Şimdi Ara

Diş Protez nasıl bir bölüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turgut Özal tam burslu diş protez kazandım. Bu bölüm nasıl bir bölümdür geleceği var mı, maaşı iyi midir, okuması kolay bir bölüm müdür ? Lisans mezunuyum yüksek lisans yapmaktayım 2013 ösys sınavında bu bölümü kazandım herkes iyi dedi bu bölüme ama sizce nasıl bir bölümdür ? Ayrıca Turgut Özal üniversitesi nasıl bir üniversite onu da bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim :)

BODY: Canon 70D, LENSLER: Canon 50mm, Canon 18-135 STM, EKİPMAN: Lowepro Video Fastpack 250 AW
  • Turgut Özal üni. hakkında bilgim yok ama Diş Protez Teknolojisi bayaa iyi bi bölüm. Protez tasarlama yapma gibi bi işti. Geleceği olan bi meslek. Zaten diş bu yani, ölmeyen bi meslek bu yüzden.

BODY: Canon 70D, LENSLER: Canon 50mm, Canon 18-135 STM, EKİPMAN: Lowepro Video Fastpack 250 AW
  • kortizol kullanıcısına yanıt
    ne yaptın istanbul ünide tutabilir ondan soruyorum iş imkanı nasıl
  • 2 YIL OKUDUKTAN SONRA BİM VEYA A 101 E GIRME GARANTİSİ VEREN BİR BÖLÜM . ÜSTELİK OKULU BIRAKMAZSAN EĞER ÇÜNKÜ SANILDIĞI GİBİ DEĞİL KESİNLİKLE ÖNERMEM ÇOK İYİ ATAMALI DİĞER SAĞLIK BÖLÜMLERİ VARKEN NEDEN EL İŞİ GEREKTİREN MASRAFLI BİR BÖLÜME GİTMEK İSTERKİ İNSAN , İŞ FALAN YOK YANİ ATAMA FALAN BEKLİYORSANIZ HAYAL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.