Blutv Ceosu yakında disney filmleri ve dizileri gelecek diye açıklama yaptı. Disney+ yakın bir zamanda gelmeyecek sanırım yoksa ne diye içeriklerini satsın ben anlayamadım. |
Disney+ | Ana Konu | (13. sayfa)

-
-
Disney dizileri derken tam olarak neyden bahsediyor acaba?
Disney+'ın halihazırda devam eden Mandolorian, WandaVision gibi dizilerinin haklarını BluTVye vermesi için en az 3-4 sene Türkiye'ye gelmeyecek olması lazım bence.
İlk başta aklıma eski Disney channel gençlik dizileri geldi ama onlar da ne kadar üye çekmeye yeter bilemiyorum. -
Disney plus gelmeyecek anlaşıdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.preview.disneyplus.com/tr-tr/ bu web sitesi niye açılmış o zaman . Bu yıl Türkiye'de hizmete başlayacaklar bence
Web sitesi 1yıldır var disneyinin
The Falcon and the Winter Soldier için konu var mı forumda? Göremedim ben. Ayrıca Disney+ TR'ye geldiği an abone olacağım. Bütün stream servislerinden çok daha fazla ilgimi çekiyor MCU sebebiyle. Diğer dizileri arada izlerim, bazen izlemem, filmlere başka yerlerden bakarım vs ama MCU bu saydığım şeyleri yapmayacağım kadar sevdiğim bir evren.
İnşallah Blu TV'ye gelmez de kendileri getirirler direkt sevisi, öbür türlü para vermem. Sevmiyorum Blu TV'yi, antipatik geliyor. Özellikle youtube dizilerini vs alıp öncesindeki tüm bölümleri de kaldırmalarıyla vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 10 Şubat 2021; 14:47:43 > -
Bencede kendisi gelsin disney plus ama zor
23 ne az bir zaman kaldı. bekleyip ne olacak zaten görülecek. -
23 de gelsedi reklam yapardı
quote:
Orijinalden alıntı: QRocKfire
23 ne az bir zaman kaldı. bekleyip ne olacak zaten görülecek.23'ünde Singapur dışında bir yerde açılacağını sanmıyorum. Türkiye için de 2021 yılı içinde gelecektir ama 23'ü değil büyük ihtimalle.
-
BluTV gibi bir çöplüğe para vermem açıkcası. Bireysel gelmeleri daha iyi. -
Türkiye niye geç gelecek anlamıyorum bizden daha küçük nüfusülü ülkelerde var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zühtü bektaş -- 11 Şubat 2021; 23:4:35 >
Bir gelemedi gitti ya 🥲 bir gün gelirde Simpson'lari Türkçe izliyebilirmiyiz acaba -
"Disney+, piyasaya çıkışından 4 yıl sonra ulaşması beklenen abone sayısı hedefine 14 ayda ulaştı.
Eylül 2019’da yayın hayatına başlayan Disney+ için tahminler, 4. yıldönümünde 90 milyon aboneye ulaşmış olacağı yönündeydi. Ancak 2 Ocak 2021 itibarıyla Disney+’ın dünya çapındaki toplam abone sayısı 95 milyona ulaşmış durumda. Üstelik açıklamalar, şirketin bu abone sayısına en fazla merak edilen yapımlarından WandaVision yayınlanmadan önce ulaştığı yönünde. Dolayısı ile WandaVision’ın da geçtiğimiz ayın ortalarında yayınlanmasıyla birlikte Disney+’ın 100 milyon aboneyi aşmış olma ihtimali bulunuyor.
Disney+’ın dört yıllık hedefine 14 ayda ulaşması, geleceğe yönelik tahminlerin de güncellenmesine neden oldu. Yapılan açıklamalara göre şirket, 2024 yılına kadar 230 ila 260 milyon aboneye ulaşmayı hedefliyor. Disney gibi gişe rekortmeni bir film şirketi için bu abone sayısı hedefine ulaşmak imkansız değil. Ancak şirketin hedefine ulaşabilmesi için başta Türkiye olmak üzere yeni pazarlara açılıp geniş abonelik potansiyellerini değerlendirmesi gerekebilir.
Bu arada; Disney, dijital yayın servisinde 4 yıllık hedefine 14 ayda ulaşmış olsa da son çeyrekte yalnızca 16.25 milyar dolar gelir elde edebildi ki bu, yıldan yıla yüzde 20’nin üzerinde bir düşüş yaşandığı anlamına geliyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu düşüşün en önemli nedeni, COVID-19 salgını nedeniyle vizyona giremeyen filmlerden kaybedilen milyarlarca dolar gelir ve hala kapalı olan Disneyland’ler."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Şubat 2021; 16:39:54 >
-
Türkiye den kazanacakları bireysel ücret çok düşük.Sürekli kur oynuyor.Küçük dediğiniz ülkelerde para birimi dolar ve Euro genelde olduğu için TL bazında 75 fiyatı var.Şimdi bir hesap yapalım Netflix bile 41 iken en büyük fiyat Disney + nasıl bu fiyatlara düşsün.İlk öncelik abonelik ücreti en yüksek ülkelerden başlıyorlar.Netflix yıllarca vardı ama Türkiye’de yoktu.Genişleye genişleye Türkiye ye geldi.Netflix nezamandır var nezaman sonra geldi?Ben Almanya’da yaşıyorum .2012 yayına başladı Netflix 9 sene önce Türkiyede yanılmıyorsan 5 senesi olacak.Yani arada 4 sene gergin fark var.Disney+ hemen hemen 4 seneyi doldurunca Türkiye ye gelse normal kalıyor.Danz, Stars bir çok usa kökenli streamin servisleri nerdeyse 10 senedir var.Disney + bu hali ile 18 yaşın alrındakiler için abone olunuyor.Star yayına geçecek o zaman gerçek kitle belli olacak.Bende Disney+ var oğlum izliyor.23 star açılınca değişimi görmüş olucak.Hedef kitlesini 18 yaş üstüne hitap edecek görmüş olucam.Bu halde Türkiye de olsa bir ay izleyip hüsranla iptal edilir.Abone sayısı yanıltıcı burda bir çok ülkede GSM ve Telekom firmaları ücretsiz 6 ay ile 12 ay arası bedava veriyor.Bende bu sayede oğluma izletiyorum.Promosyon süresi geçince kaç abonesi kalacak göreceğiz.Bir umut star iyi içerik olursa üyelik kalır.Yılda bir iki yaş düzeyi büyük insanlara hitap eden dizi yaparak bu iş yürümez.Millet Amazon video da içerik az diye yakınıyor Türkiye’de sürekli aynı kalan sayı ve çocuk içeriklerinimi sevecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 13 Şubat 2021; 13:47:35 >
-
Hocam haklısnız ama türkiyede çok sinemadalar disney flimleri sinemalarda çok izledi bunun için belki erken gelir dedim ama gelmecek gibi evet ekonomi kötü türkiye de
Evet hocam içerik disney plus çocuklar için bende oğlum için bende starwars için istiyorum içerik olarak doğru söylüyorsun
Haklısınız. Asıl en iyi bence HBO Max. Ama o da ülkemize girmeyecektir. Daha yeni dizilerini blutv'ye bıraktı. Netflix'e de yetişkin çizgi, dizisi Close Enough'ı sattı. Girecek olsaydı Türkiye'de satmazdı.
Size bir sorum var, Disney+'da Air Crash Investigation (diğer adıyla Mayday)' in eski sezonları da var mı? -
-
CNET'te Star'ın geleceği Avrupa ülkeleri olarak şunlar sıralanmış:
The UK, Ireland, France, Germany, Italy, Spain, Austria, Switzerland, Portugal, Belgium, Luxembourg, The Netherlands, Norway, Sweden, Denmark, Finland and Iceland are the European countries that'll get the Star content.
Bunların hepsinde önceden Disney Plus vardı ondan dolayı yeni gelecek ülkeler hala bilinmiyor.
https://www.cnet.com/news/disney-plus-adds-full-lineup-star-movies-and-shows-with-more-on-the-way//
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X