< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenomwar4 -- 9 Ağustos 2021; 23:27:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Discord, ücretsiz YouTube Premium dağıtıyor

-
-
teşekkürler, zaten bu aralar youtube premium alacaktım iyi denk geldi
-
Nitroyu almadıysak olmuyor sanırım.
-
Malesef nitro almayana vermemişler 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yararlandım teşekkürler
-
Peki zaten premium sahibiysek ne işe yarayacak ?
-
hocam bu tarz kampanyaların hepsi yeni üyeler için maalesef. mesela ben discord nitroyu da kullanamamıştım, bunu da kullanamayacağım. şirketler haklı olarak kapasitelerini artırmak için bu kampanyaları başlatıyor. sende kod varsa yakınına veriyorsun, deneyen arkadaşın öğreniyor keyif alıyor ve üyeliğini devam ettiriyor, o da şirkete kâr. mevcut üyeye verse avantajı çok daha az olur.
-
premiumda ne var, özet olarak rica etsem
-
vanced ve enhancer ile reklamsız youtube kullanıyorum. gayet güzel şekilde özelleştiriliyor da. bir bakın derim
-
banada gelmiş güzel oldu, özellikle android olmayan smart tvler için reklam işkenceydi..
-
Vanced varken ne gerek var premiuma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vanced sanırım telefonla ilgili her veriye ulaşma izni mi istiyordu ya da kurarken mi öyle riskler vardı tam hatırlayamadım, doğru mudur?
-
new pipe öneririm telefon için
https://github-releases.githubusercontent.com/41889031/fb673472-4e67-46e1-a7f3-e6c0deab8dcd?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=AKIAIWNJYAX4CSVEH53A%2F20210810%2Fus-east-1%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20210810T054307Z&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Signature=56ea5672369f8296f77cfc37a1ded2639e27a2d11e8686b1599c0db786ef4cb1&X-Amz-SignedHeaders=host&actor_id=0&key_id=0&repo_id=41889031&response-content-disposition=attachment%3B%20filename%3DNewPipe_v0.21.8.apk&response-content-type=application%2Fvnd.android.package-archive
-
Şahsen vanced youtube music kullanıyorum, premium un tüm özelliklerini önüme seriyor. Ama ne özelliği var dersen hiç bir fikrim yok. Günümün 7 8 saatinde bana eşlik ediyor uygulama. İnternet normal youtube a göre çok çok daha az gidiyor. Çünkü video oynatma zorunluluğu yok. Sadece müzik çalıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez
Vanced varken ne gerek var premiumaapple tv'ye vanced'i kur benden sana renkli televizyon hediye.
-
aylık 2-3 tl için vanced kullanmaya değmez,aile üyeliği kullanıyoruz 6 kişi toplamda.Papara ile 13 tl ye geliyor aylık,kişi başı 2 tl
smart tv ve pc'ye üyeliğimi girdim gayet de güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 10 Ağustos 2021; 11:51:15 >
En Beğenilen Yanıtlar

ARKADAŞLAR GOOGLE NEDİR ÜCRETLİ MİDİR ÜCRETLİYSE NEDEN ÜCRETLİDİR LÜTFEN SÖYLEYİN |
Benzer içerikler
- tarım kredi sucuk yorumları
- shell yağ değişimi
- morpa kampüs yaz tatili üyeliği
- tod kampanya
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- black friday 2025
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X