Şimdi Ara

Disco Elysium (2019) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
13
Favori
8.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Disco Elysium (2019) [ANA KONU]

    GELİŞTİRİCİ: ZA/UM
    YAYINCI: ZA/UM
    Tür: Dedektiflik, İzometrik Rol Yapma Oyunu
    Platform: PC (steam ve gog)
    Çıkış Tarihi: 15 ekim 2019
    Steam

    Geliştirici ZA/UM, Disco Elysium'ın 15 Ekim'de Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

    Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre, Disco Elysium "çığır açan bir açık dünya rol yapma oyunu." Oyunda geniş bir yetenek sistemine sahip bir dedektifi yönlendiriyorsunuz ve kahraman mı yoksa kötü bir insan mı olacağınız size kalmış. Detaylı diyalog sisteminde karakterleri sorgulayıp cinayet davalarını çözebilir veya rüşvet alabilirsiniz fakat hatalı seçimlerinizin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda olduğunuzu unutmayın.

    60 saatten uzun bir deneyim sunacağını iddia eden Disco Elysium izometrik kamera açısıyla oldukça hoş bir grafik tarzına sahip. Oyunun müzikleri de indie rock grubu British Sea Power tarafından hazırlanmış.

    _____________________________________________

    2019 The Game Awards'da 4 dalda birden ödül alarak geceye damgasını vurmuştur;

    - En iyi rpg oyunu,
    - En iyi indie oyunu,
    - En iyi hikaye anlatımı/senaryo
    - En iyi bağımsız geliştirici

    ödüllerini aldı.


    kaynak
    _________________





    Disco Elysium (2019) [ANA KONU] Disco Elysium (2019) [ANA KONU] Disco Elysium (2019) [ANA KONU] Disco Elysium (2019) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 24 Ekim de Türkçe dil desteği geliyor!



    Locpick Game Localization & Audiotwitter
    “Herkesin sabırsızlıkla beklediği tarihi duyurma zamanı! Disco Elysium Türkçe dil desteği, 24 Ekim’de geliyor! Son güncellememiz projeye veda niteliğinde, okumanız bizi çok mutlu eder. Keyifli okumalar dileriz! ☕​#discointurkish #locpick #gamelocalization https://t.co/m2Bfx17Guk”
    https://twitter.com/LocpickTR/status/1579425308104880128

    "Herkesin sabırsızlıkla beklediği tarihi duyurma zamanı! Disco Elysium Türkçe dil desteği, 24 Ekim’de geliyor! Son güncellememiz projeye veda niteliğinde, okumanız bizi çok mutlu eder. Keyifli okumalar dileriz! ☕​" ♥




    Locpick Game Localization & Audiotwitter
    “Herkesin sabırsızlıkla beklediği tarihi duyurma zamanı! Disco Elysium Türkçe dil desteği, 24 Ekim’de geliyor! Son güncellememiz projeye veda niteliğinde, okumanız bizi çok mutlu eder. Keyifli okumalar dileriz! ☕​#discointurkish #locpick #gamelocalization https://t.co/m2Bfx17Guk”
    https://twitter.com/LocpickTR/status/1579425308104880128?s=20&t=3EuB0f_6FLDmPo7QsOwKhw
    Herkese göre bir oyun değil bu arkadaşlar. RPG ve FRP aşığı, kitap okumaktan hatta genel olarak okuma eyleminden zevk alan biri değilseniz uzak durun. Klasik, sıradan bir oyun değil bu. Nevi şahsına münhasır bir başyapıt. Sarmıyorsa bırakın. Demek ki size göre değil. Bunları diyorum çünkü, sonra gelip bazılarınız oyun çöp, berbat falan diyerek insanları gereceksiniz. Buna eminim. Lütfen, oyun size göre değilse, sarmıyorsa bırakın ve başka bir oyuna geçin.
  • Oyun dün çıktı. 2 saat kadar oynadım. RPG gibi RPG diyebilirim. Bol diyaloglu oyunları sevenler kaçırmasın. İyi bir İngilizce istediğini belirteyim.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    ilk yarım saat videosunu izledim bende resmen hevesim kursağımda kaldı. rpg gibi rpg evet ama ingilzce gibi ingilizce aynı zamanda. yani oynayabilme ihtimalim yok çok üzüldüm açıkçası çok beklemiştim oyunu.
  • Oyunu 3.5 saat oynadım, çok detaylı ve dolu bir RPG olduğunu çoktan belli etti. Yetenekleri gerçekten akıllıca yaratmışlar ve hepsi farklı bir konuda yardım ediyor, bu kadar farklı yetenek olduğundan da tekrar oynanabilirlik üst düzey çünkü her konuda tek seferde uzman olmak imkansız. Böylesine detaylı RPG oyunları fazla gelmiyor, RPG tanımının bu kadar genişlediği bir dönemde türe sadık, gerçek bir RPG gelmesi şans oldu, üstüne dedektiflik temasının işlenmesi şahane oldu.
  • Yılın rpg si,müthiş yetenek sistemi ve oynanabilirlik.
  • Oyun muazzam, alınacaklar listemde başta ama Türk bir ekibin yaptığı bir oyunda Türkçe olmaması garip. Acaba böyle bir desteğin gelme ihtimali var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz Stygian ile karıştırdınız galiba, bu oyunu yapanlar baya Polonyalıydı.

    Oyun gerçekten muazzam bu arada, çok uzun değil ama ard arda oynatacak bir oyun kendini.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Cidden dediğin gibi😂

    Ama bu oyunu her şekilde oynamak lazım, adamlar yapmış...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun kendine esir ediyor, içerik anlamında son dönemde çıkan en dolu oyunlardan bir tanesi. Çıktığından beri oynuyorum, 10 saati geçti sürem ve oyunda daha anca 2.5 gün geçti, her yeri kurcalayıp ufak tefek şeylerden büyük şeyler çıkarabilmek ve sonrasında olayları birbirine bağlamak çok zevkli. Fakat oyunda para kazanılmıyor, şansıma oyunda yaşanması çok düşük ihtimal olan bir olay gerçekleşti ve neyse ki elim biraz para gördü, o olay olmasa otel odası parasını çıkaramayıp sokaklarda banklarda yatacaktık. Durum o kadar kötüydü ki ayyaşın birinden aldığım çöp torbasıyla yerdeki bira şişelerini geri dönüşüme kazandırarak para kazanıyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 18 Ekim 2019; 14:22:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CheKD

    Oyun kendine esir ediyor, içerik anlamında son dönemde çıkan en dolu oyunlardan bir tanesi. Çıktığından beri oynuyorum, 10 saati geçti sürem ve oyunda daha anca 2.5 gün geçti, her yeri kurcalayıp ufak tefek şeylerden büyük şeyler çıkarabilmek ve sonrasında olayları birbirine bağlamak çok zevkli. Fakat oyunda para kazanılmıyor, şansıma oyunda yaşanması çok düşük ihtimal olan bir olay gerçekleşti ve neyse ki elim biraz para gördü, o olay olmasa otel odası parasını çıkaramayıp sokaklarda banklarda yatacaktık. Durum o kadar kötüydü ki ayyaşın birinden aldığım çöp torbasıyla yerdeki bira şişelerini geri dönüşüme kazandırarak para kazanıyordum.
    Polis forsunu kullansaydın para vermek zorunda kalmazdın.




  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Karakteri yaratış şeklimden olsa gerek o konu hiç geçmedi, kendisi baya ısrarcıydı, kapıyı da açmadı. Şansıma neyse ki 100 Real buldum şimdilik rahatım ola ki sokakta kalırsam yatacak yeri de ayarladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 18 Ekim 2019; 16:47:40 >
  • Az önce bitirdim, muazzam bir oyun yapmış adamlar. ZA/UM'un bir sonraki oyununu dört gözle bekliyorum.
  • Çok merak ettiğim oyunlardan biri ama maalesef ki TR altyazılı olmadığı için oyunun keyfini baltalayacak diye uzak duruyorum Steam'de sürekli gözüme gelip gelip duruyor bu yıl bitti ama 2020'de birileri çevirir de oynarız.
  • Cep telefonundaki Google Translate'in kamera üzerinden çeviri özelliği ile oynanabilir. Hiç İngilizce yoksa zor ama anlaşılmayan bazı kısımlar için telefonu ekrana tutunca çeviri yapıyor mu diye denedim de anlaşılır seviyede yapıyor. Okunacak yazılar da akıp gitmediğinden bu şekilde İngilizce'nizi de geliştirir biraz çabalarsanız.
  • Ps4e bekliyorum. Ödül listelerinde aday olarak gördüğüm için haberim oldu böyle bir oyundan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence GOTY.
  • Oyun gerçekten çok güzel fakat bir şeyleri okumaktan yorulup ara verdim.Oynayın, oynatın.
  • 2019 the game awards da 4 dalda birden ödül alarak gecye damgaaını vurmuştur. Beklentilerimin de üstünde bir tören oldu.

    2019 un;

    En iyi rpg oyunu,
    En iyi indie oyunu,
    En iyi hikaye anlatımı/senaryo
    En iyi bağımsız geliştirici

    Ödüllerini aldı.

    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yilin_Oyunu_Sekiro_Shadows_Die_Twice-98020.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.