Şimdi Ara

Discord, ücretsiz YouTube Premium dağıtıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
6.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senseman62

aylık 2-3 tl için vanced kullanmaya değmez,aile üyeliği kullanıyoruz 6 kişi toplamda.Papara ile 13 tl ye geliyor aylık,kişi başı 2 tl   smart tv ve pc'ye üyeliğimi girdim gayet de güzel  

nasıl ya . aylık 17 tl mi ne çekiyor benden aylardır enayi gibi veriyormuşum demekki

• HardMuz kullanıcısına yanıt
    Papara ile ödersen 26 ₺ çekiyor hemen 13 ₺ geri iade ediyor hesabına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardMuz kullanıcısına yanıt

hocam eşin dostun varsa hemen aile hesabı aç, 5 üye hakkı veriyor, 2 kişi bile kullansan kâra geçiyorsun. arkadaşların da dediği gibi papara iadesiyle aylık kişi başı masrafı 2,6 tl'ye kadar düşürmek mümkün.

• Kodu giremiyorum. Kodu girince direkt olarak ödeme sayfasına atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kredi kartı bilgisi istiyor olur da iptal etmeyi unutursan filan 3 ay sonra para çeksinler diye. O yüzden Papara hayalet kart ile yaptım ben. Kartı doğrulamak için 1 TL çekti Papara kampanyası ile 50 kuruş iade geldi. Yalnız kart kullandıktan sonra iptal oluyor diye mi bilmiyorum normalde o deneme amaçlı çekilen 1 liranın iade edilmesi gerekirken iade gelmedi. 3 aylık 50 kuruş ödemiş oldum yani.

Eğer sizde bu söylediğimden farklı bir durum varsa daha önce denemiş ve aktive etmiş olabilirsiniz premium özelliğini. Tam emin değilim ama galiba bu kod ilk defa premium deneyecek olanlar da işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lethele

hocam eşin dostun varsa hemen aile hesabı aç, 5 üye hakkı veriyor, 2 kişi bile kullansan kâra geçiyorsun. arkadaşların da dediği gibi papara iadesiyle aylık kişi başı masrafı 2,6 tl'ye kadar düşürmek mümkün.

çevremde kullanan tek benim

• den kullanıcısına yanıt

Evet ilk defa kullanımlar içinmiş yeni bir YouTube hesabı açıp etkinleştrmem gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.