Şimdi Ara

Disney+ | Ana Konu | (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.138
Cevap
205
Favori
471.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney Plus'un Kanada,Avrupa,Ve Birkaç Asya ülkelerinde hizmete girecek yeni servisi Star ve Star Plus yarın Disney Plus'ta geliyor

• Singapur = 23 Şubat 2021 (Şimdi Yayında)

Malezya = 1 Haziran 2021 (Şimdi Yayında)

Tayland = 30 Haziran 2021 (Şimdi Yayında)

Kasım 2021 = Hong Kong , Tavyan ve Güney Kore

2021 (Açıklanmayan Tarih) = Filipinler

Yaz 2022 = Andorra , Bulgaristan , Çek Cumhuriyeti , Yunanistan , Macaristan , İsrail , Liechtenstein , Polonya , Romanya , Sırbistan , Güney Afrika ve Türkiye

Başka ülkelerde bir durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Alt -- 22 Ağustos 2021; 10:54:21 >
  • Türkiye yok mu 2021 de

• Beyler boşunamı heyecan yaptık ne gelen giden bişey yok zaten disneyi olan ülkelere star eklentisini açtılar boşunamı bekledik bukadar??
  • ülkeler belli değil

• Disney + star bölümü aktif hale geldi ve kullanımda.Gece 00:00 açıldı .Merak edip baktım içerik nedir diye.Disney + yeni ülkelerde yayını başladı bu arada.Disney + olamadığı yerlerde star Plus adında uygulama özerinden yayın yapmaya başladı ve Disney bölüm başlığı olarak var( star Plus Asya da bir marka yıllardır var ve Disney satın aldı marka değeri yüzünden star Plus olarak hindistan ve uzak doğuda adı bu şekilde geçiyor) Türkiye yok.Amerika’da Hulu markası olarak yayında bu yüzden star orada yok .Uluslar arası olarak Star adında faliyette olacak.Bu sayede Hulu dünyaya açılmış oldu.Zamanla tüm Hulu içerikler star üzerinde olacak şuan kısıtlıda olsa var.Hulu bir çok yapımı satılmış durumda.Lisan hakkı bittikçe star kataloğuna eklenecek.Zaten amerikada tv kanallarında yayınlanan dizi ve filmlerin içerklerinden ilk bölüm bölüm ilk yayınlayan digital oluşum.Az sayıda Hulu orginals var kendine ait.Merakla Hulu nezaman gelecek ülkelere diyenlere süpriz olmuş oldu.

Disney+ | Ana Konu |

Disney+ | Ana Konu |

Disney+ | Ana Konu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Şubat 2021; 13:33:16 >

• QRocKfire kullanıcısına yanıt

Sonuç Türkiyeye gelmiyorlar. Gerisi boş

• Sonuçta kar amacı güden Disney+ gelir büyük olacak ülkelerdi ilk hedef alıyor.Buralarda gelir doyumuna ulaşınca Türkiye gibi az kar alacağı ülkelere gelecek.Aynı süreç başka platformlarda da gördük yıllar sonra Türkiye de faaliyete başladı . (netfix ve Amazon gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Şubat 2021; 13:38:51 >
  • STAR kategorisinin de dahil olmasıyla yetişkinlere yönelik içeriklerde bayağı artış olmuş. Göze ilk çarpan bilindik yapımlar; sons of anarchy, lost, family guy, the walking dead, prison break, how i met your mother...

• Bize ancak 2022 ortası gibi gelir belki

• Bu adamlar Disney+ veya Star yada her ne adla geliyorlarsa bir şekilde gelsinler ama inşallah HBOMax içerikleri başka platformlara satıp kaybolmazlar ortadan. Hele o BluTV saçmalığından sonra...

• Hudson51 kullanıcısına yanıt
    HBO max yakın zamanda dünyaya açılma hedefi ne yazıkki yok.Avrupa’da en az 5 platform da HBO adında bir çok kanalı var.HBO içeriklerini kendi kanallarında yayınlıyor.Piyasaya girmediği ülkelerde yapımlarını satıyor ve büyük bir gelir elde ediyor.Bu yüzden Blu Tv hakları.Disney yapımlarını satmıyor ve Disney + topluyor.HBO hedefi ile Disney + farklı duruyor.Fakat galiba Disney içeriklerini Blu TV getirecek gibi duruyor.Blu TV yöneticileri tarafından bu teyit edilmişti.Discovery + da Türkiye’de kendi platformunu açmadan Blu Tv ortak oldu.Çünkü Türkiye orta Doğu Arap ülkelerine özel Blu TV platformu ayrıca var.Nisan gibi içerikler Blu TV de olacak.Riske girmeden Türk platform katılarak yoluna devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Şubat 2021; 23:14:4 >
  • Böyle bir şey ile karşılaştım, kaynağını bilmiyorum.

Disney+ | Ana Konu |

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede karşılaştınız,hangi sitede?
  • Burak73 kullanıcısına yanıt
    Twitter'da hocam, herhangi bir sitenin resmi bir hesabı değildi. Bir hesap paylaşmış ama nereden aldı bilmiyorum. Şimdi aradım bunu paylaşan hesabı da bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım dostum,inşallah doğrudur ama ortada çok bilgi kirliliği ve fake haber var.
    Bakalım artık hayırlısı ne diyelim.
    Teşekkürler cevabın için 👍🏻
  • Yalandır hocam bu fiyatlar

• Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle,resmi web adresinde hala beni haberdar et seçeneği çıkıyor nasıl fiyat belli olsun ki.
    O yüzden beklemeye devam arkadaşlar,sabırla...
  • Star tv acaba telif nedeniyle davalık olır mu? Aklıma o geldi..
    Apple da tv+ ile yaşamıştı bu sorunu.. 🤔
    Ayrıca 28 şubat diye aklımda kalmıştı benim 23 imiş, gelsin artık başka platform istemem..🙏
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.