu tıkadı patlayıcıları aldım yolu açtım asansöre geldim orda demon un adını öğrenmem gerekiyor ama orda takıldım kaldım 2. katta ki kapı kitli 3. kattaki bütün zombileri öldürdüm
    işkenge aletinde yatan zombi vardı oda uyandı onuda öldürdüm mumları yaktım ara bölme açıldı 3. kata çıktım oradaki kapı da açılmıyor zaten öyle kaldım biri bana yardım edebilir mi yada orayı geçtikten sonraki save dosyasını verebilir mi ?

**** Spoiler***
    @kursunmana; deoman diye geçiyor ama ilginç ki goblin lord çıkıyor en sağlamından , ismi rassakel di galiba bunu nerden öğreniyorsun goblin lord konuşmuyor zaten ama odanın öteki tarafında bir kitaplık göreceksin o kitaplıkta 5. veya 6. seçenek ( yoksa öyle bir şey bir kaç kişi ile konuş veya kitaplardan biri de oraya bir seçenek ekliyor olabilir oldu baya geçeli ancak bukadar hatırlıyorum ) kapıyı açar içeride bir small box var kilidi bir alt katta undead champion tarzı bir mob'da . key'i al chesti aç ismi öğren sasan'ı al summoning rituel'ini yap kapı açılıcak yoluna devam.. ****

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

Arkadaşlar bu oyunda questlerin yerlerini dolaşarak kendimizmi bulmamız gerekiyor. 6-7 tane quest aldım ama haritada hiçbirinin yeri gösterilmiyor. Questleri haritada işaretleme gibi bir şeçenekte yok sanırım yada ben bulamadım. Dön dolaş başım döndü.

Map üzerinde özel bir track sistemi yok, questi göstermiyor çok nadir ve çok abartı questleri map üzerinde işaretliyor sadece. Aslında biraz sabırla davranıp okuyunca detay olarak gözüken kitapları ve npc lerle konuşmak, özellikle mindread yapmak çok kolaylaştırıyor işinizi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

:D

Gerek yok almanca ile debelenmeye, paşa paşa ingilizcelerini oyna bence. Ama ben illa almanca geliştireceğim dersen sen bilirsin. Venetica'yı da oynarsın almanca, Drakensang 2'nin almancası da şubat 2010'da geliyormuş.

Dün akşam Risen'ı bitirdim. Divinity 2'ye resmen başlamış bulunuyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Zorluk seviyesini hard'a getirdim, delikanlı RPGciyi aşağısı kesmez. Divinity 2'nin grafikleri tam istediğim tarzda canlı, parlak renkler, cıvıl cıvıl ortamlar. Yaratık tasarımları hakkaten çok güzel yaw, mesela hayaletler inanılmaz tırsınç olmuş.

-----

Hoşgeldin, yaptığım büyük hatalardan biri oyunda olmasada chaotic evil tadında bir character yaratmış olmam, ikincisi ise hardda oynuyor olmam. Ama rpg dediğin de save load olmazki yavaş yavaş sindire sindire oynayacaksın ;) Oyunda hoşuma gitmeyen tek şey sanıyorum ki warrior'ın sahip olduğu rush skilini combat esnasında rahat kullanabilsin die yapmış oldukları back jump. Anormal mesafe katediyor.. Sorun şu ki backjump abuse olarak kullanılabiliyor ve ben hile hurda yapmam diyerek etik böğürtüleri ile geçinen birisi olsanızda çileden çıkıp yapacağınız zamanlar oluyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.