Şimdi Ara

Disco Elysium (2019) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: psycho90
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
13
Favori
8.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Disco Elysium - The Final Cuttwitter
    “Sevgili dostlarımız Locpick ekibinin Disco Elysium - The Final Cut'ın Türkçe yerelleştirmesi üzerinde çalışmalara başladığını bildirmekten heyecan duyuyoruz. Gelişmeler için @LocpickTR hesabını takip edebilirsiniz.”
    https://twitter.com/discoelysium/status/1470725262920855554


    sonunda geliyor

  • Çeviri stüdyosundan notlar:


    Locpick Game Localization & Audio


    Alıntı

    metni:
    Bu haberi ne kadar beklediğinizi biliyoruz! Sonunda duyurma vakti geldi: Locpick olarak bu hafta itibarıyla Disco Elysium - The Final Cut'ın resmi Türkçe yerelleştirme çalışmalarına başladık! Bir süredir ZA/UM ile devam eden iletişimimiz sonucunda oyunun resmi Türkçe yerelleştirmesine başlamak üzere anlaştık ve vakit kaybetmeden bu gelişmeyi sizinle paylaşmak istedik. Birçoğunuzun bildiği gibi, Disco Elysium son yılların en ilgi çekici hikâyelerinden birine sahip ve hikâyesiyle birçok ödül aldı. Bir milyon kelimeden fazla metin içeren bu müthiş oyunun Türkçesini hayata geçireceğimiz için onur duyuyoruz ve büyük bir heyecan içindeyiz. Disco Elysium'u çok seven, deneyimli oyun yerelleştirme uzmanlarından oluşan ekibimiz Türk oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatmak için kolları sıvadı bile! Bu gerçekten muazzam bir proje olduğu için sizden sabırlı olmanızı rica edeceğiz. Merak etmeyin, çalışmalarımızın gidişatını aylık güncellemelerle sizinle paylaşacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Aralık 2021; 16:46:17 >




  • ölü taklidi yapmayı bırakmışlar oylama yaptıktan sonra hiç bir açıklama gelmemişti.


    ben emindim resmi Türkçe yama geleceği konusunda sonunda açıklama da gelmiş.

  • Zam gelmeden yıl başı indirimlerinde almak lazım o zaman. TR dil getiriyoruz ayağına zam çakmasınlar  

  • Nasıl bir oyunmuş bu böyle dil seçeneğini bekleyeni çokmuş. Hikayesi güzelmiş ve benim içim gitti güzel hikaye hayranıyım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece PC’ye mi gelecek konsollara da gelir mi ki?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt

    resmi çeviri olacağı için konsollara da gelir. ama hemen almamak lazım. lehçe dili bile geldiğinde biraz gecikmeli bir şekilde xbox konsoluna gelmiş. türkçe için nasıl yaparlar bilemedim.



    ----------------



    bu oyunu 13 aralık 2019'da almışım. 2019 iki bin on dokuz!(oyun ekim 2019'da çıktı) kayıtlarda 7.4 saat diyor. sanırım 2 veya 3 saat oynamışımdır toplam, geri kalanı kart düşürmek için açık kalmıştır. bu oyun ilk çıktığında sadece ingilizce dili vardı. adamlar tam 1 yıl sonra diğer dilleri getirmeye başladılar. sonra da anket açtılar. bayağı oylamayla 1. olduk ama 1 sene ses soluk çıkmadı ve 14 aralık resmi türkçe için duyuru yaptılar. valla birkaç ay daha beklerim bu şaheser için. çizimleri, renk paleti, atmosferi geçmişte oynadığım point & click oyunlarını anımsatıyor zaten bir bu bir de grim fandango'ya hayranım.  





  • Epic store da 27 tl ye düşmüş.

  • Türkçe altayazı tahmini ne zaman çıkar acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

    en az 5-6 ayı var bence.

  • Kış indirimlerinde aldım Türkçe altyazıyı bekliyorum oyunu oynamak için. Herhalde baya bekleyeceğiz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de kış indiriminden aldım. 27 TL bedava (artık sigara parası  ). Türkçe gelince başlayacağım, kitap okur gibi oynayasım var oyunu.

  • Kuş bakışı oyunları oynamayı beceremediğim için alıp almamak arasında kaldım ve indirimlerde almadım
    Ama biraz pişman oldum gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sadece sözlerinde durdukları için aldım valla Türkçe dil getiren adamları desteklemek lazım.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    bu oyunda beceremeyeceğim diye bir şey yok, olay tamamen senin skillerinle alakalı. oyunda neredeyse hiç silahla sıkıp ateş etmiyorsun bile, çok nadir yerlerde var sadece. olay sadece skill başka bir şey değil.





    bu arada çeviri ile ilgili yeni güncelleme paylaştılar, oyundaki garip terimlere el atmışlar başta ki en önemli kısım orası bence de, onun dışındakiler zaten düz ingilizce istiyordu. kafadan 7-8 ay var gibi çevirinin bitmesine.

  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim bi oyun ama ceviriye cok var daha ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Locpick Game Localization & Audiotwitter
    “Herkese selam! Disco Elysium'un şubat ayı güncellemesi ile karşınızdayız. Keyifli okumalar dileriz. ☕️️#discointurkish #locpick #gamelocalization https://t.co/m2Bfx178EM”
    https://twitter.com/LocpickTR/status/1493556291268231168
  • Türkçe çevirisin uzun süredir bekliyorum fakat Lockpick'in blog yazılarına göre beklenenden daha uzun sürecek gibi duruyor. İnsanın ana dilinde oynaması gibi yok gerçekten. Türkçe çevirisi geldiği an başlayacağım umarım en kısa sürede tamamlanır. 2022 sonbaharında bekliyorum ben.

  • Oyunu 30 saat oynayıp bitirdim gerçekten bir baş yapıt. İnanılmaz özenli yaratılmış diyaloglar, hikaye ve oynanış çeşitliliği. 1-2 sahnede ağladım resmen en duygu yüklü filmlerde bile zor ağlarım :)


    İngilizceniz varsa türkçesini beklemeyin gerçşi oyunun dili bayağı ağır çoğu yerde sözlükten yardım aldım. Kendinizi çok vermeniz gereken ve iyi anlaşılması gereken bir oyun diğer türlü zevk alamazsınız çünkü bütün olay hikayede.

  • Ya tahmini de olsa bir çıkış tarihi yok mu şimdi? Günü gününe denk getirsinler demiyorum ama misal 6 ay 1 senede mi cikar yoksa en az 2 senesi filan mı var? Bunu söylemek neden bu kadar zor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.