Şimdi Ara

Discord, ücretsiz YouTube Premium dağıtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
6.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epic Games ve Discord ortaklığında geçtiğimiz aylarda abonelere ücretsiz Nitro fırsatı sunulmuştu. Bu kampanyadan faydalananlar, hala ücretsiz Nitro hizmetini kullanabiliyorken bir güzel haber daha geldi. Discord, Nitro abonelerine gönderdiği bildirimle üç ay boyunca geçerli ücretsiz YouTube Premium hizmetinin müjdesini verdi.

Ücretsiz YouTube Premium nasıl alınır?

Öncelikle Discord Nitro tanımlı hesabınıza herhangi bir platformdan giriş yapın. Muhtemelen Nitro abonesiyseniz açılışta bir bildirim ile karşılaşacaksınız. Eğer karşılaşmazsanız sorun değil, aşağıdaki adımları takip edin:

Kullanıcı ayarlarına girin.

Ayar listesinden “Hediye Envanteri” sayfasını bulun.

Sayfada “YouTube Premium (üç aylık)” hediyesini göreceksiniz.

“Kodu gör” butonuna tıklamanızın ardından karşınıza çıkan kodu kopyalayın.

Kaynak
    teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Discord, ücretsiz YouTube Premium dağıtıyor! Nasıl alınır?
    https://shiftdelete.net/discord-nitro-ucretsiz-youtube-premium-dagitiyor-nasil-alinir

Hayrına kullanmayan pmden 1 adet verebilir isterse 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenomwar4 -- 9 Ağustos 2021; 23:27:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• teşekkürler, zaten bu aralar youtube premium alacaktım iyi denk geldi  

• Nitroyu almadıysak olmuyor sanırım.  

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Malesef nitro almayana vermemişler 😔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yararlandım teşekkürler

• Peki zaten premium sahibiysek ne işe yarayacak ?

• FerreT kullanıcısına yanıt

hocam bu tarz kampanyaların hepsi yeni üyeler için maalesef. mesela ben discord nitroyu da kullanamamıştım, bunu da kullanamayacağım. şirketler haklı olarak kapasitelerini artırmak için bu kampanyaları başlatıyor. sende kod varsa yakınına veriyorsun, deneyen arkadaşın öğreniyor keyif alıyor ve üyeliğini devam ettiriyor, o da şirkete kâr. mevcut üyeye verse avantajı çok daha az olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretsiz Premium Link Çeviri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • premiumda ne var, özet olarak rica etsem

• vanced ve enhancer ile reklamsız youtube kullanıyorum. gayet güzel şekilde özelleştiriliyor da. bir bakın derim

• banada gelmiş güzel oldu, özellikle android olmayan smart tvler için reklam işkenceydi..

• Vanced varken ne gerek var premiuma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

vanced sanırım telefonla ilgili her veriye ulaşma izni mi istiyordu ya da kurarken mi öyle riskler vardı tam hatırlayamadım, doğru mudur?

• new pipe öneririm telefon için

https://newpipe.net

https://github-releases.githubusercontent.com/41889031/fb673472-4e67-46e1-a7f3-e6c0deab8dcd?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=AKIAIWNJYAX4CSVEH53A%2F20210810%2Fus-east-1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20210810T054307Z&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Signature=56ea5672369f8296f77cfc37a1ded2639e27a2d11e8686b1599c0db786ef4cb1&X-Amz-SignedHeaders=host&actor_id=0&key_id=0&repo_id=41889031&response-content-disposition=attachment%3B%20filename%3DNewPipe_v0.21.8.apk&response-content-type=application%2Fvnd.android.package-archive

• xhordata kullanıcısına yanıt

Şahsen vanced youtube music kullanıyorum, premium un tüm özelliklerini önüme seriyor. Ama ne özelliği var dersen hiç bir fikrim yok. Günümün 7 8 saatinde bana eşlik ediyor uygulama. İnternet normal youtube a göre çok çok daha az gidiyor. Çünkü video oynatma zorunluluğu yok. Sadece müzik çalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

Vanced varken ne gerek var premiuma

apple tv'ye vanced'i kur benden sana renkli televizyon hediye.

• aylık 2-3 tl için vanced kullanmaya değmez,aile üyeliği kullanıyoruz 6 kişi toplamda.Papara ile 13 tl ye geliyor aylık,kişi başı 2 tl   smart tv ve pc'ye üyeliğimi girdim gayet de güzel  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 10 Ağustos 2021; 11:51:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.