Şimdi Ara

Diş Teli takıcam kilo almamı engeller mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok zayiftim 15 kilo aldım sporla birlikte ve almam gereken kilolar var.bi yandanda evde kas felan yapmaya çalışıyorum .simdi ben dış teli takarsam herşeyi yiyemiycem sanırım.yine kilo vermek istemiyorum

yaş 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya muhtemelen verirsin cunku bir sure yiyecegin yemekler kisitlaniyor, mesela benim arkadasim var doner yiyemiyor en basitinden, sen yine bazi yiyeceklerle dengeleyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tanga

Ya muhtemelen verirsin cunku bir sure yiyecegin yemekler kisitlaniyor, mesela benim arkadasim var doner yiyemiyor en basitinden, sen yine bazi yiyeceklerle dengeleyebilirsin

off herşeyim sorun herseyim.güzel bi yanim yok allahım ben bu dünyaya aci çekmek icinmi geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Ya muhtemelen verirsin cunku bir sure yiyecegin yemekler kisitlaniyor, mesela benim arkadasim var doner yiyemiyor en basitinden, sen yine bazi yiyeceklerle dengeleyebilirsin

off herşeyim sorun herseyim.güzel bi yanim yok allahım ben bu dünyaya aci çekmek icinmi geldim

Bozma moralini bazilarina yakisiyor tel :D

• Sadece kola içmen ve elma ısırman önerilmez ama kola içsen de bişey olmaz. Spor yapan adam zaten kola içmemeli orası ayrı mesele de , herşeyi yiyebilirsin merak etme. Ağlamana gerek yok genç.
  • quote:

quote:

quote:

Bozma moralini bazilarina yakisiyor tel :D

üstte nerdeyse agzimdan firlayacak 2 tane vampir dış var.doktor dediki bunları çekicez :( bide dişleğim sanki biraz.oralarida torpulucek galiba.

• tamam yediklerinin bir kısmı engelleniyor ama ona göre bir program illaki çıkartılır bence dert etme dişlerin düzgün olsun ben taktırmadım şimdi nasıl düzeltirim diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş teli fiyatları ne kadar?
    2 yıl önce açıldı
    Bana Diş Macunu Önerin :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Sadece kola içmen ve elma ısırman önerilmez ama kola içsen de bişey olmaz. Spor yapan adam zaten kola içmemeli orası ayrı mesele de , herşeyi yiyebilirsin merak etme. Ağlamana gerek yok genç.

tesekur ederim umarım öyledir. alah bilir kaç 10 sene felan kalır rekor kirarim :/

• Aynen mutlaka yarari olacaktir yani.

• kardeşim midene kelepçe takmıyorsun diş teli alt tarafı . tabi ki herşeyi yersin sadece kuruyemiş yerken sıkıntı çıkartır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

tamam yediklerinin bir kısmı engelleniyor ama ona göre bir program illaki çıkartılır bence dert etme dişlerin düzgün olsun ben taktırmadım şimdi nasıl düzeltirim diye düşünüyorum

peki sence geç kaldım mi? 6 yasında felan takan var

• Bi'şey olmuyor ben de taktırcam ama çok korkuyorum.
    Arkadaşımda takılı elmada ısırıyor dönerde yiyor kolada içiyor.
    Ama dikkat edersen dişlerinin duzelmesi o kadar hızlı oluyor.

• Benimde dişler yamuk ben diş yaptırmayı düşünüyorum teli bir takarım 5 yıl falan kalır uğraşamam.

• quote:

Aynen mutlaka yarari olacaktir yani.

sence çok yakışıklı olurmuyum :D

• Cok yakisiklidan kastina bagli( yuzun tasirsa teli olur ayrica yuzunu gormedim :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

Benimde dişler yamuk ben diş yaptırmayı düşünüyorum teli bir takarım 5 yıl falan kalır uğraşamam.

kendi disin gibisi yok

• quote:

Cok yakisiklidan kastina bagli( yuzun tasirsa teli olur ayrica yuzunu gormedim :D:D

yok bittikten sonra

• Mutlaka duzelirsin :D suphen olmasin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

tamam yediklerinin bir kısmı engelleniyor ama ona göre bir program illaki çıkartılır bence dert etme dişlerin düzgün olsun ben taktırmadım şimdi nasıl düzeltirim diye düşünüyorum

peki sence geç kaldım mi? 6 yasında felan takan var

20-21 yaşında takmaktan çok daha iyidir emin ol

• Tel takıyorum sadece fındık ceviz cips gibi sert şeyler yemen ve asitli içecek içmen yasak yani fındık ceviz cips yiyorum bir şey olmadı teller hala sağlam sadece asitil içmiyorum o kadar tek fark bu yinede bunları hart hurt yeme dikkat et

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.