Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.028
Cevap
233
Favori
458.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ardıç Tunç kullanıcısına yanıt
    Amazonun tutulmamasının tek sebebi dublaj yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatace

    Amazonun tutulmamasının tek sebebi dublaj yok.
    Ama Amazon prime'da bazı dizi ve filmlerin Türkçe dublaj seçenekleri olduğunu duymuştum yoksa artık tamamen mi Türkçe dublaj seçeneğini kaldırdılar ?
  • Ardıç Tunç kullanıcısına yanıt
    İçeriğin ancak 10-20 si dublajdır devede kulak misali

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatace

    İçeriğin ancak 10-20 si dublajdır devede kulak misali
    Anladım o zaman iyi ki Amazon prime'a da üye olmamışım. Bir ülkede hizmet veriyorsan o ülkenin konuştuğu dilde dublaj hizmetinde olacak eğer bunu yapamıyorsan yayılmacı parazitlerden bir farkın kalmaz. Biraz evvel de Blu tv'de yayınlanan Westworld dizisinin Türkçe dublajlı olmadığını öğrendim ve oraya da 19.90 TL ödemekten kurtuldum. Umarım Netflix bir gün Westworld dizisini Türkçe dublajlı olarak yayınlamaya başlar eğer bunu yaparlarsa kesinlikle daimi olarak her ay UHD aboneliğimi yenilerim çünkü bana istediğimi vereceklerini biliyorum. Ama şimdi yani iki gün sonra ortak olarak olduğum üyelikten ayrılıcam çünkü neredeyse izleyebileceğim hiçbir dizi ve film kalmadı Netflix'te sadece Westworld dizisini hiç izlemedim Blu tv'de yayınlandığını duyunca heyecanla Blu tv'ye baktım ve iki sezon olarak yayınlandığını gördüm ama maalesef Türkçe dublajlı değilmiş yani bütün hevesim ve heyecanım suya düştü :( Türkçe dublaj yoksa bende o platforma abone olmam nokta.




  • Disney plus ne zaman gelir türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zühtü bektaş

    Disney plus ne zaman gelir türkiye
    2021 içinde, net bir tarih yok
  • Arkadaşlar, Google bedava. Biraz araştırabilirsiniz. Yukarıda bir arkadaş Westworld'un Netflix'e gelmesini bekliyormuş. HBO, Netflix gibi başlı başına bir platform yahu. Rakibi adamların yani. Kendi dizisini neden Netflix'e versin?
  • Disney + içeriği aile ve genelde 18 yaş altına hitap ediyor.İçeriğini tamamen bu şekilde.Sabırsızlanan Türk kullanıcıları hizmet gelince hüsrana uğrayacak.Netflix , Hulu tarzında değil.Star wars bölümü bile Allah’a emanet.İlk çekilen orjinal seriden 2 bölüm var gerisi yeni jenarasyon.Anime serisi falan var.Disneyin 1940 itibaren içeriği mevcut.Amerikada Disney plus bundle ile ( hulu , ESPN , Disney + ) olarak dünyaya açılsa abone sayısı hızla yükselir.Ama salt Disney + yavan kalıyor.50 milyon abone sayısına ulaşması bir çok GSM firması ile anlaşıp 6 ay bedava verilmesi sayesinde.Ama gerçek sayı Disney plus bundle sayesinde oluyor.Sadece USA var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Ağustos 2020; 15:30:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hulu sadece Amerika ve Japonya'da hizmet veren bir servis. Bahsi geçen Castle Rock çok ama çok nadir bir örnek. Bu dizi Hulu dışında Netflix'te sadece Hindistan'da mevcut. Aynı dizi İngiltere'de Starz Play ve Prime Video'da da var. Yani sadece bu dizi özelinde HBO-Netflix iş birliğinden bahsedemeyiz.

    Hele ki HBO Max gibi farklı bir platforma insanlara ulaşmak varken kendi dizilerini Netflix'e verip ayağına neden sıksın?
  • selfmachine kullanıcısına yanıt
    Sizi bloklamadım, cevabınız belli ki bana yazılmış. Bana cevap verecekseniz ortaya yazmak yerine etiketlerseniz sevinirim.

    quote:

    Hele ki HBO Max gibi farklı bir platforma insanlara ulaşmak varken kendi dizilerini Netflix'e verip ayağına neden sıksın?


    İnsanlara ulaştılar ve ulaşıyorlar zaten. Fakat öncelikli hedef her zaman ABD'de yaşayan insanlardır. HBO vizyonsuz bir şirket değil, amaçları sizin düşündüğünüz gibi olsaydı şu anda Netflix gibi tüm dünyaya çoktan açılmışlardı.

    quote:

    Aynı dizi İngiltere'de Starz Play ve Prime Video'da da var. Yani sadece bu dizi özelinde HBO-Netflix iş birliğinden bahsedemeyiz.


    Ama ABD'de yok değil mi? Mesajımı dikkatli okursanız yazdıklarımı daha net anlarsınız. Ona bakarsanız birçok HBO içeriği Prime Video US'te bile mevcut. Şirketler rekabeti düşünürler fakat kazanç her zaman önce gelir. Buna göre değerlendirme yaparlar.




  • Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Disney’in dijital yayın servisi Disney+, yakında izleme partisi özelliğini kullanıcılarına açabilir. Özellik platformun kaynak kodlarına girmiş durumda.

    Daha önce Disney Plus Informer’ın ortaya çıkardığı yeni izleme partisi özelliği, platform abonelerine arkadaşlarını da ekleyerek sanal ortamda da olsa beraber dizi ve film izleme şansı verecek. Bu özelliği sağlayan çeşitli Chrome eklentileri ve uygulamalar da olmasına rağmen Disney, üçüncü parti bir yazılıma duyulan ihtiyacı ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

    Bu özellik sayesinde kullanıcılar, içerikleri 6 arkadaşlarıyla birlikte izleyebilecek, ayrıca onlarla sohbet edebilecek, emoji ve çıkartma gönderebilecek. Muhtemelen çocukları uygun olmayan gruplardan uzak tutacak olan bir de PIN ayarı bulunacak.

    Koronavirüs pandemisi nedeniyle insanlar pek çok ülkede bir araya gelemiyor, yasal olarak izin verildiğinde de insanlar araya mesafe koymayı tercih edebiliyor. Bu durum da platformları yeni alternatifler bulmaya itiyor.




  • Türkiye ile ilgili bir gram haber bulamadım. Tarih zaten yok. 2021 içerisinde acaba görebilecek miyiz Disney Plus'ı ülkemizde?
  • Çocukluğumun çizgi-gençlik dizilerini, animasyon filmlerini izlemek için bekliyorum da gelmeyecek herhalde 2020 içinde.
    Bari 2021'in sonlarına kalmasa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 Eylülde eklenen ülkeler şunlar: Portugal, Norway, Denmark, Sweden, Finland, Iceland, Belgium and Luxembourg.https://variety.com/2020/streaming/global/disney-plus-europe-launch-1234770111/
    Doğu Avrupaya 2021'de gelmesi planlanıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuak29

    15 Eylülde eklenen ülkeler şunlar: Portugal, Norway, Denmark, Sweden, Finland, Iceland, Belgium and Luxembourg.https://variety.com/2020/streaming/global/disney-plus-europe-launch-1234770111/
    Doğu Avrupaya 2021'de gelmesi planlanıyor
    3-5 milyonluk ülkelere bile destek verip 80 milyonluk ülkeye destek verilmemesi çok saçma geliyor bana.

    tamam para birimimiz ayvayı yemiş, euro ve dolar karşısında ezilmiş ama 80 milyon kişi yahu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    3-5 milyonluk ülkelere bile destek verip 80 milyonluk ülkeye destek verilmemesi çok saçma geliyor bana.

    tamam para birimimiz ayvayı yemiş, euro ve dolar karşısında ezilmiş ama 80 milyon kişi yahu.

    Alıntıları Göster
    Money is money

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney+ açılalı 1 yıldan fazla oldu.


    Platformun birinci yıl kutlamalarının ardından Disney CEO'su Bob Chapek, Disney+'ın 73 milyon aboneye ulaştığını ve bu sayının beklentilerinin çok üzerinde olduğunu söyledi. Rakibi Netflix'in ise şu anda 200 milyonun üzerinde abonesi bulunuyor. Yani Disney+ ilk yıl için gayet iyi bir yıl geçirmiş diyebiliriz.


    Covid-19 salgınının insanları evlere kapatması sebebiyle abone sayısında beklenmeyen bir artış olmuş olabilir ancak salgın sebebiyle yayınlayamadıkları Disney+ özel yapımları da unutmamak gerek. Özellikle bu yıl yayınlanması beklenen iki farklı Marvel dizisi, salgın sebebiyle 2021 yılına ertelendi. Çoktan vizyona girip Disney+'a eklenmesi gereken içerikler ne yazık ki hala vizyona bile giremedi. Elbette şirketin bazı hataları da oldu bu süreçe özellikle Mulan'ı ekstra ücretli bir şekilde Disney+'a eklemek gibi. 



    Bir diğer konu ise platformun Türkiye'ye ne zaman geleceği. Bu konuda hala kimseden bir açıklama yok. Açıklama olmadığı gibi kimseden bir girişim de yok. Normalde 2020 Nisan - Mayıs aylarında diğer Avrupa ülkeleri ile birlikte bize de gelmesi bekleniyordu ancak ne yazık ki bu durum gerçekleşmedi.





  • Sırf bu lisans adı altında verilen haraç parası, türkiye'de ofis açma zorunluluğu, sansüre karşı müdahale ve ceza alabilme olasılıkları gibi ıvır zıvırlardan dolayı açılmıyorsa ne olayım. hükümet sağ olsun bizi bu konuda ite kaka iran, kuzey kore seviyesine getirdi. yazık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Aralık 2020; 14:15:9 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.