Şimdi Ara

Diş teli fiyatları ne kadar ortalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu şeffaf olanlar var ya yeni olanlar. ne kadar tutar tahmini. istanbul anadolu yakası ve gebze civarı arıyorum.

Şeffaf tel ; 1000-1500 dolar civarı tutar diye tahmin ediyorum. (Özel kliniklerde)

Plak için emin değilim. Çok yüksek fiyatlar çıkabilir. Pahalı bir şey olduğunu biliyorum. Ama asla tavsiye etmem. Plak temizliği tel temizliğinden daha zor bana göre diş teli ile yemek yiyebilirsin ama plağı çıkarmak zorundasın. Çıkar temizle yemek ye diş fırçala geri tak bunu yapmazsan kokmaya başlıyor vs temizliği çok uğraştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle gecmis olsun daha 2 hafta önce Ankarada 40 bin tl ye taktırdım. Standart metal braket için bu. Şeffaf (invisalign) cok pahalı ve disci onermedi. Cunku son plağı hayat boyu takıyormussun ve sonradan bozulma sikayetleri olusmus. Pazarlama teknikleri sayesinde her yerde cok yaygın ve cok iyi kar bırakıyormuş. O yüzden popülermiş.
    Dis teli fiyatı senin dislerinin durumuna yani tedavinin gereksinimine göre cok degisir. Ornegin benim tedavim 2 yıllık tedavi gerektiriyor ancak 1-1.5 yıllık tedavi ile hallolacak olsa fiyat daha inebilirdi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.