|
aldık oyunu bekliyoruz yok mu bir tarih ... |
|

1 Mobil
|
aldık oyunu bekliyoruz yok mu bir tarih ... |
|
i5 13600K - Asus Z690-P D5 - Pure 9070XT - XPG DDR5 2x16 6000MHz - TUF Gaming VG27AQML1A - Sigma L36 Pro 360-W - NZXT C1000 - Montech King Pro 95-W - Razer BlackShark V2 - Razer BlackWidow V3 - Razer Basilisk V2 - Galaxy S24FE
|
|
Çıkmaz ayın son cuması. |
|
Çıkış tarihi ne alaka? oyun zaten uzun zaman önce çıktı hatta çoğu kişi hatim bile etmiştir oyunu çok saçma bir açıklama olmuş alt tarafı güncellemeyle eklenecek bir dil eklentisi çoğu insan için. Tamam emek çok büyük ama yersiz açıklamalarla şova dönüştürmek hiç doğru değil. |
|
|
Adamlar bilgilendirme yapmıyor diye laf yiyorlar, bilgilendirme yapıyorlar yine laf yiyorlar. Şu saçma sapan cümleler yazan insanların hayatında 1 tane şeyi yapmak için adam akıllı çaba göstermediklerine, kendinlerine layık bir iş ortaya çıkarmadıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Muhtemelen yaptıkları işi çok kolay vs zannediyorlar. Otur bekle abi, niye boş yere laf yapıyorsun. 3 gün sonra çeviri çıkınca da "ooo adamsınız, çok iyi çeviri olmuş" gibisinden laflar da yaparlar. |
|
Hayatınız yalakalık olmuş sizin. Ben bilgilendirmeye değil duyuru içeriğine tepki gösterdim. Bekleme kısmına gelince bir önceki sayfada mesajım var zaten beklemek önemli değil benim için sonuçta emek çok büyük saygı duyup beklemek lazım. Tanımadığım kişilerin adamlığını sorgulamam çeviri çıkınca ne överim ne teşekkür ederim sonuçta para karşılığı yapılan bir iş ortada hayır işleyen yok. Ben teşekkürümü bu oyunu orjinal alarak zaten başta etmiş oldum gerisi yapımcının takdirine ve çeviren ekibin gayret ve titizliğine kalmış. Çeviren ekip işini iyi yaparsa ses getirir işlerinin önü daha fazla açılır daha yükselir yoluna bakarlar bizde her defasında Türkçe çıkan oyunları orjinal almaya gayret gösterip teşekkürümüzü her resmi çeviri ekibine etmiş oluruz. |
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |
|
Kraldan çok kralcılardan tiksindiğim kadar pek az kimseden tiksinmişimdir. Boş verin iplemeyin hocam. |
|
Sizler düşüncelerinizi rahatlıkla söyleyebilirken birisi size karşı bir cümle kullandığında ya yalaka oluyor ya da kralcı. Her ikisi de değilim, aksine burada çeviri grubunu korumaya yönelik yazı yazdığımda da bir şey kazanmıyorum. Sizin gibi herkes bekliyor, ben de bekliyorum, ancak sizin gibi herkes boş laflarla doldurmuyor burayı. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Boş lafa değil icraate bakıyoruz. Hayatında gördüğün en iyi çeviri dying light ise konuyu fazla uzatmaya gerek yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şuradaki yorumlara bakın arkadaş ya. Adamlar uğraşıyor kaliteli iş yapıyor işte daha ne istiyorsunuz anlamadım. Bu işlerde tarih veren insanlar elinde olmadan işi aksatınca neler söylendiğini de biliyoruz. O yüzden neden belli olmayan bir şey için tarih versinler. Ondan sonra oyunlara neden Türkçe dil gelmedi diye ağlıyorsunuz, parayla bile çekilecek bir toplum değil bizimkiler, kanser bir kitlesiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexroth -- 30 Eylül 2022; 20:29:52 > |
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |