Şimdi Ara

Disney Plus Türkiye’ye reklamlı paket geldi: İşte fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bu Atatürk düşmanlarına para verenmi var ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Durumum iyi olduğu için beni etkilemiyor. Dijital platformlar arasında içerik azlığı dışında bir problemi yok. İlkbahar aylarında Max resmi olarak geldiğinde ona da üye olacağım. Keşke Paramount+ da gelse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 10 Ocak 2025; 17:17:21 >
  • Hala disney kullanan var mı?

• para babası olduğum günler tez vakitte gelsin ki o günde bile disneyden bedava üyelik bile almam. millet din düşmanı ahlak bozan woke cu işe yaramaz bir platform!

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Mahkeme ile kimse uğraşmaz diye düşünüyor, oysa Tüketici Hakem Heyeti konusu. Türkiye'de temsilcileri de olduğuna göre isterse umursamasınlar. Hizmetinizi iptal edin, sonra ücret iadesi talep edin ve gerekçeyi düzgünce yazın, muhtemelen red dönecekler, sonra da bu yazışmalar ve başvuru ile hakem heyetine...

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    ol ol hepsine ol durumunuz iyi banane diye diye bağıranlar üyüznden dünya rezil oluyor zaten. dini değerin yok insani ahlaki etik değerlerinde mi yok.

• crashris kullanıcısına yanıt

Dini ve ahlak değerini sizden öğrenecek değilim. İstediğim platforma üye olurum. Ben mutlu olduktan sonra kime ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem para verip hem reklam izlemenin mantigi ne?

parasiyla rezil oluyor satin alanlar sonra bir de korsana karsiyiz derler. adam tek kurus para odemeden senin parayla verdigin hizmetin cok daha iyisini aliyor.

• Disney+, Netflix, Amazon Prime, Youtube, Google Drive, Apple iCloud, Spotify, Ssport, Bein, Exxen, Tabii vs vs.

Hangi birine para yetiştireceğiz? Bu iş dolandırıcılığa döndü.

• netflix orta paket + amazon prime + hepsiburada premium blu tv + ssport plus + youtube premium + spotify premium kullanıyorum hepsine verdiğim toplam aylık ücret 470 tl ama Disney plus 350 tlymiş gerçekten komedi kullanmayın kullandırmayın

• O nasıl zam laa. Yukarda biri yazmış. Yıllık o paraya tablet alırım diye. Gayet haklı hak verdim. Bu aboneliklerin suyu çıktı

• Hem para verip hem reklam izletecekler. Yani aşağılamaktır bu aslında. Çeksin gitsin çok mu önemli sanki.

• Bana göre hala bu ülkede malum iki platformun barınabilmesi bile anlaşılmaz.
    Hele diğeri azılı bir sapkın platform.
    Alenen ahlaki değerleri bozmak üzerine oynuyorlar, RTÜK şunlara okkalı bir para cezası kesmeli.
    Bunun adı özgürlük değil dayatmadır.Kesinlikle gereken yapılmalı.

Yhaaaa sen izleme diyecekler damlar şimdi.
    Yönlendirilmekten gocunmayan ve popüler kültürün verdiği yetkiye dayanarak kendi kararlarını aldığını zanneden malesef çok kişi var, çoğu çöp içerik bile sırf bazılarına göz kırptığı için yüksek oylanıyor gelde bunlara anlat, sahteler üzerine kurulu şeyler.
    Neyse, say say bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 10 Ocak 2025; 17:54:36 >
  • Zaten bir tek Atatürk düşmanları kullanıyordu o yüzden umurumda değil. Atatürk dizisini iptal sebepleri Ermeni sevdası olduğu günden beri 1 lira vermedim. Disney içeriklerini korsan izliyorum, Netflix, BluTV, Gain, TV+, Youtube ise adam gibi parasını verip kullanıyorum.

• Disney + Atatürk'e saygısızlık yaptığında sesini çıkarmayan tatlı su solcuları iş ceplerine gelince pöykürmeye başlamış.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Git nerden öğrenirsen ama öğren. Sizin gibiler nelazımcı tavırları dünyaya zarar veriyor. Böyle ezikce şeylerle mutlu olmayı da qşın artık çocuk çizgifilmle metalarla mutlu olur. Başka yere yazsan neyse de ne bu salak disny sevdası anlamıyorum ya

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Youtube premium hariç çerçöpe para harcamam hele vakit hiç harcamam insanlara dağıtın o para daha iyi

• Disney + hala ülkemizde çalışıyor mu? Çevremde ne abone olan ne de bahseden var. Amazon Prime, Netflix, BluTv'de şunu seyrettim vs. diye sohbetlerde geçiyor. Disney+ 2 senedir hiç duymadım. İlk yayına başladığında bir heyecan yarattıydı. Sonra fısssss oldu.

• Iptal ediyoruz o zaman.

• crashris kullanıcısına yanıt
    Youtube premium ne özelliği var? Dizi ve filmler var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.