kolayı 15 sene boyunca her hafta,yazın ıse hergun ıcerdım 32 dısın 25 tanesı çürüdü...bunların bazısı kırıldı,aralardan bırlesım yerınden curudu,kımısı ust ortasından curudu saglam 7 dıs kaldı vede 25 dısın ıcı oyuk,hatta ıcındekı ılacın etkısı gecınce yenıden ıkıncı tur oyuldu bazen ard arda dıscıye gıttım,oda kurtarıcam derken elı zor gıren yerde bıle dısı cekmedı zor yaptı en sonunda dıscı dedıkı,tanıdık oldugundan vede oydukca oyup parasını alıp,en sonunda dıslerın cekım asaması yaklastıgı ıcın ıyılık yaptı dedıkı kola vs ıcme bırak onlar bu hale getırıyor dedı,bende yoruldum para ard arda gıttıgı ıcın kolayı tamamen bıraktım yazın bıle ıcmedım su an 5 sene odu hala dısler saglam duruyor,agrı vs yok nazar deymesın..dısı ıkı uc gunde bır gece fırcalarım tamamdır bastan ıcmeseydım hepsı saglam kalırdı |
dişçim doğru söylemiş,dişi çürüten kola

-
-
hadi yaa
isvec ve finlandiya konusu daha heyecanli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kola sadece dişi çürütmüyor. kola kimyasal bir atıktır.
içinde bulunmayan pislik yoktur.
kendisine saygısı olan kola alkol sigara tüketmez. hiçbirinin gerçek bir keyfi yoktur. kendinizi yok etmek içindir bunlar. frekansınızı düşürür auranızı tıkar ve baskılar. ama kime anlatıyorum ki primatlarla yaşıyoruz zaten
-
Kola dişi bildiğin eritir. Küçültür.
-
Ben de vize haftası her gün 1.5 litre icerdim sonuç kanal tedavisi
2 yıl önce gittim dişlerin yarısı gitmişti çok kola içiyorsun dedi görür görmez. zirkon kaplattım 13bine. hiç fırçaladığım yok bembeyaz memnunum. şimdiye 30-40bin olmuştur gerçi. yine de kredi çekip yaptırırdım
-
hocam şekerli kolamı içtin ? bende kolaya başladım bırakayımmı
-
Ayraniç...
hocam antidepresanı bıraktım daha beter oldum napcam
-
dişleri verdiği zararı görmüşsün amma, iç organlarına damarlarına ciğerine verdiği zararı ne zaman görürsün belli olmaz.. şeker hastası olmassan öp başına koy
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X