Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.036
Cevap
233
Favori
458.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok güzel haberler,merakla bekliyorum.
    Sırada HBO Max var.
  • Hulu, "Disney Star" adıyla uluslararası pazara Şubat ayı gibi girecek. Yani Hulu platformunu isim olarak Avrupa ülkelerinde görmeyeceğiz. Disney+, Hulu dizilerinin ve filmlerinin içeriklerini burada sunacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Aralık 2020; 11:25:41 >
  • arnavut_efe kullanıcısına yanıt

    Hulu değil de ABD dışındaki ülkelere Hulu benzeri yeni servis açılacakmış Star adında. O geliyormuş Hulu yerine. :) Bazı yerlerde Disney Plus'tan ayrı bir platform olarak açılacak, bazılarında ise Disney Plus'a dahil olacakmış.


    Şimdi kontrol ettim, Latin Amerika'da Disney'den ayrı platform olarak açılacak. Avrupa, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Singapur'da Disney'e dahil olacak diyor. Bizde de böyle olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 19 Aralık 2020; 13:43:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    Hulu değil de ABD dışındaki ülkelere Hulu benzeri yeni servis açılacakmış Star adında. O geliyormuş Hulu yerine. :) Bazı yerlerde Disney Plus'tan ayrı bir platform olarak açılacak, bazılarında ise Disney Plus'a dahil olacakmış.


    Şimdi kontrol ettim, Latin Amerika'da Disney'den ayrı platform olarak açılacak. Avrupa, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Singapur'da Disney'e dahil olacak diyor. Bizde de böyle olur.

    gelsinde tek başına bile gelse olur mandalorianı baştan açıp izlemek istiyorum 4k kalitesiyle  

  • Eğer Hulu ile birlikte gelirlerse Netflix, Amazon Prime falan hikaye olur. Bir de Hulu gibi tv kanalları olursa 1 numara olur.
  • Disney plus vpn ile giriş yapılıyormuş peki dizilerde Türkçe altyazı varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-42A59A911

    Disney plus vpn ile giriş yapılıyormuş peki dizilerde Türkçe altyazı varmı

    VPN ile girebilirsiniz tabii ama türkçe desteği yok henüz.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim
  • Twitter'da da şöyle bir tweete rast geldim. Daha önceki söylenen bilgiler ile uyuşuyor. Tabii bunu sadece "duyum" olarak kabul edebiliriz şimdilik.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoraNb

    Twitter'da da şöyle bir tweete rast geldim. Daha önceki söylenen bilgiler ile uyuşuyor. Tabii bunu sadece "duyum" olarak kabul edebiliriz şimdilik.


    Gerçekten süper bir haber,umarım doğrudur.

    Teşekkürler haber için.

  • Disney plus şubat kesin gelecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt
    Kesin diyemiyoruz, henüz resmi bir açıklama yok ama %90 gelecek gibi duruyor
  • Teşşeküler yunus 62

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt

    Disney'in resmi olarak söylediği tek şey, 23 Şubat'ta "bir çok uluslararası markete açılacağız" oldu. Türkiye'nin de o kategoride dahil edileceği tahmin ediliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoraNb -- 28 Aralık 2020; 14:21:34 >
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    Lütfen insanlara yanıltıcı haberler vermeden önce bir araştırın.Disney 15.12.2020 duyuru yaptı ve tarih verdi.STAR streaming servisi başlangıç tarihidir.Disney Amerika’daki sahip olduğu Hulu servisinin uluslar arası versiyonunu STAR adı altında Avrupa ,Yeni Zelanda Güney Amerika ve Hindistan üzerinde yeni bir servis olarak sunacak .Yani hayal edilen nezaman Hulu ülkemize gelecek sorusunun üzücü bir yatı olacak.Bu arada hedef aldığı usa , Avrupa Yeni Zellanda ve Avustralya da Disney Plus içinde bir katman olarak yer alacak.Hedef Avusturalya ,Yeni Zellanda ,Hindistan ve Güney Amerika’nın tamamında hakim olmak için giriş yaparak abone sayısını 196 milyon sayısına ulaştırmak istiyor.Disney Plus bazı pazarlarda bulunmaması yüzünden Star Plus adındageçecek ve .Amaç 20 yaş üstü insanlara hitap eden dizileri yapımları yayınlamayı planlıyor.Hulu USA sınırlarını geçmeyeceğini onun yerine star ile ( Netflix ,Amazon rekabet için ) uluslarası alternatif olmayı amaçlıyor.Disney Plus tamamen 18 yaş altına hitap ediyor.ABC, FX, Freeform, Searchlight ve 20th Century Studios flim ve dizlerini sunmayı planlanıyor ve yayın yaptığı her ülkeye özel içerler verilecek lisans haklarından dolayı.Daha sonrasında Disney’in sahip plduğu ESPN buna dahil ederek spor katmanını extra ücretle sunmayı hedefliyor,23 Şubat 2021 faaliyete geçecek STAR plus ( Disney Plus olan ülkelerde star katman olarak ) lansman tarihi.Yakın bir zamanda Türkiye’de faaliyet göstermesini sabırsızlıkla beklemeye devam edeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Aralık 2020; 17:17:14 >




  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

    Bu açıklamayı ben mi yanlış yorumluyorum?


    Tweet'i direkt ekliyorum fotoğraf olarak bilmiyorum görünüyor mu..


    Alıntı

    metni:
    "More favorites. More Originals. MORE. #DisneyPlus including Star launches in many international markets on February 23, 2021."


    Burada net bir şekilde; "DisneyPlus, Star servisi ile birlikte 21 Şubat 2021 tarihinde bir çok uluslararası pazarda olacak." yazıyor.


    Bende bu tweet ve Netflix vs.. bir çok platforma Türkçe seslendirme yapan Seslendirme Kadroları twitter hesabının bu tweeti alıntılayarak "Hayırlı olsun" demesi üzerine bu gelişmeyi aktardım.


    23 Şubat'ta yayına girecek ülke listesini görmedik ve kesin Türkiye'de var demedim zaten, sadece bir tahmin.


    Öte yandan bu konuda çeşitli zamanlarda da DisneyPlus'ın 2021 yılında Türkiye'de de yayına girmesinin beklendiği konuşuldu.


    Her neyse, yeni yılda zaten çıkar kokusu. Umarım 2021 yılı sonuna bırakmazlar Türkiye'yi.







  • Daha önce Disney tarafından Londra'da Avengers Infinity War etkinliğine davet edilen Filme Gitmeden Önce kanalı da Disney Plus Türkiye'de hizmet vermek için ne gerekiyorsa yapacaklarını ve 23 Şubat'ta Doğu Avrupa dahil olmak üzere bir çok ülkede hizmet vermeye başlayacaklarını belirtmiş.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 29 Aralık 2020; 14:10:23 >
  • @BlackLead Konu Disney+ bölümüne taşınmıştır. Disney+ ile ilgili haberler yazıldıkça denk geldikçe bu bölüme yansıma yaratacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    @BlackLead Konu Disney+ bölümüne taşınmıştır. Disney+ ile ilgili haberler yazıldıkça denk geldikçe bu bölüme yansıma yaratacağım.

    Teşekkürler, eline sağlık.

  • Çok güzel oldu teşşekküler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 31 Aralık 2020; 18:38:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.