Şimdi Ara

Diş teli hakkında (Özel mi Devlet mi ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçemin fazla olduğunu söyleyemem. Şimdiden devletten randevu almalı mıyım yoksa sonradan pişman olmamak için özel'i mi tercih etmeliyim. Yaşım 17 yardımcı olur musunuz

• Randevu al bence. Büyük kızım şu anda tedavi görüyor.. Tedavisi iki seneyi geçti, bitmek üzere... Randevu alıp 21 ay bekledik sıra geldi.. 1050 TL ya mâl oldu şu anda... Üniversite hastahaneleri biraz daha iyi.. Mali durumunuz iyiyse ve acilse özele, değilse hemen gecikmeden randevu alın... Geçmiş olsun..

Orijinalden alıntı: merakli76

Randevu al bence. Büyük kızım şu anda tedavi görüyor.. Tedavisi iki seneyi geçti, bitmek üzere... Randevu alıp 21 ay bekledik sıra geldi.. 1050 TL ya mâl oldu şu anda... Üniversite hastahaneleri biraz daha iyi.. Mali durumunuz iyiyse ve acilse özele, değilse hemen gecikmeden randevu alın... Geçmiş olsun..

Hocam randevuyu nasıl ve nereden almıştınız yardımcı olabilir misiniz yaşım 17 oldu geç mi kaldım
  • Yok geç değil. Ama sınırda olabilir. Araştırmak lazım, yakınınızdaki bir diş hekiminden detaylı bilgi alın.. Kocaeli Körfezdeyim ben, Üniversite Hastahanesine randevu almıştım 2012 de- telefonla , 2014 Ağustos'tan beri her ay bir kez gideriz hastahaneye..

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

Özelde yaptır maddi durumun yoksa.Dolar kurunun artışından dolayı 7-8 bin liraya çıkar tedavin bence

Maddi durumun yoksa özelde yaptır yazmışsınız. Yani her türlü özele git, mi demek istiyorsunuz hocam :)

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

Özelde yaptır maddi durumun yoksa.Dolar kurunun artışından dolayı 7-8 bin liraya çıkar tedavin bence

Maddi durumun yoksa özelde yaptır yazmışsınız. Yani her türlü özele git, mi demek istiyorsunuz hocam :)

Malesef evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlette kaplama diş yaptırdım. Bazen ağrı yapıyor sırf bu ağrıyı çekmemek için özelde git adam akıllı ilgilenen yerde yaptır. Aslında kaplamayı yapan doktor da iyiydi ama sanırım kaplamanın oturduğu kök ince olunca ağrı yapıyor.
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni; Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Devlette kaplama diş yaptırdım. Bazen ağrı yapıyor sırf bu ağrıyı çekmemek için özelde git adam akıllı ilgilenen yerde yaptır. Aslında kaplamayı yapan doktor da iyiydi ama sanırım kaplamanın oturduğu kök ince olunca ağrı yapıyor.

Hocam zirkonyum mu yaptırdınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Devlette kaplama diş yaptırdım. Bazen ağrı yapıyor sırf bu ağrıyı çekmemek için özelde git adam akıllı ilgilenen yerde yaptır. Aslında kaplamayı yapan doktor da iyiydi ama sanırım kaplamanın oturduğu kök ince olunca ağrı yapıyor.

Doğrudur hocam zirkonyum kaplama yapıldı. Mesajı yazdığım gün ağrı vardı şimdi yok. Üzerine sert baskı yapınca ağrı yine oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Doğrudur hocam zirkonyum kaplama yapıldı. Mesajı yazdığım gün ağrı vardı şimdi yok. Üzerine sert baskı yapınca ağrı yine oluyor.

Hocam devlet hastaneleri zirkonyum yapıyor mu? Birde kaça yaptırdınız?

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved

• özel hastane hatta özel muayenehane ama küçük tüyo vereyim eğer yakınlarında üniversite hastanesi varsa ordaki proflar genelde 100tl gibi fiyata muayene yapıyorlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.