|
Disney+ | Ana Konu | (11. sayfa)

-
-
Netflix iyice kalitesiz Stream servisiine döndü HBO Max ve Disney geldiğinde Netflix abonelerinde gerileme olacaktır Türkiye de bence .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netflix arşiv bakımından yılların verdiği birikimle lider durumda.Disney + kullanıldığı ülkelerde stars başlatınca hulu içerigi biraz zenginleştirebilir şu hali ile 18 altı kişilere hitap ediyor.Zaten stars 18 yaş üstüne hedef alacak.HBO Max çok fazla geçmişi olmasa içerigi kaliteli ama çok az.Amazon prime video bile içerik olarak daha fazla.HBO Max şimdilik Türkiye için hayal çünkü Avrupa da bile yok ve HBO adında pay tv var.HBO gelirin büyük bölümünü yapımlarını satarak kazanıyor.Örneğin Türkiye’de Blu Tv HBO içerigi bol.Bu iki oluşumda Netflix üye sayısının düşmesine sebeb olamaz.Usa ( Hulu Bundle içinde Disney + ve HBO Max,ESPN 15 dolara veriyor) bile Üye bakımından HBO Max ve Disney + Netflix yaklaşamıyor.Netflix, HBO Max , Amazon ,Disney + ( kuzenlerin çocukları için üyeyim) hepsinin içeriğini deneyimliyorum.Disney + star ile beraber Türkiye’de piyasaya girmezse bu hali ile bir ay deneyip üyelik iptali yapılır.Bunun aynısını Ayrupa da yaşandı ve Disney + tüm GSM operatörleri ile anlaşıp 6 ay promosyon verdiği halde yerinde sayıyor.Star bu yüzden Disney + bünyesinde açılacak ve Netflix rakip olmaya çalışacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Ocak 2021; 12:53:11 >
-
Disney + içeriği çok mu yetersiz şuan için sizce ? Netflix gibi kendi yapımı hariç film yada diziler vs içerikler bulunmuyor değil mi ? Marvel star wars pixar vs sadece öyle çok heyecan duyulacak bir durum yok gibi .
Bakışa bağlı ben Disney animasyon veya bilidik Marvel , starwars filim animasyon dizisi isterim dersen.Ve arşiv genişlemeyen sadece 9 içerik üreten ve 8 tanesi 18 yaş altı nick izlersen ozaman tatmin eder.Disneyin içinde az bir belgesel de var.Kendi yapımı haricinde yok.Çok yetersiz.Netflix yarışır biz ona üye olurum diyen hayal kırıklığı yaşar.Zaten Disney + Netflix rakibi olarak açılmadı.Sadece Disney içeriğiyle mutlu olan çocuklar ve gençleri hedefledi.Bir yılda sadece 3 yapım izledim gerisi gelmedi .Disney + üyelerine STAR servisini Disney + içine yerleştirip Hulu dizileri koyarsa o zaman genişler.23 Şubat içerik STAR görmeden bu hali çok vasat.Buna güzel bir örnek vereyim EXXEN açılmadan önce millet heyecan yaptı açılınca hüsran yaşattı buna benzer bir durum yaşana bilir.Disney yılların birikimi var.AMA 18 yaş altına hitap ediyor neyazıkki.Star bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Ocak 2021; 14:23:57 > -
Belki de 1 ay sonra açılacak bir platform için hiç mi haber sızıntı gelmez? Acaba bizde Şubat ayında açılmayacak mı diye düşünmüyor değilim.
-
Netflix'in tüm dünyada uzun zamandır yayına devam etmesinin yanında Disney+ yaklaşık 1,5 yıldır yayında ve üstelik halen daha Netflix kadar geniş bir ağı yok. Ancak buna rağmen, yayına başladığı Kasım 2019 tarihinden bu yana platformun izleyici kitlesi oldukça yüksek bir ivmeyle artış gösterdi.
Disney+'ın şu an için abone sayısı 83 milyonu aşmış durumda. Netflix'de ise bu rakam tahmin edebileceğiniz üzere çok daha yüksek; yaklaşık olarak 204 milyon. Ancak bu noktada etkileyici olan, Disney+ın bu abone sayısına yalnızca 14 ayda ulaşmış olması.
Disney+'ın bu başarılı yükselişi ile ilgili bir açıklama yapan Netflix CEO'su Reed Hastings, 'Disney'in yaptığı şey gerçekten çok etkileyici. Üstelik bu bize, güzel hikayelere aç olan izleyicilerin çok daha fazla içerik için daha fazla ödemeye hazır olduğunu gösteriyor ve Disney'in harika hikayeleri var' şeklinde konuştu.
Rekabetin hem her iki platform için hem de izleyiciler için her zaman olumlu olacağını ifade eden Hastings, 'Disney'in bu başarısı bizim heyecanımızı da artıyor, içerik bütçemizi yükseltmek ve üye sayımızı artırmak için daha büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Disney ve Netflix'in diziler ve filmler için birbirleriyle böyle yarışması herkes için çok iyi olacak. Örneğin aile animasyonlarında onları yakalayabilme ve hatta zamanla geçme konusunda oldukça istekliyiz, ancak tabii ki bunun için önümüzde çok yolumuz var. Ayrıca genel eğlence içerikleri konusunda liderliğimizi korumaya devam etmek istiyoruz. Bu noktada örneğin Bridgerton gibi bir içeriği yakın zamanda Disney'den görebileceğinizi sanmıyorum.' ifadelerini kullandı.
-
Hocam o sayfa 1 yıldan fazladır var. Ülkemize gelecek ama ne zaman? Netlik yok hala.
Bir yılda fazla var
Aşağıdaki sayfayı buldum ekşi başlığında.quote:
Orijinalden alıntı: BoraNbBelki de 1 ay sonra açılacak bir platform için hiç mi haber sızıntı gelmez? Acaba bizde Şubat ayında açılmayacak mı diye düşünmüyor değilim.
23 Şubat'ta Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada'da Disney Plus'a Star servisi dahil edilecek.
Aynı gün Disney Plus ve Star Singapur'da yayına başlayacak. Daha sonraki tarihlerde Doğu Avrupa, Güney Kore, Japonya ve Hong Kong'ta açılacakmış.
https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_article_content&sys_kb_id=5b9ee3451b01e8187c1f5246624bcb5b
Ekşi'deki entry sahibi Türkiye'yi Doğu Avrupa'ya dahil etmiş ama şüpheli. Doğu Avrupa başka bir yer. 2022'ye kalacağını düşünmeye başladım o da çok geç olacak be. Umarım Doğu Avrupa'ya açılırken bize de gelir artık beklemekten sıkıldık. Açılsın deneyelim izleyelim artık. Star Wars filmlerini ilk defa izleyeceğim, Disney gelecek diye korsan indirmiyorum.
23 Şubat'ta açılmayacak maalesef.
Bu sene içerisinde gelmesi yüksek ihtimal gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 22 Ocak 2021; 12:41:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkdaşalar disney plus wikipe ya da türkiye 23 şubata görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 28 Ocak 2021; 0:31:51 >
Wikipedia da öyle bir bilgi bulamadım. Acaba resmini çeker yada link atar mısın ? -
Türkçe Wikipedia üzerinde Disney+ olarak aratırsanız, Coğrafi Kullanılabilirlik kısmında 2021 yılında Türkiye'ye de geleceği yazıyor.
Şimdiden hayırlı olsun darısı Apple TV+'ın başına :) -
Captain Erturan resim atamıyorum telefonda sorun varda türkçe wikipe bakabilirsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 28 Ocak 2021; 7:58:41 >
-
-
preview.disneyplus.com'a e-posta adresimi vermiştim zamanında, hiç gelen giden olmadı. Bize açılacağı tarih kesin olsa oradan çoktan bildirim e-posta'ları atılmış olurdu herkese ve kesin gelecek derdik Şubat'ta. Yani tabi e-posta atacaklarsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk etapta disney+ star'da olacak yapımlar açıklanmış, tabi bunun amerika listesi olduğunu unutmayın. Türkiye'de açılacak olursa bazı yapımlar eksik olacaktır telif haklarından dolayı ;
https://cdnvideo.dolimg.com/cdn_assets/d3a18c6a032f5fa8218d97c69b55cd2265da782c.pdf
zaman geçtikçe diğer fox, hulu, fx, abc dizi ve filmleri de eklenmeye devam edecek.
baya güzel yapımlar var. bu star işi disney+'ın içine dahil edilip mi satılacak yoksa ayrı bir paket olarak mı satılacak bilmiyorum ama satın alanı baya olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Ocak 2021; 11:32:35 >
-
Bu arada Apple TV+ servisi Türkçe altyazı desteği neredeyse % 70 var.Apple bir anda süpriz yapıp Türkiye faliyetmi gösterecek acaba.Çünkü 2021 itibari ile tesadüfen alt yazılarda olduğunu gördüm.Öncesinde alt yazı olarak Türkçe yoktu.Almanca seyrediyorum .2021 sürprizli geçecek gibi.Umarım Türkiye deki dostlar hem Disney + hemda Apple TV + 2021 içinde izlemeye başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 31 Ocak 2021; 11:28:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X