Şimdi Ara

Distribütör Garantisi Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
111.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Distribütör Garantisi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Şimdi ben internetten Distribütör Garantili bir Samsung telefon alsam onu Samsung Servisine götüremeyecek miyim?

• Darty'de mi gördünüz o ilanı ?
  • Ya Samsung değilde garantiyi Samsung'dan alan firma sağlıyor yani. Bildiğim kadarıyla bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AH-64D

Ya Samsung değilde garantiyi Samsung'dan alan firma sağlıyor yani. Bildiğim kadarıyla bu.
    distribütör o ürünün Türkiye resmi ithalatçısıdır.en iyi garanti odur yani.İthalatçı garantili ise başka bi firma getiriyor ürünü garantisinide kendi veriyor ama ne kadar güvenilir o tartışılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Darty'de mi gördünüz o ilanı ?

websibir.com da gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

distribütör o ürünün Türkiye resmi ithalatçısıdır.en iyi garanti odur yani.İthalatçı garantili ise başka bi firma getiriyor ürünü garantisinide kendi veriyor ama ne kadar güvenilir o tartışılır

quote:

Ya Samsung değilde garantiyi Samsung'dan alan firma sağlıyor yani. Bildiğim kadarıyla bu.

size göre distribitör garantili telefonlar mı alınmalı yada alınsa hata yapılmış olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgrhn58

quote:

quote:

size göre distribitör garantili telefonlar mı alınmalı yada alınsa hata yapılmış olur mu?

hayır alacağın telefon dist garantili olsun tam tersi yani:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marka Garantili Kasko Nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazi firmalar ithal ediyorlar daha ucuza getirip satmak adina (gold) adamlar 1400 lira olan S3 e 980 tl yazmislar ozaman akla su geliyor

Paralel ithalat-Grey Market-Spot hepsi ayni kapiya mi cikiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ilgin için teşekkürler :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bildiğim distribütör firmalar GENPA , KVK , DORA , TELPA gibi firmalar.Yani alınan ürünün garantisi bu firmalar veriyor.Samsung vermiyor.Aldığın telefonu Samsung servisine götüremezsin.Tamiri bu firmalar yapar.Yanlışsa düzeltin.

• bakın buraya gerekli açıklama var

• quote:

Orijinalden alıntı: DIDYMA

bakın buraya gerekli açıklama var
    Kaynak yapıyorum kusura bakmayın. birazda hortlatıyorum galiba. Kulaklık sparişi verdim distribütör garantiliymiş. Bu durumda ürünün orjinal olduğuna emin olabilir miyim?

• Hocam urununuz orjinaldir. Lakin garantiye alsiginiz firmanin servisine goturemezsiniz sanirim. Yanlisim varsa affola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Stark kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Sparişi verdim artık :D

• Hayirli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldimi bende alacagimda nokia lumia 820 asus zenfone 5 samsung trend plus arasinda kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: ciikolove

Geldimi bende alacagimda nokia lumia 820 asus zenfone 5 samsung trend plus arasinda kaldim
    Samsung Cep Telefonu Distribütörleri

Telpa
    Adres : Büyükdere Caddesi, Büyükdere Plaza.No:195 Levent - İstanbul
    Telefon : +90 212 371 11 00
    URL : telpa.com

C5 Elektronik
    Adres : Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Kat:1 Akaretler Beşiktaş 34357 İstanbul
    Telefon : +90 212 227 18 18
    Fax : +90 212 227 47 27

Başarı
    Adres: Eski Üsküdar Yolu Cad. Erkut Sok. Üner Plaza No:4 B Blok 1-2 Ataşehir İstanbul
    Telefon : +90 216 578 37 00
    Fax : +90 216 578 37 22
    URL : basariticaret.com

Genpa
    Adres: Nispetiye Cad. No: 41 34337 Etiler ISTANBUL
    Tel: +90 212 359 03 59
    Fax: +90 212 287 27 27
    URL : genpa.com.tr

Brightstar
    Adres: Ayazaga Mah. Cendere Yolu No:9/10 34396 Şişli İstanbul
    Tel: +90 212 332 2170
    Fax: +90 212 332 21 77

Yukarıdaki resmi distribütörlerden telefon alınca, telefon arıza yaparsa SAMSUNG Yetkili Servislerinde garanti kapsamında yaptırırsınız.

Ne idüğü belli olmayan ithalatçılardan ucuza telefon alırsanız, telefon arıza yaparsa o ithalatçının anlaşması olan telefon tamir servislerinde (varsa garanti kapsamında) yaptırırsınız. SAMSUNG yetkili servisi garantiden yapmaz cihazınızı, ücret ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Samsung Cep Telefonu Distribütörleri

Telpa
    Adres : Büyükdere Caddesi, Büyükdere Plaza.No:195 Levent - İstanbul
    Telefon : +90 212 371 11 00
    URL : telpa.com

C5 Elektronik
    Adres : Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Kat:1 Akaretler Beşiktaş 34357 İstanbul
    Telefon : +90 212 227 18 18
    Fax : +90 212 227 47 27

Başarı
    Adres: Eski Üsküdar Yolu Cad. Erkut Sok. Üner Plaza No:4 B Blok 1-2 Ataşehir İstanbul
    Telefon : +90 216 578 37 00
    Fax : +90 216 578 37 22
    URL : basariticaret.com

Genpa
    Adres: Nispetiye Cad. No: 41 34337 Etiler ISTANBUL
    Tel: +90 212 359 03 59
    Fax: +90 212 287 27 27
    URL : genpa.com.tr

Brightstar
    Adres: Ayazaga Mah. Cendere Yolu No:9/10 34396 Şişli İstanbul
    Tel: +90 212 332 2170
    Fax: +90 212 332 21 77

Yukarıdaki resmi distribütörlerden telefon alınca, telefon arıza yaparsa SAMSUNG Yetkili Servislerinde garanti kapsamında yaptırırsınız.

Ne idüğü belli olmayan ithalatçılardan ucuza telefon alırsanız, telefon arıza yaparsa o ithalatçının anlaşması olan telefon tamir servislerinde (varsa garanti kapsamında) yaptırırsınız. SAMSUNG yetkili servisi garantiden yapmaz cihazınızı, ücret ister.

Alıntıları Göster
    şu telefon mesela
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy S6 Edge Plus (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s6-edge-plus-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS6GR-A32
    almak istiyorum daha ucuza bulamadım distrübütör yapmadı diyelim cam kırıldı parayı basıp samsung yetkili servisinde yaptıramazmıyım ?

• Kimse dememiş. Halkın kendi kendini yönetmesini dir

• borembo B kullanıcısına yanıt
    Burası konu dışı değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.