Şimdi Ara

Diş macunları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır sensodyne çok yönlü koruma kullanıyorum fakat ürünü değiştirmeyi düşünüyorum.Diş ve diş etim de herhangi bir problem yoktur.Genel temizlik olarak günlük kullanabileceğim bir diş macunu arıyorum.

Ayrıca çoğu diş macununun kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini okuyorum.Bir ara splat blackwood kullandım ve günlük kullanımda biraz kanama yaptığını okumuştum ve evet gerçekten biraz kanama yaptıktan sonra bu ürünü sadece geceleri kullanıyordum.Gündüz de normal diş macunumu kullandığım için sorun olmuyordu ve daha sonra splat kullanmayı bıraktım.

Sizce sensodyne çok yönlü koruma ya devam etmeli miyim.?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arm&hammer hassas dişler icin olanini kullaniyorum. İcerisinde karbonat var ve bunun tadi size geliyor. Hafif karbonat hafif tatlı bi tadi var. Sahsen ben tadini cok begeniyorum. Ayrica dis beyazlatma etkili oldugu için almistim ve beyazlatiyor diyebilirim. Diger dis macunlarina nazaran kopurmuyor ama dislerinizi fircaladiktan sonra temizlik hissini cok rahat aliyorsunuz. Ben de sizin gibi dis macunumu degistirmek istiyordum, kampanya halinda alip stok yaptigim dis macunlarin bitmisti. Rossmandan deneme amacli 7-8 tane dis macunu aldim ve arm and hammerdan baya memnunum su anlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunu kullanıyorum beyazlatması çok iyi.Tadı acı biraz ama deneyin derim

• Foto gelmemiş birazdan atarım

• Diş macunlarının hepsi aynı aşağı yukarı.
    Sürekli beyazlık için asitli içecek ve alkol tüketmeyin. Çay kahve içmeyin.Düzenli olarak her yemekten sonra dişinizi fırçalayın.Başka yolu yok. Yıllardır bu işin içindeyim...

• Hazır konusu açılmışken ben de sorayım. Signal white now forever white kullanıyorum açıkçası hiçbir farkını göremedim diğer diş macunlarından. Ayrıca içindeki o mavi boya çok gereksiz bir şey. Önerebileceğiniz doğal ve beyazlatıcı etkili diş macunu var mı?

• Karbonata limon sıkıp yeteri kadar macun kıvamına getirip kullanın en doğalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misvak VS Diş Macunu
    10 yıl önce açıldı
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyüp sabri tuncer propolisli ve dk dent diş macunu kullanıyorum aşırı köpürmüyorlar fırçalama esnasında dilinizi yakmıyor diğer market markaları gibi ağızda ağır tat bırakmıyorlar benim için önemli olan bu ağır kimyasallar barındırmamaası, beyazlatma etkinliğini soracak olursanız bugüne kadar hiçbir markanın tam beyazlattığını görmedim.
  • Bugün bu ürünü aldım doğal ve vegan birkaç kullanımdan sonra görüşlerimi paylaşacağım.

Diş macunları hakkında

• Migros'dan Biomed marka diş macunu almıştım ancak henüz kullanmadım.%98 doğal olduğu yazıyor.

www.migros.com.tr
    Biomed Propoline Diş Macunu 100 Ml - Migros
    https://www.migros.com.tr/biomed-propoline-dis-macunu-100-ml-p-20719db
  • limon sıkma diş minesini yok eder bizim millet doğallık adına her saçmalığı yapıyor.
  • Bende de Sensodyne çok yönlü var hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum. Bu konunun açılması iyi oldu, geçenlerde bende bir konuda yazmıştım cevap veren yoktu. Diş etlerim sıkıntılı biraz. Bana göre bir şey arıyorum.

Beyazlatma gibi şeyleri asla aramıyorum, mümkünse de beyazlatıcı bulunan macun önermeyin bana lütfen. Onların dişleri daha çok aşındırdığını düşünüyorum. Ki zaten benim derdim diş etlerim beyazlık umrumda değil.

Şu Paradontax nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Aralık 2019; 5:26:37 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Diş ve diş etlerimde hiçbir problem yok çok şükür.Günlük temizlik açısından mecbur fırçalıyorum.

Bende sensodyne çok yönlü koruma kullanıyordum fakat ürünün içeriğinin değiştirildiğini düşünüyorum ve şikayetvar da bununla ilgili birçok şikayet okudum.

Kutunun üzerinde ekstra beyazlatıcı etkili yazan hiçbir macunu almıyorum,almam.Beyazlık demek ekstra kimyasal demek.

Bizim halkımız biraz da ucuza kaçaraktan isimi duyulmamış veya tanınmış markaların en ucuz ürünlerini kullanıyor.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Zamanında kullanmıştım, cok memnun kalmistim ancak acı bir tadi vardi.

• ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    3-4 çeşidi var bulgar gülü yağı ve aloe vera karışımlı olanı aldım.Sanırım birde biberiye özlü olanı vardı o ürünü kullanmış olabilirsin.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat etmedim de sade olaniydi galiba onu hatirliyorum.

• ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    En güzel yanı aromanın bitkinin özü olması.

Kömürlü olanda var o da beyazlatıcı etkili fakat ben bunu aldım.

• a101 de ipana hassas koruma 4,75₺ olmuş 2 kutu aldım
    şansıma bu sabah dolgum düştü ve açılan delik sızı yapmaya başladı
    ipana ile fırçaladım sorun kalmadı

• Yukarıdaki arkadaşın zıttı bir yorumda bulunayım ben de. İpana ve signalin neredeyse tamamı ile bazı colgate macunları kadar kalitesiz az macuna rastladım. Ucuz ve reklam yapmış markalar olmaları haricinde bir esprileri yok bence.

Şu an sensodyne kullanıyorum. Başka bir konuda bi arkadaş rossmandan produkent pembe olanını önerdi. Alman malı bir üründü. Aldım denedim ancak memnun kalmadım. Beyazlatma etkisi sebebiyle önerilmişti. Çok sarı dişlerim yok, sigara kahve tüketen biri de değilim ama hani değişiklik olsun diye almıştım.

Sensodyne haricindeki diş macunlarında farkettiğim bir durum şu. Beyazlatma etkisi daha fazla vs deniliyor ancak sensodyne ile sabah dişlerinizi fırçaladığınızda akşam eve gelene kadar herhangi bir kir oluşumu hissetmezken diğer macunlar fırçalamadan 3 4 saat sonra dişlerinizde bir kir tabakası oluşturuyor. Daha doğrusu kir tabakasının oluşumunu engelleyemiyor. Bunu dilinizle rahatça hissedebiliyorsunuz. E kir oluşup akşam yine fırçaladığınızda psikolojik olarak dişlerinizi daha beyaz hissediyorsunuz.

Paradontax denedim ama ciddi anlamda aşırı kötü bir tadı var. Temizlikten çok midemi bulandırıyor fırçalama sırasında. Alışınca geçiyor falan diyolar ama böyle kötü bişeye alışası gelmiyor insanın.

Başka tavsiye varsa ben de yararlanabilirim

• Sensodyn f
    Paradontax
    Sensodyn onarim onleme
    Colgate pro hassasiyet kullandım

Ha hangisi derseniz ya sensodyn f ya da colgate pro hassasiyet onarim onleme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.