Şimdi Ara

Diş macunları hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Paradontax
    Sensodyn onarim onleme
    Colgate pro hassasiyet kullandım

Ha hangisi derseniz ya sensodyn f ya da colgate pro hassasiyet onarim onleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    İpana,signal ve sensodyne ürünlerinin yorumlarını okuduktan sonra gerçekten diş macunlarından soğudum.Yukarı da paylaştığım ürünü deneyebilirsin.

Ayrıca splat ve rocs öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paradontax 8 li korumayı kullanıyorum. Memnunum.

• Dün watsons a gittim ve yeni bir organik macunla daha tanıştım.

L’angelica markasına ait birkaç ürünü bulunduran bu macunu inceleyebilirsiniz.

• Önemli olan fırça arkadaşlar. Macunun pek bir numarası yok. Fırçayı kaydırsın, florür olmasın bir de ambalajında yeşil damga olsun yeter. Gerisi teferruat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurchik

Önemli olan fırça arkadaşlar. Macunun pek bir numarası yok. Fırçayı kaydırsın, florür olmasın bir de ambalajında yeşil damga olsun yeter. Gerisi teferruat.
    O ambalajdaki etiketin rengi hicbir seyi anlatmiyor. Kesme makinesi kameradan rengi algilatip oradan tüpü kessin diye o renkler var. Florur konusuna bende katiliyorum ama dişçiye sordum sana bir sey yapmaz dedi.

• eyüp sabri tuncer'in diş macununu tavsiye ederim. paraben içermiyor ayrıca florür yok.
  • Paradontax veya Colgate

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

eyüp sabri tuncer'in diş macununu tavsiye ederim. paraben içermiyor ayrıca florür yok.
    Yalnız flörür iyi bir şey

• beyne zararlı
  • Ben kömürlü kullanıyorum siyah bir diş macunu adını hatırlamıyorum yeni aldım 2 kere kullandım henüz uzun kullanımda belli olcak ama iyi yinede ayrıca white now beyazlatıcı kalem aldım 2 kere kullandım hiç memnun kalmadım görürseniz boşuna almayın

• Splat blackwood olabilir siyah olan

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Aynen blackwood

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Doctor

Hazır konusu açılmışken ben de sorayım. Signal white now forever white kullanıyorum açıkçası hiçbir farkını göremedim diğer diş macunlarından. Ayrıca içindeki o mavi boya çok gereksiz bir şey. Önerebileceğiniz doğal ve beyazlatıcı etkili diş macunu var mı?
    Signal white now tamamen mavi partikülden dolayı yani dişin beyazlamıyor. Ancak ipana 3d anti tobacco yani sigars içenler için olanını öneririm.

• Merhaba. Konuyu hortlatmış olacağım biraz, bu akşam itibariyle Paradontax "Ferahlık" yazanı aldım. Ondan önce Sensodyne çok yönlü yazanı kullanıyordum. Daha önce de yazmıştım üstte.

Ancak alırken çok kararsız kaldım fazla çeşit var. Kullananlar varsa fikirlerini bekliyorum, doğru çeşidini mi aldım, deneyip göreceğim. Diş etlerim hassas olduğundan ona göre bir şey arıyordum. Hatırladığım kadarıyla şu çeşitler vardı:

- Tam Koruma (8 özelliği var ancak beyazlatıcı özelliği de var diye eledim, beyazlatıcılı istemiyorum)
    - Orjinal (Sanırım en sadesi bu, florür içermez.)
    - Ultra Temizlik
    - Florürlü
    - Beyazlatıcı (direk pas geçtim bunu)
    - Ferahlık

Ben burada en çok Ultra Temizlik ve Ferahlık yazanları arasında git-gel yaşadım, karar vermekte zorlandım. Beyazlatıcılı olmayacak ve hassas dişlere iyi gelecek bir şey arıyordum. Hem aromalı olması (rahatlama hissi) hem de baktığımda Ultra Temizlik yazanla arasında pek bir fark yokmuş gibi (en azından kağıt üstünde) gözükmesi sebebiyle Ferahlık yazanı aldım. Belki bir dahakine diğerini alırım bilemiyorum.

Florürlü yazanın da ne olduğunu, ne farkı olduğunu anlamadım, sadece 50 ppm fazla florür vardı galiba (1450 ppm, diğerleri 1400 ppm).

Bu arada benim aldığım küçük paket. (resim koydum)

Diş macunları hakkında

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.