|
Umarım bu ay çıkar da keyifle oynarız. |
|

|
Umarım bu ay çıkar da keyifle oynarız. |
|
|
|
Locpick ekibi işini düzgün yapan emek veren bir ekip. Kolay sanıyorsunuz değil mi 10 binlerce satırı çevirmek test etmek, hazır etmek. Hani nerede kaldı diye sorarsınız anladım da, abuk subuk yakıştırmalar yapmak neyin nesi yav. Ne kadar ergen çocukça yorum yapar oldu insanlar, hep bir laf sokma derdindesiniz. Bizde aldık oyunu bekliyoruz. insan gibi yorum yapmayı öğrenemediniz, ne yapmak lazım size bilmiyorum ki. Umutsuz vakasınız. Bizim ülkemizde yemin ediyorum çeviri yapanlara Allah sabır versin, kanser bir kitle var bizde. İnsanları nefret ettirdiler artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexroth -- 16 Ağustos 2022; 20:52:11 > |
|
Şu oyunun yerelleştirildiğine sevineceklerine, üstelik bu kadar kısa sürede yerelleştirildi bu oyun, abuk sabuk yorumlar görüyoruz. Yahu Osmanlı alfabesi nedir, hem sabırsız, hem bilgisiz, hem kendi kültürüne ait bir şeyden iğreti gibi nefret eden bir düşünce tarzı. Zaten zannımca, bu tip insanlar lütfen böyle oyunları oynamasınlar, kendilerine uygun çok sayıda Türkçe oyun var, bunlara baksınlar... |
|
Kesinlikle gördüğüm en cahilce yorumlardan biriydi. Oyunun milyon tane kelime içerdiğinden de bihaberdir bunlar. Sanki oynayabileceklermiş gibi çeviri bekliyorlar bir de. |
|
|
Resmi yama iptal mi edilir? Gönüllü çeviricilik değil bu, resmi! Oyun yapımcıları çevirmenlere ücret veriyor. Az yada çok bilmiyorum, anlaşmalarına göre ücret alıyorlar. Forumda 2-3 dengesiz eleştirdi diye işimi bırakacaklar? Buraya bakmazlar bile, steam yorumları vs önemli onlar için. Bence siz de ciddiye alıp pohpohlamayın şu gereksiz tipleri. |
|
Bizim ülkemizde çeviri yapanlar için değil o kanser kitle. Her yerde o kanser kitle o kadar kanser her yeri sarmış. İş hayatında karşına çıkar, forumlarda karşına çıkar, televizyonda karşına çıkar. Kısaca her yerde. Allah kolaylık versin.. |
|
MB/MSI MAG B550 TOMAHAWK,CPU/AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4GPU/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE RAM]/GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16SSD,HDD/Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD, Kingston 120GB HyperX, 3 TB WD 64 bit ,CASE/THERMALTAKE COMMANDER G33 TG 750W 80PLUS , OS/windows 10 Pro,GAMING ACCESSORIES [/b/Logitech F510, F710,KEYBOARD/,Razer BlackWidow 2014,MOUSE/Razer Naga 2014, Goliathus Mat,HEADSET/Kraken 7.1/Monitor/LG 29" 29UM57 ,STEAM ACCESSORIES /Steam Link,Controller
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oyunda 5 milyondan fazla kelime vardı. Bu da demek oluyor ki 2 tane Rdr2, 1 tane de Skyrim'in (metin yükü) toplamı yapıyor. Çeviren ekip kaç kişi acaba? Ekip olarak da azsa eğer uzun sürmesi normal. Daha önce bu oyundaki kadar fazla metin yükü hiç görmedim ve duymadım. Sabırsızlığınızı anlıyorum ama biraz anlayışlı olmaya çalışın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 23 Ağustos 2022; 10:19:29 > |
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|