Şimdi Ara

Dis teli taktirdim yemek yiyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün dis teli taktirdim sadece üst dişlere. Eve geldim bir ağrı sızı yoktu hatta balık yedim çorba içtim hicbirsey yoktu ama biraz önce akşam yemeğini yerken en ufak issirmada bile dişlerim kopacak gibi oluyor ağrıdan bağırıyorum sadece çorba içebiliyorum çok açım ama bisey yiyemiyorum ekmeğin bile yumuşak taraflarını ıssiramiyorum o kadar kötü şuan taktirdigima pişman oldum resmen cene geriligi icin taktirmistim bari dis fircalayayim dedim onda bile aciyor ne yapabilirim bu ağrı ne zaman geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu izle rahatlarsın

• bir hafta o ağrıyı çekeceksin,her ay veya 2 ayda bir dişciye gidip telleri sıktırdığn zaman başa döneceksin,her ayın ilk haftası bana zehir oluyordu 2 sene tel kullandım..bide benim üst çene dar diye saçma sapan bi aparat daha kullandım doğru düzgün konuşamıyordum bile...

Dis teli taktirdim yemek yiyemiyorum
  • Tel deneyimim yokta taktıranlar birkaç ay zaten sadece sıvı gıda alması gerekmiyo mu brocan,hekim anlatmıştır gerçi sana ben yanlış biliyo da olabilirim

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam yalnız bi iki sorum var şu sıralar kilo almaya çalışıyordum ve iyide aldim yaklaşık 8 kilo fakat dis teli kilo almama bir engel olur mu acaba zaten boks yapıyordum şimdi yapamayacağım galiba diğer sorumda dişler sallanibiliyormus arada o sıkıntı çıkarır mı çok

• Neduun N kullanıcısına yanıt

Hocam sadece sert şeyler yememem konusunda uyardı yumuşak şeyler yiyebilirsin sıkıntı olmaz dedi makarna gibi

• Yeni taktırdın ya dişler yerinden oynadı o yüzden dipleri hassas

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yiğitttefee kullanıcısına yanıt

kilo almada biraz sıkınttı olur sakın boks vs kavgaya karışma ben ağzıma yumruk yediydim teller iç dudaklarıma girdi ayıramadım bileDis teli taktirdim yemek yiyemiyorum 

• Eyvallah hocam

• İlk 1 hafta çok acıyor sonra alışıyorsun. İlk hafta yumuşak şeyler yemeye çalış rahat ol alışıyorsun.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

Sağol hocam eyvallah

• İlk gün 5x ağrır.,

İkinci gün 4x.

Üçüncü gün 3x

Dördün gün 2x.

Beşinci gün ağrımaz.

Ağrı geçer ama 1-2 hafta yemek yerken zorlanırsın sonra o da geçiyor.

• Uzun bir süre tel taktım hem altta hem üstte

İlk hafta sıvı gıdalar ile beslenmen gerekiyor çorba ekmek doğra o şekilde asitli şeyler içmek sakız çiğnemek elma kuruyemiş yemek yasak ( parça parça bölerek yiyebilirsin ancak dişlerinle ısırarak bir şey yemeyi deneme ufak parçalara bölerek yemek ye ) bir kaç ay sonra alışırsın , her doktora gittiğinde teller sıkıldığında o ağrı olacak ama bir süre sonra alışıyorsun zaten ,

• 3-5 güne geçer. Her ay tekrarlanır ama sonrakilerin alışması daha kısa sürer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçiyor merak etme

• Geçiyor merak etme ama şunu söyleyeyim: Ben diş telinin verdiği acıdan zevk alıyordum resmen. Dis teli taktirdim yemek yiyemiyorum Biraz mazoşistlik var bende galiba. Kontrole gittiğimde telleri sıkıyordu, o zaman da yine acı oluyordu ve çok hoş oluyordu. Dis teli taktirdim yemek yiyemiyorum  Çektiğin acıya değiyor merak etme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.