Şimdi Ara

Günde 50-100 saç dökülmesi normal deniliyor AMA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yine saçıma jöleyi basıp aynaya bakıp "- Allah kahretsin bugün yine çok yakışıklıyım..." dedikten sonra çıktım dışarı.Akşam vakti eve geldim şöyle bir uzanıyım dedim uzanmadan da saçları bi yıkayım dedim.Lavabo tıkanmış tesadüfen.Farketmedim lavabonun tıkanıklığını eydim kafayı lavaboya güzelce yıkadım kafamı bir kaldırdım ne göreyim yaklaşık 30-40 tane saç teli su yüzünde yüzüyor.Sonra bi anda heyecanlandım saçlarım mı dökülüyor? Allah'ım benim bu su üzerinde yüzen saç telleri diyerek koştum bilgisayarın başına

Şaka bir yana internetten biraz araştırma yaptım günde 50-100 kadar saç dökülmesi normal deniliyor.Rahatsız edici biçimde saç dökülmesi yaşayan arkadaşlar gerçekten günde 100 tel üzeri saç teli bırakıyorlar mı? Bana göre 50-100 fazla gibi.Sizce?

• normaldir o kadar dökülür.yenisi çıkıyo.ama saçın özelligine göre deyişiyor.mesela kısa sert sık saçın varsa dökülmez ama ince zayıf seyrekse dökülme ihtimali fazla. tabi genetik ailede kel varsa yandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeliBaba42

evet normal ama uzadıkça haliyle daha belli oluyor. benim saçlar da uzun sayılır görüyorum lavaboda arada. kısayken de aynı şekilde dökülüyodu sonuçta belli olmuyodu sadece. saçı kesince dökülmesi azalır diye bişey de yokmuş zaten buralarda okumuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 11 Aralık 2007; 0:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

evet normal ama uzadıkça haliyle daha belli oluyor. benim saçlar da uzun sayılır görüyorum lavaboda arada. kısayken de aynı şekilde dökülüyodu sonuçta belli olmuyodu sadece. saçı kesince dökülmesi azalır diye bişey de yokmuş zaten buralarda okumuştum

Alıntıları Göster
    ben de araştırdım mevsimsel dökülme olurmuş sonbahar-kış aylarında normal dediler.yaz gelsin düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

Alıntıları Göster
    nbrrr kel?

(diyeceğiz yakında):P

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

ben de araştırdım mevsimsel dökülme olurmuş sonbahar-kış aylarında normal dediler.yaz gelsin düzelir

Alıntıları Göster
    Benim 50-60 tane dökülüyoo Maşallah Firca Gibi : Yalan Seyreldi Kelliğe İlerliyom...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Alıntıları Göster
    Merak etme bende günde 200 e yakın saç dökülüyor yıllardır ama hala eşşek gibi saçlarım var tabi bu genetik bişey bunuda unutmamak lazım her insanda aynı olmayabilir ama genelde öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradlania -- 11 Aralık 2007; 0:15:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cradlania

Merak etme bende günde 200 e yakın saç dökülüyor yıllardır ama hala eşşek gibi saçlarım var tabi bu genetik bişey bunuda unutmamak lazım her insanda aynı olmayabilir ama genelde öyle

Alıntıları Göster
    benim saçları bi görseniz hani tarak geçmez derler ya o derece sabahları saçları düzelteceğim diye ne çekiyorum

• quote:

benim saçları bi görseniz hani tarak geçmez derler ya o derece sabahları saçları düzelteceğim diye ne çekiyorum

Alıntıları Göster
    Benimkiler Dökülüyo Ama Hiç Üzülmüyorum... Olum düşünsene Bruce Willis Gibi Adamım Manyak Karizma Olurrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melrin -- 11 Aralık 2007; 0:22:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

Benimkiler Dökülüyo Ama Hiç Üzülmüyorum... Olum düşünsene Bruce Willis Gibi Adamım Manyak Karizma Olurrr

Alıntıları Göster
    Şimdi Böleyim Ama Yanlar Birazdaha Az Dökük

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Melrin

önemli olan kaputun altında ki sıfat varsa zaten saç nasıl olursa olsun farketmez

• quote:

Şimdi Böleyim Ama Yanlar Birazdaha Az Dökük

Alıntıları Göster
    günde 50-100 arası saçım döküLüyordu.. korktum araştırdım normaLmiş..
    harbiden de normaL ..2 senedir aynı seyi yasiyorum ..sacLarim oLdukca sik, afro oLcam yakinda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fiLdisi

günde 50-100 arası saçım döküLüyordu.. korktum araştırdım normaLmiş..
    harbiden de normaL ..2 senedir aynı seyi yasiyorum ..sacLarim oLdukca sik, afro oLcam yakinda :)

Alıntıları Göster
    Dökülme normalde alttan yenisi gelmiyorsa sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Dökülme normalde alttan yenisi gelmiyorsa sakat.

Alıntıları Göster
    Banada normal dediler ama alnımda açılma başladı.Keşke jöle kullanmasaydım dedim..
  • Aman jole yerine kolonya kullanmayın. Babam kullanmış. 45 yaşında saclar bembeyaz. Gören dedem sanar. Joleyide kullanmayın. Saclarınız yumusak ise,suyla tarayın.. Yada en iyisi avonda satılan şekillendirici sprey (Not: Bayanlar için fakat daha fazla işime yaradı.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDarTheMan

Aman jole yerine kolonya kullanmayın. Babam kullanmış. 45 yaşında saclar bembeyaz. Gören dedem sanar. Joleyide kullanmayın. Saclarınız yumusak ise,suyla tarayın.. Yada en iyisi avonda satılan şekillendirici sprey (Not: Bayanlar için fakat daha fazla işime yaradı.)
    Gercekten jole kullamayin arkadaslar.Bende zamanida cok kullandim ve baya bir sacim dokulmustu.
    Lanet bir sey gercekten.Su an ben sac uzatiyorum ve hergun bakim yapiyorum ilerde cok guzel saclara sahip olucagim.(omuz hizama geldi zaten suan)
    Size tavsiyem bakimini aksatmayin ve gercekten jole kullanmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorunluders

Gercekten jole kullamayin arkadaslar.Bende zamanida cok kullandim ve baya bir sacim dokulmustu.
    Lanet bir sey gercekten.Su an ben sac uzatiyorum ve hergun bakim yapiyorum ilerde cok guzel saclara sahip olucagim.(omuz hizama geldi zaten suan)
    Size tavsiyem bakimini aksatmayin ve gercekten jole kullanmayin.

Alıntıları Göster
    saçlarım çok sert.Jöle kullanmadan, hele bir de saçlar uzayınca doğal haliyle sokağa çıksam beni gören herkes kaçar.İnsanları bırak kedi köpek tüm hayvanlar alemi cıyak cıyak kaçarlar. Her akşam yıkayıp her sabah tekrar kullanıyorum jöleyi.Bir de adi jöle daha çok saç döker diyorlar.Hangisi adi hangisi kaliteli nereden bileceğiz?

• quote:

saçlarım çok sert.Jöle kullanmadan, hele bir de saçlar uzayınca doğal haliyle sokağa çıksam beni gören herkes kaçar.İnsanları bırak kedi köpek tüm hayvanlar alemi cıyak cıyak kaçarlar. Her akşam yıkayıp her sabah tekrar kullanıyorum jöleyi.Bir de adi jöle daha çok saç döker diyorlar.Hangisi adi hangisi kaliteli nereden bileceğiz?

Alıntıları Göster
    saç dökülmesi genetik bir durum maalesef. jöle ise bu durumu artırıyor. jöle yerine vax kullanmayı tawsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

saç dökülmesi genetik bir durum maalesef. jöle ise bu durumu artırıyor. jöle yerine vax kullanmayı tawsiye ederim.

Alıntıları Göster
    hocam ben yenı bısey buldum sacı yıkayıp fonledıkten sonra elınle seklı ver spreyı o bolgeye sık ver sık ver sık sonra waxla hafıf rotus yap hem ıkı uc gun ıdare eder spreyden dolayı hemde hersabah sekıl vermek ıcın ugrasmazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.